Karatay Günlüğüm

Pes wtmiyorum ama tuvalete cikamamak cok zor ya inan ki bak 1 haftadir diyetteyim cok afedersin sadece iki kez ciktim. Sebze yiyorum suyu da bol bol iciyorum. Baska ne tuketebilirim bilmiyorum.

iki gün kurusu kayısıyı bir su bardağının içine koydum üzerine sıcak su döktüm. 1 gece bekledim. sabah kahvaltı öncesi onu içtim. tuvalete çıkartıyor. benim de 2 haftadır sıkıntım vardı. şimdi biraz daha iyiyim.
Bol bol da bitki çayı tüketiyorum.
zeytinyağı içen var.

bugünkü menümü yazayım. öğle aramda annem geldi biraz değişiklik yaptım.

sabah
lor peyniri
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe
1 avuç kurudut

öğlen
1 salep (annemle takıldık da)

ara
4-5 kaşık kıymalı musakka
3 kaşık süzme yoğurt

ara
1 elma

günü böylece kapatırı

Günaydın kızlar..

cnm iş eşinde bitiyor o biraz mesafe koyabilirdi. şimdi sen ne desen olmaz yani. mesela gülbe rahatsız ya da annesine gidecek ya da yaza doğru gelin gibi gibi uzatabilirdi. hayır insanlar nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum. plan yapıp geliyorlar! müsait misin diyen yok. bak benim gazım bağlanmadı evim buz annem hergün ısrar minnet ediyor gel diye. gidince de yatıyorum kalkıyorum yemek yiyorum. hepsi bu. oğlana da bakılıyor. zaten bir annem bir de çalışan kız kardeşim var. çayı kahveyi bile ayağıma getiriyor anacım. sen zaten yoruluyorsun diye. ona rağmen salı gittim pazar döndüm. annem bile olsa onun da özeli var düzeni var. kaldı ki ben de soğuk da olsa evimi özledim.
Allah yardımcın olsun cnm.

çok geçmiş olsun kuzuya. 6 lı rakamlar gelmiş bu arada süper.
Sagol canım .Evet 6 ları görmek motivemi artırdı

Kizlar bende çoğu bayan gibi tatli ya düşkünüm bir haftadır ciddi azalttım az once kriz geldi tamam dedim az da olsa irmik kavurayim dayanamıyorumm
sonra tavayi ocaktan indirip vazgectim bir elma yi doğrayıp yoğurtla tarcın ekledim yarim kasıkta bal afiyetle yedimm:KK28:
Ohh afiyet olsun. Ya birakmicaz canım benim. Bırakırsak kaybederiz. İnşallah 1 ay sonra daha iyi yerde olmuş olacaz.

X