- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.941
Evet gitti valla benim once omuzlarim zayifliyor vok enteresan :)))Olsun aslında en ideali haftada 1 tartılmak sen hissediyorsan gitmiştir illa ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gitti valla benim once omuzlarim zayifliyor vok enteresan :)))Olsun aslında en ideali haftada 1 tartılmak sen hissediyorsan gitmiştir illa ki
Herkesin kilo alıp verdiği yer ayrıdır canım ben mesela en son kilo olarak sırt kısmından alırım ilk ordan gider kilo armut tipli bir vücut yapım var sanırım üst inçe alt göbek kısmı büyük ama hiç bu kadar büyük bir armut olmamamıştım böyle biblo gibi zaten hiçEvet gitti valla benim once omuzlarim zayifliyor vok enteresan :)))
Bende hiz zayif olmadim ama 44 bedendim 48 oldum 42 ye dussem yeter banaHerkesin kilo alıp verdiği yer ayrıdır canım ben mesela en son kilo olarak sırt kısmından alırım ilk ordan gider kilo armut tipli bir vücut yapım var sanırım üst inçe alt göbek kısmı büyük ama hiç bu kadar büyük bir armut olmamamıştım böyle biblo gibi zaten hiç
Olamadım
Ay ben 40 bedendim evlendiğimde şimdi bende 48 giyiyorum senin boyun kaç canımBende hiz zayif olmadim ama 44 bedendim 48 oldum 42 ye dussem yeter bana
170 canimAy ben 40 bedendim evlendiğimde şimdi bende 48 giyiyorum senin boyun kaç canım
Benimde 1.71 canım boyun avantajı çok oluyor170 canim
Avantaji cok ama 48 bedende cok fazla ilk hedefim 44 sonra 42 valla 40 olsa yok demem :)Benimde 1.71 canım boyun avantajı çok oluyor
Bende hayatımda ilk defa bu bedeniAvantaji cok ama 48 bedende cok fazla ilk hedefim 44 sonra 42 valla 40 olsa yok demem :)
Insallah amin canim bol eksiler bu arada 3. Takima gelsene istersen etiketleyeyim seniBende hayatımda ilk defa bu bedeni
Giyiyorum hayırlıca verelim ve girelim 40-42 bedene
Bakayım sizin takımada canımInsallah amin canim bol eksiler bu arada 3. Takima gelsene istersen etiketleyeyim seni
Bak canimBakayım sizin takımada canım
Canımm yarın tartı bildirebiliriz tabi ki sporsuz verirsin ama belki yavaş olabilirİyi akşamlar nasıl gidiyor diyetiniz, ben çok menüleri yazamıyorum unutuyorum bi kaç gün dikkat etmemiştim , yarın tartılacak mısınız? Sporsuz devam edip veren var mı aranızda ?
Geçen hafta tartışmamıştım canım ama Cuma tartıldım Cuma’ya göre zayıflamışım annemde olduğum için dayımlarda tartılabiliyorum şimdi net de olmuyor maalesef tartı ister istemez asıl evde belli olacak kilo verip vermediğimDans fikri iyiymiş yürüyüşe çıkamayanlar için, geçen haftaya göre kilo vermiş misin sen cnm
Dans şu konuda iyi en azından kızım bana katılıyor birlikte oynuyoruz diğer Türki hiç birşey yapamıyorum hiç birşey yapamasam bunu yapayım diyorumDans fikri iyiymiş yürüyüşe çıkamayanlar için, geçen haftaya göre kilo vermiş misin sen cnm
Ben iciyorum 2 yil once 4 ayda 20 kilo verdimEvet haklısın canım. Peki sigara içerken Karatay yapan varmı leptini etkiliyor diye bişey okudum , e sigara içenler zayıflamıyor mu karatayla