Karatay Günlüğüm

şimdi kızlarcım..
birkaç hedefim vardı yazmıştım daha önce.
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zaten :KK70: kıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.
e ben de çalışıyorum yetebilir miyim 2 çocuğa, bakanım da yok??
napim ben ya?? akıl akıldan üstündür fikir verin bana

şimdi kızlarcım..
birkaç hedefim vardı yazmıştım daha önce.
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zaten :KK70: kıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.
e ben de çalışıyorum yetebilir miyim 2 çocuğa, bakanım da yok??
napim ben ya?? akıl akıldan üstündür fikir verin bana
Ben de yıllardır korunuyordum 33 yaşındayım bir oğlum 13 diğeri 11 yaşında geçen ay korunmayı biraktik Allah nasip ederse ben de çok istiyorum bu kiloma ragmen:KK43: nasıl olur bilmiyorum ama yıllardır kilo yüzünden ertelemekten de çok sıkıldım.
Açıkçası ben de eşime güvenmiyorum bakim konusunda. Eşim maddi boyutta da ailesine bağımlı hala.

Ben de yıllardır korunuyordum 33 yaşındayım bir oğlum 13 diğeri 11 yaşında geçen ay korunmayı biraktik Allah nasip ederse ben de çok istiyorum bu kiloma ragmen:KK43: nasıl olur bilmiyorum ama yıllardır kilo yüzünden ertelemekten de çok sıkıldım.
Açıkçası ben de eşime güvenmiyorum bakim konusunda. Eşim maddi boyutta da ailesine bağımlı hala.

Allah gönlüne göre versin inş. ay bilmiyorum ben çok plancıyım ya. evin içinde 10 dakikayı bile planlarım. o yüzden sıkıntı yaşıyorum. akışına bıraksam her şey daha kolay olacak ama olmuyor. bu arada korunmayı bırakmadık :KK70:
sadece ben bıraktım. şükür bizim aileyle maddi bağımız kalmadı. ailesiyle ortak iş yapmaya çalıştı eşim çok afedersin kazıklandı kaldı öylece. ama her şerde bir hayır olduğu gibi iyi oldu yani

Evet arada takip ediyorum sizi bence hepiniz çok tatlısınız :KK200: inşallah gidecek gitmek zorunda artik:110:

çok teşekkürler çok kibarsın :KK200: tabi gebelik öncesi gidince iyi olur. gebelikte de az alırsan tamamdır bu iş. hadi bakalım gazan mübarek olsun inş.

Kızlar kilo vermeyi başarabilirsiniz.. .
Inanın.

Gün-de 3 litre su.
Istemesenizde gitmese de bogazinizdan için..

Gün-de fırsat buldukça squat yapın..
Ben bebeklyim ona ragmen ypamaya calisiyorum.

Nereden sorun yaşıyorsam oraya yönelik yapıyorum.. bölgesel hareketler yani.

Geçen senelerde 30 day shredin sadece 1. Levelini yaparak incelmiştim.

Kilo vermesenizde spor sizi kilo vermis gibi inceltiyor..
Lütfen çabalayın spor içinn.
Internette bir sürü video var.

Hiç hareket etmeyenlere leslie yi öneririm. Sadece evde yürüme hareketi yapılıyor tempolu.

Spor geçmişi az olanlara 30 day shred
Oneirrim ordan hareket öğrenip gün içinde tekrarlarsiniz .

Cardio hareketleri zor ve tempolu onlarsa acayip efor harcatiyoe.. .

Allah gönlüne göre versin inş. ay bilmiyorum ben çok plancıyım ya. evin içinde 10 dakikayı bile planlarım. o yüzden sıkıntı yaşıyorum. akışına bıraksam her şey daha kolay olacak ama olmuyor. bu arada korunmayı bırakmadık :KK70:
sadece ben bıraktım. şükür bizim aileyle maddi bağımız kalmadı. ailesiyle ortak iş yapmaya çalıştı eşim çok afedersin kazıklandı kaldı öylece. ama her şerde bir hayır olduğu gibi iyi oldu yani

Hayırlısı olsun canım.
Bizimkilerinde işi bir.
Ama kazandıkları kendilerine diyolar sanırım
Degisk yani

Günaydın güzeller..

Allah kayınvalideni ıslah etsin. hiç ölümü düşünmüyor herhalde. her gün yüz yüze geldiği insanları böyle üzmesi hiç normal değil. bence onu yok sayın. meraba nasılsın?? yeterli yani.

saol cnm sana da afiyet olsun. uçağa da varmış baya. Allah yardımcın olsun. onlara da akıl fikir versin inş.
belki birgün eşine aydınlanma gelir :KK70: benim eşime 6 yılın sonunda geldi de ondan dedim :KK70:
Ben her zaman söylüyorum nasıl can verecek onu düşünsün. Benden uzak Allaha yakın olsun. Gece uyuyamadim ya sinirden

Günaydınlar kizlar asya üzülme canim o yaptıkları kendine patlar nasılsa eskiden benim kayinvalidede öyleydi kendi söylemek istediği eleştirdiği şeyleri seyhandan duydum diye anlatırmış çok sonradan haberim olurdu şaşırırdım insanları anladıkça kalplerinin kötülüğünü gördükçe bende ayildim bi patladım buna birgün o oldu bi daha duymadım çok şükür
Allahindan bulsun

menüm

sabah
lor peyniri
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 yumurta

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

öğlen
2 kepçe beyran çorbası
(yöresel bir çorba et, salça, sarımsak ve çok az pirinçle yapılır)
3 kaşık yoğurt

ara
1 elma

akşam
yemeyeceğim(tartım biraz insin sabaha çünkü cuma yarışmasındayım :KK66: )

Ben de menümü yazayım hiç diyetlik değil ama başlangıç olsun

12
1 tabak etli lahana dolması
Havuç ve turp söğüş

16
Yarım deveci armudu
2 parca çikolata

19
Yarım lavaş
7 kanat izgara
8 lahana dolması
Afiyet olsun canim düzeltirsin yavaş yavaş