Karatay Günlüğüm

Tsh değerlerim oturmadığı için hala eksiye geçemedim aynı kilodayım kızlar
106.8
Sabit
Ama dr unda dediği gibi birden inecek

lütfen pes etme. ben diyetteyken midemin rahatladığını fark ediyorum hiçbir şey olmazsa dahi. o bile kendimi hafif hissetmemi sağlıyor.
gelgelelim doğumdan sonra ben de çok veremedim. şöyle ki 64 ile hamile kaldım. 74 ile doğum yaptım. eve geldim sabahına 69 olmuştum. oğlan 20 ay emdi ben az yememe rağmen veremedim. demek ki 30 kilo falan alsam kalacakmış benimle. çok sıkı diyet yapmadan ben kilo veremem.
ha işin en kötü tarafı da doğumhaneye giderken ki kilomdan fazlayım şu an. yani ben bir ömür sağlıklı beslenmek ve az yemek zorundayım yoksa kilolar hemen geliyor.
ve ben yemek yemeyi de çok severim.

Ben Doğum sonrası hiç kilo veremedim çok can sıkıcı :KK43:
canım şuan hormonlar tavan o hormonların düzene girmesi 1 yılı buluyor.doğum yapan herkes öyle.sen hiç motiveni düşürme aynı şekilde devam et beslenmene.birden vereceksin özellikle başlangıçta.2 3 birden gidecek.

bende cozutmuştum sıkıntılı dönemlerde çok fenaydı :işsiz:toplandı yine biraz 72,3 tü bugün 70,1 çıktı. haftaya 6 lı rakamlara hoşgeldin derim inşallah:dua:

kahvaltı faslı bitti bizde kızlar şimdi kahvemi yapıp afiyetle içecem.evim temiz bu bir kaç günü kendime ayırıcam:21: kız alma merasimi ertelendi 1 hafta daha 10 gün var şuan. kaçamaksız devam Allahın izniyle. öğlen paşa uyuyunca 30 dk yürüyüş yapıcam.sonra akşamüstü parka götürücem onu ordada spor aletlerini kullanıcam 100 de 1500 etkisi var özellike karın bölgemde.abiyeyi giyince tam belli etti etkisini.düğüne 15 gün var aşağı yukarı o zamana 67 yi görürsem çocuk sevindirecem yeminlen:KK68:

lütfen pes etme. ben diyetteyken midemin rahatladığını fark ediyorum hiçbir şey olmazsa dahi. o bile kendimi hafif hissetmemi sağlıyor.
gelgelelim doğumdan sonra ben de çok veremedim. şöyle ki 64 ile hamile kaldım. 74 ile doğum yaptım. eve geldim sabahına 69 olmuştum. oğlan 20 ay emdi ben az yememe rağmen veremedim. demek ki 30 kilo falan alsam kalacakmış benimle. çok sıkı diyet yapmadan ben kilo veremem.
ha işin en kötü tarafı da doğumhaneye giderken ki kilomdan fazlayım şu an. yani ben bir ömür sağlıklı beslenmek ve az yemek zorundayım yoksa kilolar hemen geliyor.
ve ben yemek yemeyi de çok severim.
Aynen canımm pes etmiyorum devam inşallah ❤️

bende cozutmuştum sıkıntılı dönemlerde çok fenaydı :işsiz:toplandı yine biraz 72,3 tü bugün 70,1 çıktı. haftaya 6 lı rakamlara hoşgeldin derim inşallah:dua:
Süper asya haftaya tabi ki görürsün şakın kaçamak yapma 69 u bile atlayıp 68 i görebilirsin

slm kızlar, bugün başlayacağımı geçen hafta yazmıştım. ve başladım aranızada yeni katıldım.
sabah
2 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 minik salatalık
şekersiz çay ( çok zor oldu ama başardım)

slm kızlar, bugün başlayacağımı geçen hafta yazmıştım. ve başladım aranızada yeni katıldım.
sabah
2 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 minik salatalık
afiyet olsun balım.sık katıl aramıza ki daha motive olalım birlikte

838836C5-43CF-456D-A6BE-6294057E0730.jpeg

Sabah kahvaltım

sabah
2 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 minik salatalık
Hadi bakalım bozmak Yok ama tamam mo sende kilonu bildir not alalım haftaya bakalım ne kadar gidecek
Kahvaltıya kuruyemiş ekle canım tok tutar ❤️

X