- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.341
Genel de benim ev de oyleBenim ev hep kalabalık ya her gün aynı mod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel de benim ev de oyleBenim ev hep kalabalık ya her gün aynı mod
Pes wtmiyorum ama tuvalete cikamamak cok zor ya inan ki bak 1 haftadir diyetteyim cok afedersin sadece iki kez ciktim. Sebze yiyorum suyu da bol bol iciyorum. Baska ne tuketebilirim bilmiyorum.
3 aralıkta birdeSorma kuzum daha 3 Aralık’ta diğer görümcem gelecekmiş ne diyim bilmiyorum ki
Defolun mu diyim ben yılda 1 kere gidiyorum ona 1 hafta ancak kalıyorum ama yılda 5 kez geliyor hep uzun kalıyor sıkıyor insanı
Ben burdayım canim kızı uyuttum namaz kılıp pilav yapacam gitti mi kaynananNiye kimse yok kızlar yaa. Pazara gittim geldim kahve içiyorum. Bugün sebze gunu
Gitti canim. Pazara gitmem gerek ti. Oda utanma belası kalktı. 40 bin kere habersiz gelme diyorumBen burdayım canim kızı uyuttum namaz kılıp pilav yapacam gitti mi kaynanan
Kızlar menum
Sabah 10.30
2 has yumurta 9 zeytin Domates çay
Saat 14.50 de sade sütlü kahve 2 havuç
Saat 18 de 1 tabak zeytinyağlı türlü
Su 3 e tamamlarim spor 30 dk yürüyüş
Sagol canım hâlâ ateşi varÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Sagol canım .Evet 6 ları görmek motivemi artırdıGünaydın kızlar..
cnm iş eşinde bitiyor o biraz mesafe koyabilirdi. şimdi sen ne desen olmaz yani. mesela gülbe rahatsız ya da annesine gidecek ya da yaza doğru gelin gibi gibi uzatabilirdi. hayır insanlar nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum. plan yapıp geliyorlar! müsait misin diyen yok. bak benim gazım bağlanmadı evim buz annem hergün ısrar minnet ediyor gel diye. gidince de yatıyorum kalkıyorum yemek yiyorum. hepsi bu. oğlana da bakılıyor. zaten bir annem bir de çalışan kız kardeşim var. çayı kahveyi bile ayağıma getiriyor anacım. sen zaten yoruluyorsun diye. ona rağmen salı gittim pazar döndüm. annem bile olsa onun da özeli var düzeni var. kaldı ki ben de soğuk da olsa evimi özledim.
Allah yardımcın olsun cnm.
çok geçmiş olsun kuzuya. 6 lı rakamlar gelmiş bu arada süper.
Sabah gün kurusu yada kayısı yiyebilirsinPes wtmiyorum ama tuvalete cikamamak cok zor ya inan ki bak 1 haftadir diyetteyim cok afedersin sadece iki kez ciktim. Sebze yiyorum suyu da bol bol iciyorum. Baska ne tuketebilirim bilmiyorum.
Ne yazmistin canım gözümden mi kacmis acabaasya_01 sana yazmıştım cevapla ya basarak niye olmadi anlamadim
Ohh afiyet olsun. Ya birakmicaz canım benim. Bırakırsak kaybederiz. İnşallah 1 ay sonra daha iyi yerde olmuş olacaz.Kizlar bende çoğu bayan gibi tatli ya düşkünüm bir haftadır ciddi azalttım az once kriz geldi tamam dedim az da olsa irmik kavurayim dayanamıyorumm
sonra tavayi ocaktan indirip vazgectim bir elma yi doğrayıp yoğurtla tarcın ekledim yarim kasıkta bal afiyetle yedimm
insallah canımOhh afiyet olsun. Ya birakmicaz canım benim. Bırakırsak kaybederiz. İnşallah 1 ay sonra daha iyi yerde olmuş olacaz.
Senin yazının altına afiyet olsun yazmaya çalıştım cevaplaya basınca sadece benim yazdığım çıktı beceremedim yani:))Ne yazmistin canım gözümden mi kacmis acaba