- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.021
Akupunktura gidiyorum canim belagrisi icin sporu akşam yapacam kismetseMisafirim vardı yolculadim yemegimi koydum ocaga. Spor yapamadım tirnagim batık oldu yine. Yanlış kesmisim heralde. Tedavi yi uyguladım akşam a daha iyi olursa yürüyüş yapıcam. Sen napiyorsun nasıl geçti gunun
Gecmis olsun canim felak ve nas sürelerini 11 kez oku kendine yada daha iyisi başkası okusun sanaKızlar ben nazara geldim galiba yaa. Oğlumun doğum günün den sonra kolum 3 gün kuturum oldu. Tirnagimdan uyuyamadim baş ağrısı var pazardan bu yana. Dua okuyorum sürekli
TamamGecmis olsun canim felak ve nas sürelerini 11 kez oku kendine yada daha iyisi başkası okusun sana
Kız nerdesin sen merak ettim girmedin 2 gündürAnliyorum seni canim , yinede cok uzulme takmamaya çalış
Küçüğün karnını doyuruyorum canımMisafirlerim gitti arkadaşlar napiyonuz
Oy oy maşşalahSabah 73.3 çıktım ama o hevesle sekizde karatay kahvaltımı yaptım gün menüme ellemedim
Canim bi cirpinislardayim ne yapsamda su diyeti tam otuttursam çabasındayım tek yaptığım duzenli spor...Kız nerdesin sen merak ettim girmedin 2 gündür
Oda iyi spor önemliCanim bi cirpinislardayim ne yapsamda su diyeti tam otuttursam çabasındayım tek yaptığım duzenli spor...
Spor yaptikca tartida daha cok arti cikiyorum onada canim sıkılıyor...boyle çırpınıyorum...diyet gruplarindayim ama listede degilim listeye gireyimde sorumluluk artsin diyorum...az da olsa 300 -500 listedeyken kilo veriyirumOda iyi spor önemli
Eee noldu peki neden. Psikolojik biseymiCanim bi cirpinislardayim ne yapsamda su diyeti tam otuttursam çabasındayım tek yaptığım duzenli spor...
Ee çok normal bebeğim spor yapinca kas oranı artıyor tartida arti cikarsin ama Aynadaki halin daha incelir. Hadi ii dostuummmm gel Kapisalim seninle pazartesi günü ne koy hedefini senn bırakmak yokkSpor yaptikca tartida daha cok arti cikiyorum onada canim sıkılıyor...boyle çırpınıyorum...diyet gruplarindayim ama listede degilim listeye gireyimde sorumluluk artsin diyorum...az da olsa 300 -500 listedeyken kilo veriyirum
Kasların su mu tutuyor yediklerin abartı değil dimiSpor yaptikca tartida daha cok arti cikiyorum onada canim sıkılıyor...boyle çırpınıyorum...diyet gruplarindayim ama listede degilim listeye gireyimde sorumluluk artsin diyorum...az da olsa 300 -500 listedeyken kilo veriyirum
Demir eksikliği beni cok etkiliyor bu yuzden tam diyet yapamiyorum kısır döngüdeyim canim..Eee noldu peki neden. Psikolojik biseymi
Bazen abartiyorum galibaKasların su mu tutuyor yediklerin abartı değil dimi
Ohhhh missssKızlar 40 dk yürüyüş umu yaptım
Aynen canim aynada daha ince duruyorumEe çok normal bebeğim spor yapinca kas oranı artıyor tartida arti cikarsin ama Aynadaki halin daha incelir. Hadi ii dostuummmm gel Kapisalim seninle pazartesi günü ne koy hedefini senn bırakmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?