- 9 Ocak 2012
- 14.784
- 28.320
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.461
Ah ah aynı şeyler bizde de var iki kardeş arasında eşti girince işin içine herşey değişti üzerine kv demler de gitmiyor detaylı sormuyorum yakın oturuyoruz ama hiç gitmem ben
Elinde avucunda birşey kalmadı kaynımın ama işte bekliyormuş olmaz ise bitecek diyor evlilik o yüzden biz hiç
Birşeye karışmıyoruz
Tabi ki canım tanıtsana kendiniAk kelebek merhaba ben de aranıza katilabilir miyim?
Afiyet olsun balım iyi tatillerbugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
lor peyniri
ara
Türk kahvesi (hiç sevmem ikramdı zorla içtim ama wc ye çıkardı benigerçekten metabolizma çalıştırıyormuş)
öğlen
1 salep (arkadaşla dışarı çıktık da)
ara
4 kaşık bulgurlu ıspanak
(havalar soğuduğundan beri resmen aşerdim ıspanağa yeni yemek kısmet oldu)
3 kaşık yoğurt
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
yemem sanırım. midemde bulantı var. ev soğuk ya üşüttüm sanırım
saol tatlımAfiyet olsun balım iyi tatiller
Iyiyim biraz daha canim boğazım sis sadece bide niyetliyim bugün kısa günlerde borçlarımı tutayım dedimNapiyorsunuz kızlar. 2 gündür modum çok düşük
Yaa bu kaynanam ortalığı karistirdi ya canim cok sinirlendim o duruma. Birde bir ay kadar menu yazamicam ben. Eşim pazartesi günü ise baslicak maaşı alana kadar diyet menüsü cikaramicam ancak porsiyon kontrolü yapıcam. Şu an zor zamanlar yaniSenin modun niye düşükasya_01
Allah yardımcın olsun tez zamanda ferahlayın inşallah Kaynananı allah bildiği gibi yapsinYaa bu kaynanam ortalığı karistirdi ya canim cok sinirlendim o duruma. Birde bir ay kadar menu yazamicam ben. Eşim pazartesi günü ise baslicak maaşı alana kadar diyet menüsü cikaramicam ancak porsiyon kontrolü yapıcam. Şu an zor zamanlar yani
Aminn canım..onu zaten ağlarken öyle içten dua ettim ki Allah onun hakkından gelsinA
Allah yardımcın olsun tez zamanda ferahlayın inşallah Kaynananı allah bildiği gibi yapsin
Aynen canım bir türlü iş bitmiyor birde çocuk varsa üzerine de misafirSelam kızlar. Kalktigimdan belli daha durmamisim.kadın olmak ne zor ya hergün aynı işler yapilirmi arkadaş
Aynen hem hastayım hem ütü yaptım bende duş alıp uzanicam birazAynen canım bir türlü iş bitmiyor birde çocuk varsa üzerine de misafir
Yaa senin misafir orda hala değil mi. Ya ne kadar dusuncesizler bunlarAynen canım bir türlü iş bitmiyor birde çocuk varsa üzerine de misafir