- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.441
Kuzum ya sen iç huzurunu düşün kilo verilir bir ŞekildeFindikfaresi123
Kızlar merhaba ben pzt bildiri yapamadım kiloda da menude bildiremedim.
Özür dilerim.
Durumlar da çok büyük bir değişiklik yok. Herkes kendi halinde
Bende sabrediyorum.
Kilo konusuna gelirsek 58. 7 ye düşmüşüm dün tartıldım
Olsun canımm sağlıklı beslen deKaratay diyeti yapamam ama doğru dürüst beslenmeyi deneyeceğim yeniden
Ne iş yapıyor ki eşin canımmşimdi kızlarcım..
birkaç hedefim vardı yazmıştım daha önce.
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zatenkıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.
e ben de çalışıyorum yetebilir miyim 2 çocuğa, bakanım da yok??
napim ben ya?? akıl akıldan üstündür fikir verin bana
Canım benim çok teşekkür ederim sizde öylesiniztopiğimizin kurucusuAk kelebek . çok tatlıdır gelene buyur eder. bence geldin. inş gelişinle birlikte tıkır tıkır gitmeye başlar kilolar.
Ay inşallah canım rabbim sağlıklı birBen de yıllardır korunuyordum 33 yaşındayım bir oğlum 13 diğeri 11 yaşında geçen ay korunmayı biraktik Allah nasip ederse ben de çok istiyorum bu kiloma ragmennasıl olur bilmiyorum ama yıllardır kilo yüzünden ertelemekten de çok sıkıldım.
Açıkçası ben de eşime güvenmiyorum bakim konusunda. Eşim maddi boyutta da ailesine bağımlı hala.
Afiyet olsun canım çok faydalı ama beyran çorbasımenüm
sabah
lor peyniri
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
2 kepçe beyran çorbası
(yöresel bir çorba et, salça, sarımsak ve çok az pirinçle yapılır)
3 kaşık yoğurt
ara
1 elma
akşam
yemeyeceğim(tartım biraz insin sabaha çünkü cuma yarışmasındayım)
Olacak canım zamanla düzelecekBen de menümü yazayım hiç diyetlik değil ama başlangıç olsun
12
1 tabak etli lahana dolması
Havuç ve turp söğüş
16
Yarım deveci armudu
2 parca çikolata
19
Yarım lavaş
7 kanat izgara
8 lahana dolması
geçmiş olsun canım toparla dön sahalaraHastayım canim biraz toparladım bugün ama hala halsizim kızım bi hafta izinliymis torun gelmiyo haftaya bende sporlu normal düzenime dönerim inşallah
Afiyet olsun canımmMenü
Sabah saat 8
Çay iki dilim kızarmış peynirli ekmek
Iki çeri domates
Ara sütlü kahve havuç mandalina
Akşam saat 5
Fırın balık salata patates firinda
Cay
Amin :)Ay inşallah canım rabbim sağlıklı bir
Şekilde nasip etsin inşallah
Lahana tamamen bulgur ve etten pirinç hiç yok. Kahvaltı canım istemedi hatta bugün de yapamayacağım galibaOlacak canım zamanla düzelecek
Kahvaltı niye yapmadın canım lahana pirinçli
Mi
Ne iş yapıyor ki eşin canımm
Ne güzel olmuş bak bir bir hedefler gerçekleşiyor
Canım benim çok teşekkür ederim sizde öylesiniz
Afiyet olsun canım çok faydalı ama beyran çorbası
Ah ah aynı şeyler bizde de var iki kardeş arasında eşti girince işin içine herşey değişti üzerine kv demler de gitmiyor detaylı sormuyorum yakın oturuyoruz ama hiç gitmem benGünaydın kızlar...
saol cnm çok şükür. ben eşimle tanıştığımda polisti. ben de memurum. işte en büyük hayali çiftlik kurmakmış falan anlattı ben de destek oldum. çiftlik işinden de anlıyor baba mesleği. neyse bütün yatırımımızı koyduk abisiyle ortak olarak. geceye gittiği gün sabah çiftliğe gider sonra geceye gider, geceden çıkar çiftliğe gider taaa akşam gelir koltuklarda uyuya kalır. yani baya emek verdi 4 yıl. abisi evlendi karısı fena çıktı ortalığı birbirine düşürdü ve ayrıldılar. bu arada 4 yılda ayağıma bir çorap alınmadı çiftlikten. maaşımız da gidiyordu. abisi geçiniyordu onla evlendi yani çiftliğin geliri çiftlik artı abisine gidiyordu. ben söyleniyordum o sallamıyordu. hep kurulum aşamasında çiftlik, işte biz kardeşiz ayrı gayrı olmaz diyordu ama ayrılırken dumur oldu. abisi çirkefe yatıp bizi borç içinde çok az bir hayvanla bıraktı. bana hak verdi eşim o zaman. neyse kendi alabildiğini aldı ve işi inada bindirdi. bu işi tek başıma da başarırım diye. ha ben destek verdim ama dedim ki evini, çocuğunu ihmal etmeyeceksin hayat standartlarımız değişmeyecek diye ama değişti yani. dediklerini yapamadı. bu yüzden de sinirliyim.
saol cnm..
evet güzel yapılınca bayılırım. kokmasın tamamdır. yolun düşerse buralara gidelim yemeye mutlaka