Karatay Günlüğüm

Evet hipotiroidi hastasıyım bu sebeple ilaç kullanmak yerine bunu yapıyorum. Tabiki arada bir kontrole gitmem de gerekiyor işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için.

Ak kelebek Ak kelebek Kilo bildirimimi şimdi yapıyorum.

Boy: 168 cm
Şu an Kilo: 66,7
Hedef: 55
55 çok az değil mi boyuna canım

Ya ben eskiden çok aktif oluyordum geçen yıl falan ama
Şimdi çocuklar üzerine bu ara hep misafirim var gelemiyorum İnan yeni geldim yine
Misafirin de var bebeğim arada olabilecek biseyde. Hani ortam güzel samimi buraya biraz daha vakit ayrilsa daha motive oluruz. Ben gün içinde sık sık giriyorum yazan yok geri çıkıyorum çoğu msj havada kalıyor. Destek olsak birbirimize

Sabah 11.30
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Taze soğan
Çiğ fındık

Ara 15.00 kahve

Akşam 19.30
1 tabak yoğurtlu karnabahar

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Misafirin de var bebeğim arada olabilecek biseyde. Hani ortam güzel samimi buraya biraz daha vakit ayrilsa daha motive oluruz. Ben gün içinde sık sık giriyorum yazan yok geri çıkıyorum çoğu msj havada kalıyor. Destek olsak birbirimize
Kesinlikle haklısın canım

Kızlar kimse yok yine. Kaç kere girdim kimse yazmıyor. Daha aktif olsak keske
Canım yarın günüm var mutlaktayım kaç saattir öncesi sabah sohbet vardı ordan taziyeye gittik ordan eve yemek bulaşık çocuklar bu saat oldu sen nasılsın neler yaptın bugün

Aynen canim bakıp bakıp çıktım

Canım yarın günüm var mutlaktayım kaç saattir öncesi sabah sohbet vardı ordan taziyeye gittik ordan eve yemek bulaşık çocuklar bu saat oldu sen nasılsın neler yaptın bugün
Sen baya kosusturmali geçmiş günün. Kolum çok ağrıyor tüm gün sizlandim yaa o gün parkta asildim Demire sallandim sanırım ondan oldu

E07F4DD7-8B42-4336-8C4B-45427793A1C9.jpeg

Misafirlerim gitti arkadaşlar napiyonuz
Misafirim vardı yolculadim yemegimi koydum ocaga. Spor yapamadım tirnagim batık oldu yine. Yanlış kesmisim heralde. Tedavi yi uyguladım akşam a daha iyi olursa yürüyüş yapıcam. Sen napiyorsun nasıl geçti gunun

Back