Karatay Günlüğüm

Kuzum ya sen iç huzurunu düşün kilo verilir bir Şekilde

Ne iş yapıyor ki eşin canımm
Ne güzel olmuş bak bir bir hedefler gerçekleşiyor

Ay inşallah canım rabbim sağlıklı bir
Şekilde nasip etsin inşallah

Afiyet olsun canım çok faydalı ama beyran çorbası

Olacak canım zamanla düzelecek
Kahvaltı niye yapmadın canım lahana pirinçli
Mi

Günaydın kızlar...

Ne iş yapıyor ki eşin canımm
Ne güzel olmuş bak bir bir hedefler gerçekleşiyor

saol cnm çok şükür. ben eşimle tanıştığımda polisti. ben de memurum. işte en büyük hayali çiftlik kurmakmış falan anlattı ben de destek oldum. çiftlik işinden de anlıyor baba mesleği. neyse bütün yatırımımızı koyduk abisiyle ortak olarak. geceye gittiği gün sabah çiftliğe gider sonra geceye gider, geceden çıkar çiftliğe gider taaa akşam gelir koltuklarda uyuya kalır. yani baya emek verdi 4 yıl. abisi evlendi karısı fena çıktı ortalığı birbirine düşürdü ve ayrıldılar. bu arada 4 yılda ayağıma bir çorap alınmadı çiftlikten. maaşımız da gidiyordu. abisi geçiniyordu onla evlendi yani çiftliğin geliri çiftlik artı abisine gidiyordu. ben söyleniyordum o sallamıyordu. hep kurulum aşamasında çiftlik, işte biz kardeşiz ayrı gayrı olmaz diyordu ama ayrılırken dumur oldu. abisi çirkefe yatıp bizi borç içinde çok az bir hayvanla bıraktı. bana hak verdi eşim o zaman. neyse kendi alabildiğini aldı ve işi inada bindirdi. bu işi tek başıma da başarırım diye. ha ben destek verdim ama dedim ki evini, çocuğunu ihmal etmeyeceksin hayat standartlarımız değişmeyecek diye ama değişti yani. dediklerini yapamadı. bu yüzden de sinirliyim.
Canım benim çok teşekkür ederim sizde öylesiniz

saol cnm..

Afiyet olsun canım çok faydalı ama beyran çorbası

evet güzel yapılınca bayılırım. kokmasın tamamdır. yolun düşerse buralara gidelim yemeye mutlaka

Ah ah aynı şeyler bizde de var iki kardeş arasında eşti girince işin içine herşey değişti üzerine kv demler de gitmiyor detaylı sormuyorum yakın oturuyoruz ama hiç gitmem ben
Elinde avucunda birşey kalmadı kaynımın ama işte bekliyormuş olmaz ise bitecek diyor evlilik o yüzden biz hiç
Birşeye karışmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…