- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Vücut şaşırıyor mu ondan mi acaba. Bende artiyi görünce kısa süreli bir şok yasamistim. Ama pes etmek yok. Spor yapınca kas oranı artincada arti cikiyormus araştırdım baya. Ama daha ince oluyo insan spor yapınca. Geçen hafta sporun dibini siyirdim inşallah bu haftada yapabilirimooo 4 kilo eksidesin. sıkılaşmışsındır da. eşin gelene kadar 2 kilo daha gitse gayet güzel fark oluşur.
bugün ben de artı görüm senin gibi 200 gram ama vazgeçmek yok. vazgeçersem daha da alırım biliyorum.
Vücut şaşırıyor mu ondan mi acaba. Bende artiyi görünce kısa süreli bir şok yasamistim. Ama pes etmek yok. Spor yapınca kas oranı artincada arti cikiyormus araştırdım baya. Ama daha ince oluyo insan spor yapınca. Geçen hafta sporun dibini siyirdim inşallah bu haftada yapabilirim
Çekmez olurmu hiç. Nefsimizle savaş veriyoruz resmen. Özellikle kadın oturmalarinda. Sütlü kahveye tarçın atincada bastırıyor. Yada meyve yiyince geçiyor. Sen aşırı duskunsun galibaSiz şeker ihtiyacınızı nasıl gideriyorsnuz ?En çok kurabiyemsi şeyler zihnimde uçuşuyor.
Hiç canınız çekmiyor mu ?
Çekmez olurmu hiç. Nefsimizle savaş veriyoruz resmen. Özellikle kadın oturmalarinda. Sütlü kahveye tarçın atincada bastırıyor. Yada meyve yiyince geçiyor. Sen aşırı duskunsun galiba
bende şeker hastasıyım şeker ilacı kullanıyorum.annem şeker hastasıydı ondan miras bana daEvet çok mu belli oluyor
Şeker hastalığından şüpheleniyorum her sabah ölçücem diyip unutuyorum..
Bizim ailede genetik , her yemeğin kapanışını bir parça bile olsa tatlıyla yapmak istiyorum , suyuma tarçın attım midem bulandı resmen..
afiyet olsun canım sabah kahvaltın değişik olmuş.bende çok sıkıldım domates salatalık peynirdensabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
öğlen
3 kepçe yoğurtlu tarhana
1 dilim ekmek
2 siyah erik
ara
yarım paket form bisküvi
yarım nescafe
akşam
avuç içi kadar et tava
1 bardak ayran
birkaç parça domates-biber
ara
1 elma
cnm salça ve süzme yoğurdu ekmeğe dürüp yiyorum çayla. yumurtayı da en son yiyorum. ben de sıkıldım. salça ve yoğurdum da doğal iyi oluyor.afiyet olsun canım sabah kahvaltın değişik olmuş.bende çok sıkıldım domates salatalık peynirdenarada canım sıcak ekmek çekmiyor değil
Sabah 1 dilim ekle canım istersenafiyet olsun canım sabah kahvaltın değişik olmuş.bende çok sıkıldım domates salatalık peynirdenarada canım sıcak ekmek çekmiyor değil
Canım insülin direncin olabilir mi acaba şeker hastalığını da bir çok insanın Karatay Diyeti ile yendiğini gördüm bu yüzden biraz zaman sonra alışacaktır vücut hormonlar ister istemez istiyor ama alışacaklarEvet çok mu belli oluyor
Şeker hastalığından şüpheleniyorum her sabah ölçücem diyip unutuyorum..
Bizim ailede genetik , her yemeğin kapanışını bir parça bile olsa tatlıyla yapmak istiyorum , suyuma tarçın attım midem bulandı resmen..
Bu gün tek nescafe ve tek paket ürün belki o da tamamen biter kisabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
öğlen
3 kepçe yoğurtlu tarhana
1 dilim ekmek
2 siyah erik
ara
yarım paket form bisküvi
yarım nescafe
akşam
avuç içi kadar et tava
1 bardak ayran
birkaç parça domates-biber
ara
1 elma
bende şeker hastasıyım şeker ilacı kullanıyorum.annem şeker hastasıydı ondan miras bana daolabilir tabi ölç bir şekerini.öğünlerini sağlam yap keser belki o ihtiyacını
Canım insülin direncin olabilir mi acaba şeker hastalığını da bir çok insanın Karatay Diyeti ile yendiğini gördüm bu yüzden biraz zaman sonra alışacaktır vücut hormonlar ister istemez istiyor ama alışacaklar
Bu gün tek nescafe ve tek paket ürün belki o da tamamen biter ki
Yapabilirsen naçizane bir teklif küçük termosun var mı sabah kahveyi sütlü evde yapsan granül kahve yanında götürsen olur mu ki