- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
Tamam canım öyle yaparımCanım menünü toplu mu yazsan akşamları daha objektif mi olur
Çocuk uyutmaya çalışıyorum canım menümü vereceğim inşNapiyorsunuz kızlar? Ben yoruldum şimdi çay koydum. Yarın spor yapmicam büyük ihtimalle pazara gidip gelmem lazım. Mesafe var biraz. Yarın koltuk silecem. Bir dolu bir boş boyle olsun
Nescafe granül mü yoksa 2-1 arada mı canım
Ya o çok zararlı cidden granül kahve alışamaz kızın yada çalışma ortamında süt ile yapabileceğin bir ortam var mı bilemedim2si birarada başka içemiyorum. bırakmayı da denedim de yok olmuyor. sabah erkenden mesaiye başlıyorum akşama kadar zaman geçmiyor 1 paketi ikiye bölüp içiyorum gün içinde
Ya o çok zararlı cidden granül kahve alışamaz kızın yada çalışma ortamında süt ile yapabileceğin bir ortam var mı bilemedim
İnşallah canımmyok maalesef büyük bir kurumdayım çaycılar getiriyor yani süt falan işi zor. belki bırakırım ve haklısın çok okuyorum zararlarını. sade nescafeye alışsam iyi olur
İnşallah canımm
Kızlar selam. Tartıldım bugün de arti çıktım yaa. Haftada bir tartılıyorum normalde eczane ye gidince tartilim öf canım sıkıldı. Pazar a gidiyorum şimdi. Görüşürüz kızlar
Kuzu her gün tartışmak doğru değil zaten vücut yap yaktığında da artıya geçiyor moral bozma haftada 1 tartı tamam mıKızlar selam. Tartıldım bugün de arti çıktım yaa. Haftada bir tartılıyorum normalde eczane ye gidince tartilim öf canım sıkıldı. Pazar a gidiyorum şimdi. Görüşürüz kızlar
Afiyet olsun kahvaltıda kuruyemiş ekle canım olur mugünaydın,
dün akşam
barbunya, mercimek çorbası yedim.
bu sabah
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 kk peynir
çay
Karatay yapmadığını biliyorum canım ama paketli gıda çok değil mi canım nescafe nin zararını zaten biliyorsunbugünün menüsünü vereyim ben size.
sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 haşlanmış yumurta
ara
2 tane form bisküvi (paketin yarısı)
yarım nescafe
öğlen
6 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
yarım paket form bisküvi
akşam
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 kaşık erişte
3 kaşık havuç salatası
az ve sık beslenince ben kilo veriyorum. ondan aralar bol.
Karatay yapmadığını biliyorum canım ama paketli gıda çok değil mi canım nescafe nin zararını zaten biliyorsun
Yok daha kahvaltı yapmamistim wc ye de gitmiştim. Spora aslinca kas oranimi artıyor nedir. Ama goruntum fark ediyor hatta dün komsum ne kadar zayiflamissin dedi. Disardanda fark ediliyor amaen doğru tartı sabah aç karnına tuvalete girip çıktıktan sonra üzerinde hafif giysiler varkendir.
yani hem üstünü giyili hem karnın tok doğru değil o sonuç
Tamam dir canım hiç bozmadım motivemi. İçim rahat çünkü. Temiz besleniyorum. 1 hafta tartı yokKuzu her gün tartışmak doğru değil zaten vücut yap yaktığında da artıya geçiyor moral bozma haftada 1 tartı tamam mı