Karatay Günlüğüm

Napiyorsunuz kızlar? Ben yoruldum şimdi çay koydum. Yarın spor yapmicam büyük ihtimalle pazara gidip gelmem lazım. Mesafe var biraz. Yarın koltuk silecem. Bir dolu bir boş boyle olsun

Napiyorsunuz kızlar? Ben yoruldum şimdi çay koydum. Yarın spor yapmicam büyük ihtimalle pazara gidip gelmem lazım. Mesafe var biraz. Yarın koltuk silecem. Bir dolu bir boş boyle olsun
Çocuk uyutmaya çalışıyorum canım menümü vereceğim inş

Sabah 09.30
1 şeftali
Saat 11.00
3 mercimek krebi
1 haşlama yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
5 ceviz

Akşam 18.30
2 kepçe yoğurt çorbası
Et kavurma
1 salatalık

Su 3 lt
Spor 30 DK yürüyüş

2si birarada başka içemiyorum. bırakmayı da denedim de yok olmuyor. sabah erkenden mesaiye başlıyorum akşama kadar zaman geçmiyor 1 paketi ikiye bölüp içiyorum gün içinde
Ya o çok zararlı cidden granül kahve alışamaz kızın yada çalışma ortamında süt ile yapabileceğin bir ortam var mı bilemedim

Ya o çok zararlı cidden granül kahve alışamaz kızın yada çalışma ortamında süt ile yapabileceğin bir ortam var mı bilemedim

yok maalesef büyük bir kurumdayım çaycılar getiriyor yani süt falan işi zor. belki bırakırım ve haklısın çok okuyorum zararlarını. sade nescafeye alışsam iyi olur

Kızlar selam. Tartıldım bugün de arti çıktım yaa. Haftada bir tartılıyorum normalde eczane ye gidince tartilim öf canım sıkıldı. Pazar a gidiyorum şimdi. Görüşürüz kızlar

Kızlar selam. Tartıldım bugün de arti çıktım yaa. Haftada bir tartılıyorum normalde eczane ye gidince tartilim öf canım sıkıldı. Pazar a gidiyorum şimdi. Görüşürüz kızlar

en doğru tartı sabah aç karnına tuvalete girip çıktıktan sonra üzerinde hafif giysiler varkendir.
yani hem üstünü giyili hem karnın tok doğru değil o sonuç

bugünün menüsünü vereyim ben size.

sabah
1 dilim yulaf ekmeği
1 çay kaşığı salça
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 haşlanmış yumurta

ara
2 tane form bisküvi (paketin yarısı)
yarım nescafe

öğlen
6 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma

ara
yarım nescafe
yarım paket form bisküvi

akşam
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
1 kaşık erişte
3 kaşık havuç salatası

az ve sık beslenince ben kilo veriyorum. ondan aralar bol.

Kuzu her gün tartışmak doğru değil zaten vücut yap yaktığında da artıya geçiyor moral bozma haftada 1 tartı tamam mı

Karatay yapmadığını biliyorum canım ama paketli gıda çok değil mi canım nescafe nin zararını zaten biliyorsun

Karatay yapmadığını biliyorum canım ama paketli gıda çok değil mi canım nescafe nin zararını zaten biliyorsun

cnm daha önce de diyet deneyimim oldu. ben ancak kendimi öyle frenliyorum. yoksa doğal olanı normal ama işte ben ancak böyle yapabiliyorum. karatayı da denedim diğerlerini de ama ilerleyemiyorum. birkaç günde pes ediyorum. şimdi 9 günüm bitiyor. yolda uzun. belki zamanla bırakırım yan inş.

en doğru tartı sabah aç karnına tuvalete girip çıktıktan sonra üzerinde hafif giysiler varkendir.
yani hem üstünü giyili hem karnın tok doğru değil o sonuç
Yok daha kahvaltı yapmamistim wc ye de gitmiştim. Spora aslinca kas oranimi artıyor nedir. Ama goruntum fark ediyor hatta dün komsum ne kadar zayiflamissin dedi. Disardanda fark ediliyor ama tartida arti cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…