Karatay Günlüğüm

Menü
Sahur:1 lahmacun bi bardak zencefil çayı
Iftar:Bi tabak tavuklu çorba bir dolma yoğurt dolma bulgurlu ve kıymalı yapıldı
Çay
Zencefil cayi

asya_01
@ sonundaoldu
Kızlar kilo bildirimi
Sonundaoldu ne oldu hesabın pasifleşmiş hayırdır inşallah

cnm ben yanlış yere konu açtığım için ceza almışım dün.
kilom da dün 800 gr eksiydi.

3 Aralık Kilo Bildirimi
1. CKbeautyandsheer: 67,4/66,1/-1,3/hdf55
2.findikfaresi123:73,3/72,6 /0,7/hdf65
3. Gulbe seker 107/106.7/0.3/ hdf1 99
4. Lastrose6 88.6/88.6/sabit/hdf1=78
5. Sonundaoldu 67.7/66.9/0.8/hdf 63

Afiyet olsun . tavuk snitzel neden uygun değil hazır olduğu için mi? Uzerindeki soslardan dolayı mi?
Spor da yapmışsın süper olmuş. Yemek saatlerin nasıl bende 2 öğün yapmak istiyorum ama aksma acikiyorum. Daha alisamadim

tavuk şnitzel, yapay bir sürü şey barındırıyor. yani sağlık açısından hormonal bozukluğa sebep olacak bir sürü şey içeriyor.
karatayda; paketlenmiş ürün, market tavuğu, ısıl işlem görmüş herhangi bir et türevi, galeta unu gibi şeylerin hepsi yasak.
Yasak sebebi de vücut hormonlarını bozması. hormonlar gerektiği gibi çalışmayınca komple alt üst oluyoruz. sadece kiloda değil, tüm vücut fonksiyonları şaşırıyor. kısacası KANSEROJEN diyeyim de basite indirgeyeyim. :)

yemek saatlerim

10:00-10:30 gibi kahvaltı.

16:00-17:00 gibi yarım litrelik su şişesiyle ayran. içine toz zencefil ve zerdeçal karıştırıyorum.

19:00-20:00 arası akşam yemeği

arada canım istedikçe kahve/soda/ayran serbest.
ve Bol su.

yemeklerdeki amaç

1-bol lif-bol protein

2-hiç karbonhidrat (her yiyecekte bir miktar karbonhidrat vardır. ihtiyacımız olan karbonhidratı sağlıklı yiyeceklerden almalıyız. örneğin çiğ havuçta sağlıklı karbonhidrat vardır ve serbesttir, yiyebiliriz. ama havuç pişirilince vücutta parçalanması zor zararlı karbonhidrata dönüşüyor. tüketilmemeli)

Karatayın kitabını okursanız daha net anlaşılır :)

İyi canımm göremeyince ne oldu dedim ekside gelmiş çok çok az kaldı hedefine maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…