Karatay Günlüğüm

Evet gitti valla benim once omuzlarim zayifliyor vok enteresan :)))
Herkesin kilo alıp verdiği yer ayrıdır canım ben mesela en son kilo olarak sırt kısmından alırım ilk ordan gider kilo armut tipli bir vücut yapım var sanırım üst inçe alt göbek kısmı büyük ama hiç bu kadar büyük bir armut olmamamıştım böyle biblo gibi zaten hiç
Olamadım

Herkesin kilo alıp verdiği yer ayrıdır canım ben mesela en son kilo olarak sırt kısmından alırım ilk ordan gider kilo armut tipli bir vücut yapım var sanırım üst inçe alt göbek kısmı büyük ama hiç bu kadar büyük bir armut olmamamıştım böyle biblo gibi zaten hiç
Olamadım
Bende hiz zayif olmadim ama 44 bedendim 48 oldum :KK43: 42 ye dussem yeter bana

Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir
Zeytin
1 elma

Ara 17.30
1 kahve 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
2 avuç içi tavuk
Salata yoğurt

Su 2 lt
400 ml tarçınlı Elmalı su

Spor yapamadım

İyi akşamlar nasıl gidiyor diyetiniz, ben çok menüleri yazamıyorum unutuyorum bi kaç gün dikkat etmemiştim , yarın tartılacak mısınız? Sporsuz devam edip veren var mı aranızda ?

İyi akşamlar nasıl gidiyor diyetiniz, ben çok menüleri yazamıyorum unutuyorum bi kaç gün dikkat etmemiştim , yarın tartılacak mısınız? Sporsuz devam edip veren var mı aranızda ?
Canımm yarın tartı bildirebiliriz tabi ki sporsuz verirsin ama belki yavaş olabilir

Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 portakal

Ara 17.30
1 inçe dilim ayva
1 fincana kahve

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak ıspanak
1.5 adet acur turşusu

Su 2lt
Spor 20 dk dans

Dans fikri iyiymiş yürüyüşe çıkamayanlar için, geçen haftaya göre kilo vermiş misin sen cnm
Geçen hafta tartışmamıştım canım ama Cuma tartıldım Cuma’ya göre zayıflamışım annemde olduğum için dayımlarda tartılabiliyorum şimdi net de olmuyor maalesef tartı ister istemez asıl evde belli olacak kilo verip vermediğim

Dans fikri iyiymiş yürüyüşe çıkamayanlar için, geçen haftaya göre kilo vermiş misin sen cnm
Dans şu konuda iyi en azından kızım bana katılıyor birlikte oynuyoruz diğer Türki hiç birşey yapamıyorum hiç birşey yapamasam bunu yapayım diyorum

X