- 23 Mart 2019
- 881
- 3.720
- 43
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.521
doydum gülüm istahim azaldı biraz sanki birde çocuk çok küçük oglumda aşırı hareketli yoruluyorum fazlasıylaHafif güzel doydun mu canım
bana çok mantikli gelmiyor nedense hurma detoksu tatlı olduğu için çabuk aciktirir gibi geliyorBugün hurma detoksu yaptım :) ve aşırı açımmm
Ya yapınca güzel de benim midem büyümüş galiba.. acıktım evet ama daha çok halsizlik oldu.. üşüdüm fln öle.. ama midem küçükken hiç zorlamadan yapıyordum. Zaten amacım midemi küçültmek :)bana çok mantikli gelmiyor nedense hurma detoksu tatlı olduğu için çabuk aciktirir gibi geliyor
Birden yaptığın için zorladı sanırımYa yapınca güzel de benim midem büyümüş galiba.. acıktım evet ama daha çok halsizlik oldu.. üşüdüm fln öle.. ama midem küçükken hiç zorlamadan yapıyordum. Zaten amacım midemi küçültmek :)
sporu az mi yapıyoruz gülbemSabah 11.15
2 yumurta
Peynir zeytşn
Yarım domates
1 kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.00
1 tabak köz patlıcan domatesli biberli
1 kase yopurt
Yarım salatalık 1 dilim eski kaşar
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Şu an kilom fazla olduğu için zaten haftada 3 gün 30 dk yeterli imiş ben her gün bir şekilde yapmaya çalışıyorumsporu az mi yapıyoruz gülbem
Yarın bakalım neler olacak ne kadar eksi ile geleceğizKaçamaksız ama yogunluktan yeme saatlerimde kaymalarla ilerliyorum kızlar.
Siz ne durumdasınız?
Öbür hafta 55i görmem lazım. Sporu da astım biraz. Yoğunluktan yürüyemiyorum.
55 mi hayal bile edemeyeceğim bir rakamYarın bakalım neler olacak ne kadar eksi ile geleceğiz
İnşallah siz de göreceksinizzz55 mi hayal bile edemeyeceğim bir rakam
Süperr :)Geçen hafta 102.5
Bu hafta 101.4
Fark -1.1
Yüzde %1.07
Olsun canım güzel eksi olmuşsabah mesajı yazdım çocuk kucagimda göndermeyen kapatmisim telefonu yeni fark ettim