- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.661
Günaydın hayırlı haftasonları olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok merak ettik canım nasılsınmerhaba kızlar netim yoktu giremedim.
İdare ediyorum canım valla ya. Sen nasilsin gitti mi misafirlerAy çok merak ettik canım nasılsın
Evet canım benden gittiler şükür bende hemen düzene geçtim şükürİdare ediyorum canım valla ya. Sen nasilsin gitti mi misafirler
Mrb arkadaşlar 20 kilo fazlam var karatay diyetiyle basarılı olurmuyum sizceEvet canım benden gittiler şükür bende hemen düzene geçtim şükür
Canım merhaba niye olmayasın sen beyin olarak bir rahatla kendine güven gerisi gelir evvel allahMrb arkadaşlar 20 kilo fazlam var karatay diyetiyle basarılı olurmuyum sizce
İnşallah, bütün sayfaları okumadım ama örnek diyet listesi varmıCanım merhaba niye olmayasın sen beyin olarak bir rahatla kendine güven gerisi gelir evvel allah
GünaydınGünaydın kızlar
İlk sayfada nasıl Yemen gerektiği yazıyor canım bir oku istersenBaslangıc için yani
Günaydın asyamGünaydın kızlar
Anladım canım ihmal etme bizi inşallah bende çok isterdim tanışmayı Burdan tanışıp kahve içtiğimiz arkadaşlar oldu kısmet bir gün seninle de olur inşllah
merhaba kızlar netim yoktu giremedim.
Maşallah canım yine eksilerdesin süper sin1. Gulbe seker : 108/107/-1/hdf1 99
2. sonundaoldu: 65.7/64.8/0.9
Amin canım inşallahSelam kızlar mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için