Karatay Günlüğüm

yemeğimi çıkardım aradan ocakta. paşayı yıkadı 1 saate uyutup bende spor yapmay.30 k da olsa olsun olmamasından iyidir:KK73:

1 bardak kefir içtim sonrası 30 dk yürüyüş yaptım. Paşa uyandı. Akşamüstü parka yürücem orda spor aletlerini kullanicam

Hadi bakalım bozmak Yok ama tamam mo sende kilonu bildir not alalım haftaya bakalım ne kadar gidecek
Kahvaltıya kuruyemiş ekle canım tok tutar ❤️

72,5 kilo ile başladım. boyum 1,68, hedef 65. hayırlısı ile.
mali muşavirim ama özelde çalışıyorum. ilk günüm ve şeker tüketemediğim için başım ağrıdı.
çayda şekere bağımlılığım vardı. o yüzden daha fazla başım ağırımasın diye öğlen mercimek çorbası içtim.
bir kaç güne toplarım kendimi. karatayı daha öncede yaptım. alışınca herşey çok daha kolay oluyor biliyorum.
not alın benide, bir liste varmı takip edebileceğimiz kilolarımızı.

mali muşavirim ama özelde çalışıyorum. ilk günüm ve şeker tüketemediğim için başım ağrıdı.
çayda şekere bağımlılığım vardı. o yüzden daha fazla başım ağırımasın diye öğlen mercimek çorbası içtim.
bir kaç güne toplarım kendimi. karatayı daha öncede yaptım. alışınca herşey çok daha kolay oluyor biliyorum.
Ee hadi Bismillah o zaman canım. Benimde hedef 65 ilk hedef yani. Ama senin boyun çok iyi:KK52:

merabalar bugünkü menümü de yazayım

sabah
1 dilim yulaflı ekmek
bir parça peynir
yarım domat-salat
5 zeytin

ara
yarım nescafe
yarım paket diyet bar

öğlen
yarım nescafe
paketin içinden 1 tane diyet bisküvi

ikindi
4 kaşık türlü
3 kaşık havuç salatası
1 kase yoğurt

akşam
4 kaşık türlü
1 bardak ayran

ara
1 elma

kahveler şekersiz, öğlenle ikindi arası yer değiştirdi, su da baya içiyorum. gün içinde de koşturdum

Liste oluşturalım haftalık takip yapalım güzel olur

30 dk yurudum parka. 15 er dk gidiş geliş. 30 dk da spor aletlerini kullandım. Bugünkü istikakim doldu kızlar :-)

Öğlen 14 gibi 1 tabak patlıcan tava 3 kasik yoğurt yedim. Akşam da aynisi

merabalar bugünkü menümü de yazayım

sabah
1 dilim yulaflı ekmek
bir parça peynir
yarım domat-salat
5 zeytin

ara
yarım nescafe
yarım paket diyet bar

öğlen
yarım nescafe
paketin içinden 1 tane diyet bisküvi

ikindi
4 kaşık türlü
3 kaşık havuç salatası
1 kase yoğurt

akşam
4 kaşık türlü
1 bardak ayran

ara
1 elma

kahveler şekersiz, öğlenle ikindi arası yer değiştirdi, su da baya içiyorum. gün içinde de koşturdum
Nescafe granül mü yoksa 2-1 arada mı canım

X