- 12 Ağustos 2016
- 25
- 23
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.961
Maşallah çok iyi, sevindim valla demek ki veriliyormuşBen iciyorum 2 yil once 4 ayda 20 kilo verdim
Hayır canım sıkıntı yok içen arkadaşlar var Karatay yapıpdaEvet haklısın canım. Peki sigara içerken Karatay yapan varmı leptini etkiliyor diye bişey okudum , e sigara içenler zayıflamıyor mu karatayla
Canım menünü beğendim ben normalde şehriye çorbası yasak karatay da toparlarsın zamanla ikincisi menüde kısıtlama yapma Karatay un diğer özelliği de bu zaten doyana kadar YemenBu arada
Sabah 11.15
2 haşlanmış yumurta
11 zeytin
Peynir
Bi avuç ceviz
Domates salatalık
15.00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 19.00
Tavuklu şehriye çorbası (1 tabak)
1 kase cacık
5 adet kıyma köfte
Sizce şehriye çorba iyi olmuş mu bide porsiyonlarda sorun olur mu
Başlarsın canım kendine motive tam olsun gel birlikte başaralımbende baslaya bilsem saglikli kilo vermeye
Afiyet olsun canım ben beğendim menünü su ve sporu da yazabilir misinMerhabalar
Sabah 12.00
Tereyağlı 2 yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Ceviz
Tarçınlı süt
Akşam 19.00
Mercimekli bulgur pilavı ( 1 tabak dolu)
Bol ayran
Salata
Turşu
Mercimekli bulgur pilavında bulgur az mercimek daha fazla diye 1 tabak yedim sizce olmuş mu bi yardım edin
Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim cnm sana da afiyet olsun spor 15 dk dans yaptım , suyu saymadım ama bol içtim bide sabah kahvaltı saatlerimiz geç deil mi sence bi sorun olur mu diyecem ama kilo vermişsiniz , yine de bi sorayım dedimAfiyet olsun canım ben beğendim menünü su ve sporu da yazabilir misin
HiçTeşekkür ederim cnm sana da afiyet olsun spor 15 dk dans yaptım , suyu saymadım ama bol içtim bide sabah kahvaltı saatlerimiz geç deil mi sence bi sorun olur mu diyecem ama kilo vermişsiniz , yine de bi sorayım dedim
Ben ilk bebeğimden sonra Doğum kilolarımı 3.5 ayda 18 kilo verdim canımmBu arada kaç ayda kaç kilo verdin gulbe seker
dun sabah basladim aksama bozdummBaşlarsın canım kendine motive tam olsun gel birlikte başaralım
İstikrarsız olma kilo verdiğinde ya da olmak istediğin şekilde kendinidun sabah basladim aksama bozdumm
İnşallah canımAmin. Günaydın bol, iyi çalışan leptinler:)
Spor yapmış miydin abla :))Ben ilk bebeğimden sonra Doğum kilolarımı 3.5 ayda 18 kilo verdim canımm