- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.981
Evet canım Leslie 3 afat mil ya da 5 km yürüyordumSpor yapmış miydin abla :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Leslie 3 afat mil ya da 5 km yürüyordumSpor yapmış miydin abla :))
Süper :)))Evet canım Leslie 3 afat mil ya da 5 km yürüyordum
Ama çok çabuk gittiSüper :)))
Asıl dert o zatenAma çok çabuk gitti
Leslie ile direk bacaklardan gider ihmal etme
Aynen süper olur canımAsıl dert o zaten
Çok ham oldum
Eskiden düzenli lesliemi yapardım
Haftada 3 baslicam yine geri kalan 3 gün de 45 dk yuruyus
Sence 12 cm basen kaç ayda erir abla. .Aynen süper olur canım
Sıkı spor ile 3 aySence 12 cm basen kaç ayda erir abla. .
Çok geçmiş olsun öncelikle tabi ki Karatay ile tüm hastalıklar bitecek emin olun vereceksin iz spor da olursa muhteşem olurBende 1 aydır diyet yapıyordum bildiğiniz klasik diyetler ilte sonra insülin direnci ve pko var araştırdımki karatay diyeti yapamam gerekiyormuş yarıda bırakıp karatay diyetine başladım ekmeksizmi nasıl olur doymam asla olmaz öğlene kalmaz acıkırım dedim çünkü kendimi biliyorum ama acıkmadım 8 de kalkarım 9 kahvaltı 3-4 e kadar pek acıkmadım hayret ettim sonuç olarak 15 gündür yapıyorum bi tatlı yiyim nolacakki dedim tatlı zaten bana pek iyi gelmiyo çok sevsemde yemez olaydım kötülendim şekerimmi yükseldi ne anladımki bundan sonra diyet deil yaşam tarzım karatay doyana kadar yemek bana göre bide ikizlerim var yemem lazım yoksa güçsüz düşerim böyle beslenerek çok yorgun olmuyorum dinç oluyorum bana çok iyi geldi kiloda verdim daha ne olsun sporada başlarsam dahada gidecek inşaAllah
Kahvaltını çok beğendim canım ama akşama şehriye çorbası ve bulgur pilavı çok geldi pilavı 4-5 yk yiyebilirsin haftada 1 kere olmak şartı ile bir dahaSabah 12.00
2 haşlama yumurta
15 zeytin
Peynir
Domates salatalık
Tatlı isteği olduğu için 4 kuru kayısı içine kaymakla ceviz koydum, 1 adette kuru hurmanın içine tereyağla ceviz koydum
Sütlü nescafe
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 19.20
Yarım kase domates çorbası
1 kase şehriye çorbası
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
Turşu
1 ısırıkta poğaça :/
Şimdi sorum menüm nasıl? 1 ısırık dahi olsa çok kötü mü olmuş poğaça işi? Kahvaltıdaki kayısı hurmalar nasıl ?
Çok soru sordum :/ Şimdiden teşekkür ederim
Hayır canım çok iyi menün aklına öyle şeyler gelmesin yavaş yavaş azalacak zaten menülerİyi akşamlar
Sabah 11.45
2 sucuklu zeytinyağlı yumurta
Peynir
12 zeytin
Domates salatalık
1 çaybardağı antepfıstığı
Sütlü nescafe
Akşam 19.00
1 dolu tabak kuru fasulye
1 kase salata
2 kıyma köfte
Yarım kase közlenmiş biberli yoğurt
Ya bazı sitelerde porsiyonlara dikkat edin yazıyor hatta Canan karatayda öyle söylemiş. Aşırı porsiyondan kaçının demiş Benim porsiyonlarım çok mu fazla acaba bazen kafam karışıyor ?? :/