Karatay Günlüğüm

Kızlar ben nazara geldim galiba yaa. Oğlumun doğum günün den sonra kolum 3 gün kuturum oldu. Tirnagimdan uyuyamadim baş ağrısı var pazardan bu yana. Dua okuyorum sürekli

Kızlar menum
Sabah 10 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 13.30
3 köfte 3 kasik makarna yoğurt

Saat 18 gibi de
1 tabak yeşil fasulye salata

Su 3 e tamamlarim spor şimdilik yok

Akupunktura gidiyorum canim belagrisi icin sporu akşam yapacam kismetse

Kızlar ben nazara geldim galiba yaa. Oğlumun doğum günün den sonra kolum 3 gün kuturum oldu. Tirnagimdan uyuyamadim baş ağrısı var pazardan bu yana. Dua okuyorum sürekli
Gecmis olsun canim felak ve nas sürelerini 11 kez oku kendine yada daha iyisi başkası okusun sana

Sabah 11.45
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
1 bardak süt
Yer fıstığı

Akşam 18.45
Yarım elma
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Spor yaptikca tartida daha cok arti cikiyorum onada canim sıkılıyor...boyle çırpınıyorum...diyet gruplarindayim ama listede degilim listeye gireyimde sorumluluk artsin diyorum...az da olsa 300 -500 listedeyken kilo veriyirum
Ee çok normal bebeğim spor yapinca kas oranı artıyor tartida arti cikarsin ama Aynadaki halin daha incelir. Hadi ii dostuummmm gel Kapisalim seninle pazartesi günü ne koy hedefini senn bırakmak yokk

Spor yaptikca tartida daha cok arti cikiyorum onada canim sıkılıyor...boyle çırpınıyorum...diyet gruplarindayim ama listede degilim listeye gireyimde sorumluluk artsin diyorum...az da olsa 300 -500 listedeyken kilo veriyirum
Kasların su mu tutuyor yediklerin abartı değil dimi

Ee çok normal bebeğim spor yapinca kas oranı artıyor tartida arti cikarsin ama Aynadaki halin daha incelir. Hadi ii dostuummmm gel Kapisalim seninle pazartesi günü ne koy hedefini senn bırakmak yokk
Aynen canim aynada daha ince duruyorum kendime çimdik atamiyom bayagi sıkılastim ) yarin bi tartilayim canim ona gore kapışalım

Bugünkü menüm sabah yok
Öğle 3 yk bulgur üzerine bir domates
Bir havuç ekelnerek salata olarak tüketildi.

Akşam 1 yk haşlanmış et.
Bir kase yoğurt çorbası ve salata
Atistirmalik
Olarak nar çay

Şu 2 lt.

Sporlar
• yanlar. 300
• kol arka6a dambil 1000
• Ayakta arkaya iki bacak 200
• Ayakta yana iki bacak 200
• Zıplama 610
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 100
Bölgesel 300
Adim 4000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…