Karatay Günlüğüm

geçen hafta hastaydım. hem sinüzit hem regl.
Misafir de ağırladım o sebeple hiç rejim yapamadım uyamadım da.
Tartılmadım kilo almışımdır diye.

Ve kesinlikle ilk verdiğim zamanki kafaya giremiyorum. Rejim diyince beynim uyuşuyo. daha çok tatlıya gömülüyorum.
Evde yapacak yemek bulamıyorum. anlamsız şeylere saldırıyorum.

İyi hissetmiyorum kendimi.

çok geçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin inş. lütfen iyi hisset cnm kendini. çünkü senin evrmen gereken kilo miktarı az. gittikçe artmasını engelle. bizler almaya elverişliyiz sabit kalsak bırakırız salarız ama maalesef sabit kalmayı bile dikkat ederek başarıyoruz. hadi yarın sabah tartılarak güne başla

inşallah

Eve biri gelip de kalınca tüm füzen gidiyor maalesef bende çok zor topladım İnan ki ama artık kilolu gezmek istemiyorum

Sabah 11.00
Soğanlı etli yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Bir avuç kabuklu yer fıstığı
1 mandalina

Ara 16.45
1 fincan Türk kahvesi
1 dilim elma

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak bamya
Mor lahana salatası

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor maalesef

Hayat ne garip dimi
İnsan özgürlüğünü özlüyor bir yandan çok mutlusun ama bir yanın baskılanmış
Annelik çok güzel bir duygu ama çok yorucu imiş annelerimizin bize dediklerini anlamak bu imiş ‘Anne olunca anlarsın ‘ cidden anne olunca kendinden geçmeyi fedakarlığı kıyamamayı öğreniyorsun...
Çocuklarım iyi ki varlar tabi
Ki ....
Ama sanırım bir türlü diyete odaklanamam da etkenler kahvaltı akşam spor onlara göre olmak zorunda... geçecek biliyorum oğlum da birazcık büyüdüğünde geçecek inanıyorum kopmadan yılmadan devam edip kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve yeniden BİSMİLLAH diyorum inşallah....

Sağol balım bu günde hastane ile uğraştık bolca oğlum az çiş yapıyor gibi geldi omu götürdüm çiş verme Faslı bayağı uzadı tabi

Kızlar motivasayonum sıfır diyet konusunda bugün yine gitti

geçmiş olsun cnm. hastane işi stresli hele bir de evlat sözkonusuysa daha da artıyor. inş önemli birşeyi yoktur kuzunun.
senin bebeler çok küçük cnm. kız da küçük daha sanırım. düşünsene hareketli bir hayattan , öğretmendin hatırladığım kadarıyla. üniversite hayatı evlilik hayatı yeni evli olmanın hareketinden biranda 2 çocuklu hayata geçtin. ben mesela ilk doğum yaptığımda ağlıyordum hep. uykusuzum mutsuzsum falan diye. hatta şimdi komik gelebilir ama hastaneye mi yatsam birkaç gün dinlenirim diyordum puhaha.
ama oğlan ne zaman ki 3-3,5 yaşlarına geldi ben o zaman rahatladım. seninde biraz zamana ihtiyacın var cnm. tabi birde istemediğin bedendesin. o da seni etkiliyor. acaba düzenli beslenmeye devam edip kendini rahat bıraksan mı?? yani diyet olayından uzaklaş. son hamileliğin vücudunu dengeni alt üt etmiş belki zamanla düzelecektir hepsi. hem oğlanda az büyür, güzelce sıkı bir diyete başlarsın o vakit ama burdan kopmayalım tabi.

Evet ama kızım dediğin gibi büyüdü 3.5 yaşına yaklaştık aynen öğretmenken kızımın doğumuna yakın birden bıraktım işi sonra üst iste çocuklar oldu işte
İkinci Doğum ile beden olarak da alt üst oldum tabi hayatımda hiç böyle kilolu olmadığım için de çok garip geliyor patlayacak gibi hissediyorum kendimi hiç bir şey yakışmıyor gibi geliyor sevmiyorum kendimi böyle bilmiyorum ki uzaklaşıp da daha çok kilo almaktan korkuyorum bunlarda yoruyor beni

Sabah 11.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
2 cherry 1 salatalık
10 kadar fıstık

Ara çay kahve
1 çatal tiramisu

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Madımak yemeği
5 adet patlamış mısır

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

sağlıklı beslenmeyi asla bırakma cnm. ama diyetteyim diye kendini strese sokma. cnm kızına bir kardeş geldiği için ister istemez o da belki nazlanıyordur. hak vermek gerek. bu yaşta bana kardeş gelse noluyor derim
sen ne kadar iyi hissedersen bebeler de iyi olur. bizden çok etkileniyorlar

Onlara hissettirmiyorum canım öyle olmaya çalışıyorum en azından inşallah öyle oluyorumdur

sabah
iki haşlanmış yumurta
izmir tulum peyniri
zeytin
ceviz

13:30da canım tatlı isteyince
5-6 kuru kayısı
biraz ceviz

yedim.

1 hafta boyunca, 5 saat kuralına uyamazsam tatlı isteğimi böyle karşılayabilirim.
En azından krizi atlatana kadar.

Aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…