- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
- Konu Sahibi Ak kelebek
ohh miss afiyet olsun canımEki Görüntüle 2193794
Sabah kahvaltım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh miss afiyet olsun canımEki Görüntüle 2193794
Sabah kahvaltım
Evet canım 30yemeğimi çıkardım aradan ocakta. paşayı yıkadı 1 saate uyutup bende spor yapmay.30 k da olsa olsun olmamasından iyidir
Buzlukta etim vardı biraz onu çıkardım patlıcan tava yaptım. Paşa için pilav da yaptım 2 tabak kadar.Akşama ne yemek var kızlar paylaştık fikir olsun mu
Bende et çıkardım akşama canımBuzlukta etim vardı biraz onu çıkardım patlıcan tava yaptım. Paşa için pilav da yaptım 2 tabak kadar.
Çok iyi 30 dk bitmiş bile1 bardak kefir içtim sonrası 30 dk yürüyüş yaptım. Paşa uyandı. Akşamüstü parka yürücem orda spor aletlerini kullanicam
Hadi bakalım bozmak Yok ama tamam mo sende kilonu bildir not alalım haftaya bakalım ne kadar gidecek
Kahvaltıya kuruyemiş ekle canım tok tutar
Evet. Paşa da o kadar uyudu daha bantta 30 dk oldu baktım kuzu uyanmış yanıma geldi yoksa 45 dk yapacaktim.akşamüstü parktada aletlerle takviye yapıcam durmak yok hedefe ulasmamiz sartÇok iyi 30 dk bitmiş bile
Ee hadi Bismillah o zaman canım. Benimde hedef 65 ilk hedef yani. Ama senin boyun çok iyi72,5 kilo ile başladım. boyum 1,68, hedef 65. hayırlısı ile.
mali muşavirim ama özelde çalışıyorum. ilk günüm ve şeker tüketemediğim için başım ağrıdı.
çayda şekere bağımlılığım vardı. o yüzden daha fazla başım ağırımasın diye öğlen mercimek çorbası içtim.
bir kaç güne toplarım kendimi. karatayı daha öncede yaptım. alışınca herşey çok daha kolay oluyor biliyorum.
not alın benide, bir liste varmı takip edebileceğimiz kilolarımızı.
allah kolaylık versin, küçükmü seninki. benimki 5 yaş. anaokuluna başladı.Benim paşa huysuz bugün kızlar yaa.
Liste oluşturalım haftalık takip yapalım güzel olur72,5 kilo ile başladım. boyum 1,68, hedef 65. hayırlısı ile.
mali muşavirim ama özelde çalışıyorum. ilk günüm ve şeker tüketemediğim için başım ağrıdı.
çayda şekere bağımlılığım vardı. o yüzden daha fazla başım ağırımasın diye öğlen mercimek çorbası içtim.
bir kaç güne toplarım kendimi. karatayı daha öncede yaptım. alışınca herşey çok daha kolay oluyor biliyorum.
not alın benide, bir liste varmı takip edebileceğimiz kilolarımızı.
Darısı bize inşallah. Paşa 2 yaşına girecek 1 ay sonra. İlk hedef onun doğum günü zatenallah kolaylık versin, küçükmü seninki. benimki 5 yaş. anaokuluna başladı.
Nescafe granül mü yoksa 2-1 arada mı canımmerabalar bugünkü menümü de yazayım
sabah
1 dilim yulaflı ekmek
bir parça peynir
yarım domat-salat
5 zeytin
ara
yarım nescafe
yarım paket diyet bar
öğlen
yarım nescafe
paketin içinden 1 tane diyet bisküvi
ikindi
4 kaşık türlü
3 kaşık havuç salatası
1 kase yoğurt
akşam
4 kaşık türlü
1 bardak ayran
ara
1 elma
kahveler şekersiz, öğlenle ikindi arası yer değiştirdi, su da baya içiyorum. gün içinde de koşturdum
Canım menünü toplu mu yazsan akşamları daha objektif mi olur30 dk yurudum parka. 15 er dk gidiş geliş. 30 dk da spor aletlerini kullandım. Bugünkü istikakim doldu kızlar