- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.341
İşte 38 kilo 30 kilo oldu.. 64 kilo olunca 38 oluyordu.. şimdi 71 72 falanım.. oruçluyum. Tartılıp kilo bildirim mi?Sen nerelerden geldin 38 kilo yanında 3 kilo hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte 38 kilo 30 kilo oldu.. 64 kilo olunca 38 oluyordu.. şimdi 71 72 falanım.. oruçluyum. Tartılıp kilo bildirim mi?Sen nerelerden geldin 38 kilo yanında 3 kilo hiç
Aslında idealsin boyuna göre balım 70 yeterİşte 38 kilo 30 kilo oldu.. 64 kilo olunca 38 oluyordu.. şimdi 71 72 falanım.. oruçluyum. Tartılıp kilo bildirim mi?
6ları görüp 70 olmadan korumak istiyorum :) sınır olsun diye..Aslında idealsin boyuna göre balım 70 yeter
Nasıl istersen6ları görüp 70 olmadan korumak istiyorum :) sınır olsun diye..
Tartıldım 72.1.. ama dün sahurda azcık kısır yemiştim :) iftardan sonra da malum tatlıyıNasıl istersen
İner yarına şişlikTartıldım 72.1.. ama dün sahurda azcık kısır yemiştim :) iftardan sonra da malum tatlıyı
BUgünde kalan kısırı yedim 2 kaşıktı.. zor iner :)İner yarına şişlik
Ee bu gün de yersen inmez tabiBUgünde kalan kısırı yedim 2 kaşıktı.. zor iner :)
Bitsin dedimdiEe bu gün de yersen inmez tabi
Ahh gülbiş hala az yiyorsun.. akşama hani salata, çorba?Sabah 12.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Bol domates
1 salatalık
4 ceviz
Ara kahve 2 kare bitter
Akşam 19.00
Izgara tabağı ( 2 kanat tavuk derisiz 1 pirzola 3 köfte avuç içi kadar et )
Yarım bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Hippo salata vardı çocuk durmadı ben gelip yiyeyim diyene kadar eşim tüm salatayı yemiş sonrada öylece yedimAhh gülbiş hala az yiyorsun.. akşama hani salata, çorba?
Yoktun bir kaç gündür canımSabah 8.00
Bir büyük bardak limonlu ılık su
Kaşarlı Sucuklu Omlet 2 yumurta
7-8 zeytin
Peynir
Yarım kase ceviz, badem, fındık
Küçük Bir Muz
Kahvaltıdan yarım saat sonra yeşil çay
*her gün
Çok yoğundum ama diyete aynen devam :)Yoktun bir kaç gündür canım
Karar vermek başarmanın yarısıdır. :)merhaba bugün başladım karatay a biraz motivasyona ihtiyacım var galiba sizin Sohbetiniz ve menülerimiz çok hoşuma gitti ben de takip etmek istiyorum çalışmıyorum 5 tane çocuğum var Hepsi de erkek Fırsat buldukça yürüyüşe çıkıyorum Bir buçuk yaşında oğlum var Emziriyorum hala çok yemek yiyorum bugün 82 kiloyu görünce Artık dur demem gerektiğini anladım Bana da yardımcı olursanız sevinirim
Tabi ki canım hoşgeldin Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırımmerhaba bugün başladım karatay a biraz motivasyona ihtiyacım var galiba sizin Sohbetiniz ve menülerimiz çok hoşuma gitti ben de takip etmek istiyorum çalışmıyorum 5 tane çocuğum var Hepsi de erkek Fırsat buldukça yürüyüşe çıkıyorum Bir buçuk yaşında oğlum var Emziriyorum hala çok yemek yiyorum bugün 82 kiloyu görünce Artık dur demem gerektiğini anladım Bana da yardımcı olursanız sevinirim