- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.501
çok güzel ben koptum iyiceSabah 10.15
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim ananas 1 küçük kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Ara 17.00
1 kk eski kaşar yarım salatalık ( eşim bekledim acıktım)
Akşam 19.00
1 tabak fırında etli sebze ( kabak patlıcan 2 adet mantar 2 adet biber )
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
AA niye kiçok güzel ben koptum iyice
kuzum unuttum mangası ekmeksiz yiyemedim iki dilim kadar ekmek maalesefkahvaltı yarım yumurta çocuklar yemiş bana kalmadı
1dilim peynir
salatalık
akşam arkadaşlarla piknik iki parça tavuk ızgara iki küçük şiş kebap
salata
1.5su spor yok
kuzum unuttum mangası ekmeksiz yiyemedim iki dilim kadar ekmek maalesef
Oh maşallah süpegunaydin kızlar
regli 4.gün
cuma 80.200
bugün 79.300
çok sevindim
Ne oldu kuzum artılarda mısınYaa gülbiş beni de dürtsene..
Aynıyım 72 fln.. Ama motive olamıyorum.. tekrar 68 olmalıyım gülbiş.. dürt beni nolur al kollarına.. sen kaçsın?Ne oldu kuzum artılarda mısın
Ben geçen hafta 102.5 idim Pazartesi 102.1 bakalım Cuma ne diyecekAynıyım 72 fln.. Ama motive olamıyorum.. tekrar 68 olmalıyım gülbiş.. dürt beni nolur al kollarına.. sen kaçsın?
Hafif güzel doydun mu canımiyi akşamlar
2yumurta 5zeytin 1dilim peynir salatalık
akşam 1 tabak prasa bir kase yoğurt
2lt su
9bin adim
Oo maşallah gülbişim iyi gitmiş.. evet dürt beni ya.. 4 kilo da sıkamıyorum kendimiBen geçen hafta 102.5 idim Pazartesi 102.1 bakalım Cuma ne diyecek
4 kg var kuzum hemen verirsen dürteyim maksimum 3 haftada verirsin 4 kiloyu
Ya beynine dur de bak haftasonu rahat ol hafta içi full dikkat edersen iş biterOo maşallah gülbişim iyi gitmiş.. evet dürt beni ya.. 4 kilo da sıkamıyorum kendimi
Ya illa bişi çıkıyo konsantrasyon gidiyo.. aslında spor yapabilsem sporuma kıyamayıp dikkat ediyorum amaYa beynine dur de bak haftasonu rahat ol hafta içi full dikkat edersen iş biter
Sen aslında tamam dediğinde olacak balımYa illa bişi çıkıyo konsantrasyon gidiyo.. aslında spor yapabilsem sporuma kıyamayıp dikkat ediyorum ama