- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.401
Afiyet olsun canımMenü
Sabah saat 8 Sütlü kahve bir hurma biraz ceviz yağda yumurta bi dilim ekmek
Ara mandalina
Ara sütlü kahve
Akşam saat 5
Mantarlı bulgur pilavı turşu
Çay
Hasta olacam galiba kizlar heryerim agriyo
Çatlak işte. İkisi kavga etmiş birbirini yemiş buda beni de koymuş araya. Halbuki alakam yok meseleyle ilgili. İşine geldiği gibi senaryo yazmışNeden yapmış öyle ki
Kızlar bazı problemler var. Müsait zaman da giricem
31 Aralık ta uçağım canım o zaman gidiyorum
Afiyet olsun canım
Sabah 12.00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım elma yarım portakal
Yer fıstıpı
Akşam 18.30
1 lahmacun
1 kepçe yoğurt çorbası
3 kaşık kabak
Su 2.5 lt
Spor yapamadım Kızlar
Günaydınlar kizlar asya üzülme canim o yaptıkları kendine patlar nasılsa eskiden benim kayinvalidede öyleydi kendi söylemek istediği eleştirdiği şeyleri seyhandan duydum diye anlatırmış çok sonradan haberim olurdu şaşırırdım insanları anladıkça kalplerinin kötülüğünü gördükçe bende ayildim bi patladım buna birgün o oldu bi daha duymadım çok şükürGünaydın kızlar
Ne yedindün akşam irademe yenildim.
Ay inşallah aslında eşim farkında ama ne diyim ki anama diyorGünaydın güzeller..
Allah kayınvalideni ıslah etsin. hiç ölümü düşünmüyor herhalde. her gün yüz yüze geldiği insanları böyle üzmesi hiç normal değil. bence onu yok sayın. meraba nasılsın?? yeterli yani.
saol cnm sana da afiyet olsun. uçağa da varmış baya. Allah yardımcın olsun. onlara da akıl fikir versin inş.
belki birgün eşine aydınlanma gelirbenim eşime 6 yılın sonunda geldi de ondan dedim
Ay geçmez İnşAllah salgın var sanırım yineBenimde heryerim ağrıyo kizlar boğazımda şişmiş torunuma geçmez inşallah
Ne yedin
Sopa geliyor
Ne yedin
Benimde heryerim ağrıyo kizlar boğazımda şişmiş torunuma geçmez inşallah
Ay inşallah aslında eşim farkında ama ne diyim ki anama diyor
geçmiş olsun cnm. ben de merak ettim ne yedi acep?? bence tatlı bişeyler yemiştir. benim fikrim ve zikrim bu olduğu için
B Bugunneselibirgun ben de merak ediyorum. inş feraha kavuşmuştur.
Findikfaresi123
Kızlar merhaba ben pzt bildiri yapamadım kiloda da menude bildiremedim.
Özür dilerim.
Durumlar da çok büyük bir değişiklik yok. Herkes kendi halinde
Bende sabrediyorum.
Kilo konusuna gelirsek 58. 7 ye düşmüşüm dün tartıldım
Inşallah hepimiz mutlu oluruz canımsen çok azimli ve sabırlı birisisin. kiloyu zaten verirsin eminim.
ama lütfen mutlu ol. bebeğin ve sen ikinizde