- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.316
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.681
Maşallah canım yine eksilerdesin süper sin
çok saol cnm. emeğin çok üstümde. inş seninde bitirşini kutlayacağız burda. yani bitirdim ama kovulmadan gitmem
@asya_01 @Findikfaresi123CKbeautyandsheer nerelerde anlamadım yani. kızlar merak ediliyorsunuz bir ses verin
geçen hafta hastaydım. hem sinüzit hem regl.
Misafir de ağırladım o sebeple hiç rejim yapamadım uyamadım da.
Tartılmadım kilo almışımdır diye.
Ve kesinlikle ilk verdiğim zamanki kafaya giremiyorum. Rejim diyince beynim uyuşuyo. daha çok tatlıya gömülüyorum.
Evde yapacak yemek bulamıyorum. anlamsız şeylere saldırıyorum.
İyi hissetmiyorum kendimi.
inşallahçok geçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin inş. lütfen iyi hisset cnm kendini. çünkü senin evrmen gereken kilo miktarı az. gittikçe artmasını engelle. bizler almaya elverişliyiz sabit kalsak bırakırız salarız ama maalesef sabit kalmayı bile dikkat ederek başarıyoruz. hadi yarın sabah tartılarak güne başla
Olsun maşallah hiç duraklamadan gittisaol cnm son eksiler sanırım.artık zorlanıyorum çünkü.
Eve biri gelip de kalınca tüm füzen gidiyor maalesef bende çok zor topladım İnan ki ama artık kilolu gezmek istemiyorumgeçen hafta hastaydım. hem sinüzit hem regl.
Misafir de ağırladım o sebeple hiç rejim yapamadım uyamadım da.
Tartılmadım kilo almışımdır diye.
Ve kesinlikle ilk verdiğim zamanki kafaya giremiyorum. Rejim diyince beynim uyuşuyo. daha çok tatlıya gömülüyorum.
Evde yapacak yemek bulamıyorum. anlamsız şeylere saldırıyorum.
İyi hissetmiyorum kendimi.
afiyet olsun cnmSabah 11.00
Soğanlı etli yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Bir avuç kabuklu yer fıstığı
1 mandalina
Ara 16.45
1 fincan Türk kahvesi
1 dilim elma
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak bamya
Mor lahana salatası
Kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor maalesef
Sağol balım bu günde hastane ile uğraştık bolca oğlum az çiş yapıyor gibi geldi omu götürdüm çiş verme Faslı bayağı uzadı tabiafiyet olsun cnm
Sağol balım bu günde hastane ile uğraştık bolca oğlum az çiş yapıyor gibi geldi omu götürdüm çiş verme Faslı bayağı uzadı tabi
Kızlar motivasayonum sıfır diyet konusunda bugün yine gitti
Evet ama kızım dediğin gibi büyüdü 3.5 yaşına yaklaştık aynen öğretmenken kızımın doğumuna yakın birden bıraktım işi sonra üst iste çocuklar oldu iştegeçmiş olsun cnm. hastane işi stresli hele bir de evlat sözkonusuysa daha da artıyor. inş önemli birşeyi yoktur kuzunun.
senin bebeler çok küçük cnm. kız da küçük daha sanırım. düşünsene hareketli bir hayattan , öğretmendin hatırladığım kadarıyla. üniversite hayatı evlilik hayatı yeni evli olmanın hareketinden biranda 2 çocuklu hayata geçtin. ben mesela ilk doğum yaptığımda ağlıyordum hep. uykusuzum mutsuzsum falan diye. hatta şimdi komik gelebilir ama hastaneye mi yatsam birkaç gün dinlenirim diyordumpuhaha.
ama oğlan ne zaman ki 3-3,5 yaşlarına geldi ben o zaman rahatladım. seninde biraz zamana ihtiyacın var cnm. tabi birde istemediğin bedendesin. o da seni etkiliyor. acaba düzenli beslenmeye devam edip kendini rahat bıraksan mı?? yani diyet olayından uzaklaş. son hamileliğin vücudunu dengeni alt üt etmiş belki zamanla düzelecektir hepsi. hem oğlanda az büyür, güzelce sıkı bir diyete başlarsın o vakitama burdan kopmayalım tabi.
Evet ama kızım dediğin gibi büyüdü 3.5 yaşına yaklaştık aynen öğretmenken kızımın doğumuna yakın birden bıraktım işi sonra üst iste çocuklar oldu işte
İkinci Doğum ile beden olarak da alt üst oldum tabi hayatımda hiç böyle kilolu olmadığım için de çok garip geliyor patlayacak gibi hissediyorum kendimi hiç bir şey yakışmıyor gibi geliyor sevmiyorum kendimi böyle bilmiyorum ki uzaklaşıp da daha çok kilo almaktan korkuyorum bunlarda yoruyor beni
Onlara hissettirmiyorum canım öyle olmaya çalışıyorum en azından inşallah öyle oluyorumdursağlıklı beslenmeyi asla bırakma cnm. ama diyetteyim diye kendini strese sokma. cnm kızına bir kardeş geldiği için ister istemez o da belki nazlanıyordur. hak vermek gerek. bu yaşta bana kardeş gelse noluyor derim
sen ne kadar iyi hissedersen bebeler de iyi olur. bizden çok etkileniyorlar
Had bakalım bende 2. Günüm temiz temiz yapmak istiyorum bakalım neler olacakBugün tekrar başladım. henüz tartılmadım.
Aynen canımsabah
iki haşlanmış yumurta
izmir tulum peyniri
zeytin
ceviz
13:30da canım tatlı isteyince
5-6 kuru kayısı
biraz ceviz
yedim.
1 hafta boyunca, 5 saat kuralına uyamazsam tatlı isteğimi böyle karşılayabilirim.
En azından krizi atlatana kadar.