- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.001
55 çok az değil mi boyuna canımEvet hipotiroidi hastasıyım bu sebeple ilaç kullanmak yerine bunu yapıyorum. Tabiki arada bir kontrole gitmem de gerekiyor işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için.
Ak kelebek Kilo bildirimimi şimdi yapıyorum.
Boy: 168 cm
Şu an Kilo: 66,7
Hedef: 55
55 çok az değil mi boyuna canım
Ya ben eskiden çok aktif oluyordum geçen yıl falan amaKızlar kimse yok yine. Kaç kere girdim kimse yazmıyor. Daha aktif olsak keske
Misafirin de var bebeğim arada olabilecek biseyde. Hani ortam güzel samimi buraya biraz daha vakit ayrilsa daha motive oluruz. Ben gün içinde sık sık giriyorum yazan yok geri çıkıyorum çoğu msj havada kalıyor. Destek olsak birbirimizeYa ben eskiden çok aktif oluyordum geçen yıl falan ama
Şimdi çocuklar üzerine bu ara hep misafirim var gelemiyorum İnan yeni geldim yine
Kesinlikle haklısın canımMisafirin de var bebeğim arada olabilecek biseyde. Hani ortam güzel samimi buraya biraz daha vakit ayrilsa daha motive oluruz. Ben gün içinde sık sık giriyorum yazan yok geri çıkıyorum çoğu msj havada kalıyor. Destek olsak birbirimize
Canım yarın günüm var mutlaktayım kaç saattir öncesi sabah sohbet vardı ordan taziyeye gittik ordan eve yemek bulaşık çocuklar bu saat oldu sen nasılsın neler yaptın bugünKızlar kimse yok yine. Kaç kere girdim kimse yazmıyor. Daha aktif olsak keske
Aynen canim bakıp bakıp çıktımMisafirin de var bebeğim arada olabilecek biseyde. Hani ortam güzel samimi buraya biraz daha vakit ayrilsa daha motive oluruz. Ben gün içinde sık sık giriyorum yazan yok geri çıkıyorum çoğu msj havada kalıyor. Destek olsak birbirimize
Sen baya kosusturmali geçmiş günün. Kolum çok ağrıyor tüm gün sizlandim yaa o gün parkta asildim Demire sallandim sanırım ondan olduCanım yarın günüm var mutlaktayım kaç saattir öncesi sabah sohbet vardı ordan taziyeye gittik ordan eve yemek bulaşık çocuklar bu saat oldu sen nasılsın neler yaptın bugün
Yedin dimi bir sürüMenümü yazmayım bugün
Sorma canimYedin dimi bir sürü
ÜzüldümSorma canim
Sabah 73.3 çıktım ama o hevesle sekizde karatay kahvaltımı yaptım gün menüme ellemedimÜzüldüm
Misafirim vardı yolculadim yemegimi koydum ocaga. Spor yapamadım tirnagim batık oldu yine. Yanlış kesmisim heralde. Tedavi yi uyguladım akşam a daha iyi olursa yürüyüş yapıcam. Sen napiyorsun nasıl geçti gununMisafirlerim gitti arkadaşlar napiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?