- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.481
Bendeler canımYaa senin misafir orda hala değil mi. Ya ne kadar dusuncesizler bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeler canımYaa senin misafir orda hala değil mi. Ya ne kadar dusuncesizler bunlar
Oy oy nasıl kaçamaklar onlarSelam herkese dün yoğundum menü yazamadim çokta karışık oldu zaten
Sabah kahvaltım:
Yulaf ezmesi
Iki kaşık lor
3 zeytin
1.5 yumurta
Ara
2 dilim baklava
1 küçük dilim yaş pasta
Akşam
Bulgur pilavı
Tavuk kanat
Turp
Hayırlı Pazar’lar canımMutlu pazarlar kizlar
Hoşgeldiniz ben seyhan 41 yaşındayım dört cocuk annesiyimKızlar merhaba.bende diyete başlamak istiyorum.ama devam etmek için desteğe ihtiyacım var. Hepimiz gibi. Kısaca kendimi tanitayim. 3 çocuk annesiyim . çalışıyorum.troid hastasıyım ve en son tartimda 89 kilo idim. Karatay kilo vermede hep kolay diyet listem olmuştur. Maximum kilom 3.doğumdan sonra 117 idi. Kendimi tanımıyordum aynalarda.şükürler olsun bu kilodayim. Ama almak çok kolay . bekarlik kilom olan 68 e doğru yol almak istiyorum.hamur işi hastasıyım ve çok güzel yaparim yapamasam da bulur yerdim herhalde. Yarın listemi saat saat sunarak sizinle başlayacağım inşallah.
Teşekkürler .maşallah size. 4 tane çocuk.Hoşgeldiniz ben seyhan 41 yaşındayım dört cocuk annesiyim
Afiyet olsun . Allah kabul etsin.Menü
Sahur iki dilim kızarmış tereyağlı ekmek bi bardak süt
Akşam kıyma soslu yogurtlu makarna
Zencefil çayı
Teşekkür ederimTeşekkürler .maşallah size. 4 tane çocuk.
Afiyet olsun . Allah kabul etsin.
1. CKbeautyandsheer: 66,7/66,1/-0,6/hdf55
Hadi inşallah bakalımmKızlar merhaba.bende diyete başlamak istiyorum.ama devam etmek için desteğe ihtiyacım var. Hepimiz gibi. Kısaca kendimi tanitayim. 3 çocuk annesiyim . çalışıyorum.troid hastasıyım ve en son tartimda 89 kilo idim. Karatay kilo vermede hep kolay diyet listem olmuştur. Maximum kilom 3.doğumdan sonra 117 idi. Kendimi tanımıyordum aynalarda.şükürler olsun bu kilodayim. Ama almak çok kolay . bekarlik kilom olan 68 e doğru yol almak istiyorum.hamur işi hastasıyım ve çok güzel yaparim yapamasam da bulur yerdim herhalde. Yarın listemi saat saat sunarak sizinle başlayacağım inşallah.
İnşallah canım.Hadi inşallah bakalımm
3 Aralık Kilo Bildirimi
1. CKbeautyandsheer: 66,7/66,1/-0,6/hdf55
2.findikfaresi123:73,3/72,6 /0,7/hdf65
3. Gulbe seker 107/106.7/0.3/ hdf1 99
Evet canımm