- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.361
Canım benim teşekkür ederimSenin yazının altına afiyet olsun yazmaya çalıştım cevaplaya basınca sadece benim yazdığım çıktı beceremedim yani:))
Sorma canım be zaman konuyu açsam eşim ile birbirimize giriyoruz bıktım ama elimden de birşey gelmiyorGünaydın kizlarAk kelebek o nasıl misafirlik öyle evleri yokmu en fazla bi hafta kalınır benim bildiğim
1 incir 7 zeytin kürüPes wtmiyorum ama tuvalete cikamamak cok zor ya inan ki bak 1 haftadir diyetteyim cok afedersin sadece iki kez ciktim. Sebze yiyorum suyu da bol bol iciyorum. Baska ne tuketebilirim bilmiyorum.
Çokmu uzaktan geliyolarSorma canım be zaman konuyu açsam eşim ile birbirimize giriyoruz bıktım ama elimden de birşey gelmiyor
Aynen canım3 aralıkta birde
Yok canım hep uçak ile geliniyor 45 dk sürüyor uçak ile işte bir havaalanına gidip geliyorlarÇokmu uzaktan geliyolar
Çok gıcıklarmış neden bu kadar duruyolar anlayissiz insanlarYok canım hep uçak ile geliniyor 45 dk sürüyor uçak ile işte bir havaalanına gidip geliyorlar
Aynen canım
sorma canım mesela akşam yemeğimi 20.30 da yemek zorunda kaldım düzen filan kalmıyor hiçÇok gıcıklarmış neden bu kadar duruyolar anlayissiz insanlar
İyi akşamlar canım kendini tanıtsana bizeKizlar Iyi aksamlar
Araniza katilabilir miyim??
Nerden tanıyorum ben seni almanya daydin demi sende yanlismi hatırlıyorum yoksaKizlar Iyi aksamlar
34 yasindayimİyi akşamlar canım kendini tanıtsana bize
Evet Almanyada yasiyorumNerden tanıyorum ben seni almanya daydin demi sende yanlismi hatırlıyorum yoksa
Kizlar bende çoğu bayan gibi tatli ya düşkünüm bir haftadır ciddi azalttım az once kriz geldi tamam dedim az da olsa irmik kavurayim dayanamıyorumm
sonra tavayi ocaktan indirip vazgectim bir elma yi doğrayıp yoğurtla tarcın ekledim yarim kasıkta bal afiyetle yedimm
Sorma canım be zaman konuyu açsam eşim ile birbirimize giriyoruz bıktım ama elimden de birşey gelmiyor
Kizlar Iyi aksamlar
Günaydin Kizlar
Sabah tartildim 65 kiloyum
Yeni yila kadar59 olmak istiyorum. Yapabilirmiyim kii
akşamki menüm
-kuru fasulye
-peynir
-yoğurt
-tahin helva (tatlı krizi sebebiyle)
Evet o benim canim adımı degistirdim nasılsın çocuklar nasillarEvet Almanyada yasiyorum
Sizdemi Almanyada siniz?
Isminiz ne?
Daha önce bir gruptaydim. Orda Seyhan abla vardi Profil resminiz ayni