dün çok ağladımSen sakin olmalısın. Sen strese girdikçe bebek te strese girer. Ne kadar mutlu olursan bebek de mutlu olur. Bu kadar strese girme.
Öyle ama gerçekten ben zaten akşam yemeği zor yapıyorum ara ayrı öğle ayrı akşam ayrı durmadan ye oğunlerde tam doyma hiç yapamadım. 1 ay oldu başladığım yerdeyim. Yapabilecek olan için iyidir belki. Bilmiyorum.Aynen bende dietisyenler durmadan ara öğün werio bende ara derede durmadan yiyince kendimi zaptedemiorum 3 diertisyen denedim son 10 yılda üniversitedeyken gittim ilkşimdi gene birini met ediolar illa onada git die ama kimsye anlatamıoorum resmen beni anlatmışsın canım :)
o saatten sonra eşim dışarı tek bırakmaz iftardan sonrada birlikte yüricek arkadaş zor bulurum kimse çıkmaz.İftardan 1 saat sonra yapabilirsin canım
Ev içinde yürü canım adım sayarını takip edereko saatten sonra eşim dışarı tek bırakmaz iftardan sonrada birlikte yüricek arkadaş zor bulurum kimse çıkmaz.
onu gün içinde hep yapıyorum teli cebime koyup gün sonu bakıyorum genelde 8 bin falan oluyor.ama yürüyüşün yerini tutmaz diye düşünüyorum.sen ne yapacaksınEv içinde yürü canım adım sayarını takip ederek
Aynı durumdayım eşim çoğu zaman Yök takıntı yapma temizliği bende başta öyle idim sonra dedim ki gelen ne derse desin hiç birşey yavrumdan önemli değil onun bu zamanları tekrar gelmeyecek ben stres oldukça çocuğum stres oluyor Asya boşver yemek yap sadece çocuk uyudukça sakin oldukça da diğer işler hiç gerek Yök canımdün çok ağladımtüm yük bende eşim sadece çalışıp eve kazanıyor o kadar.aynaya bakmaya fırsat kalmıyor.birde temizlik tutkum var ki sorma her gün bir iş çıkarıyorum kendime.dün işimde vardı sanki öğretlemişsin gibi Allah için akşama kadar ağladı sızladı titremeye başladım en son.bugün daha sakin
Önemli olan kilo verimi ve sağlık için 10 bin adım onu yapıyor işen sıkıntı Yök ben öyle yapacağım canım evde yürüyeceğimonu gün içinde hep yapıyorum teli cebime koyup gün sonu bakıyorum genelde 8 bin falan oluyor.ama yürüyüşün yerini tutmaz diye düşünüyorum.sen ne yapacaksın
Bende 3 tane canım. Ki benim kızım otizmli çok zor onun bakımı. Takıntıları çok fazla. 9 sene önce akşam yattım sabah kalktım sonra hiç yok. Benim bebek de diş çıkarıyor sürekli ağlıyor. Gönlünü yapmaya çalışıyorum sürekli.dün çok ağladımtüm yük bende eşim sadece çalışıp eve kazanıyor o kadar.aynaya bakmaya fırsat kalmıyor.birde temizlik tutkum var ki sorma her gün bir iş çıkarıyorum kendime.dün işimde vardı sanki öğretlemişsin gibi Allah için akşama kadar ağladı sızladı titremeye başladım en son.bugün daha sakin
Maşallah allah bağışlasınÜç tane ellerinden öper canım
Of of of şaka gibi ne yapacaksın ramazanda hani kilolar verilecek tiCips yedim bide küçük cicibebe varya ondan 5 tane yedim.oğlan dan halim kalmadı titremeye başladım da cicibebe yi öyle yedim.yarın dr a goturucem böyle olacak gibi değil tüketiyor resmen
Canım benim tatil mi dedin hastanedeyim dayımın yanında. Antibiyotik zehirlenmesi var bi saate cıkarım inşallahtuanairem nasılsın tatil nasıl gidiyor.
Ben öğleyin cacık yedim şimdi acıktım leblebi yiyorum mecbur. Bi daha tam öğün yapacağım öğlenleri
Ayy unuttum ben onu çok özür dilerim ya. Çok geçmiş olsun ne zaman çıkacak.Canım benim tatil mi dedin hastanedeyim dayımın yanında. Antibiyotik zehirlenmesi var bi saate cıkarım inşallah
Annemin yanındayım en azından bugunümüze çok şükür
Geçmiş olsun Allah şifa versinCanım benim tatil mi dedin hastanedeyim dayımın yanında. Antibiyotik zehirlenmesi var bi saate cıkarım inşallah
Annemin yanındayım en azından bugunümüze çok şükür
çok haklısın bundan sonra abartmicam temizliğiAynı durumdayım eşim çoğu zaman Yök takıntı yapma temizliği bende başta öyle idim sonra dedim ki gelen ne derse desin hiç birşey yavrumdan önemli değil onun bu zamanları tekrar gelmeyecek ben stres oldukça çocuğum stres oluyor Asya boşver yemek yap sadece çocuk uyudukça sakin oldukça da diğer işler hiç gerek Yök canım
Bende 3 tane canım. Ki benim kızım otizmli çok zor onun bakımı. Takıntıları çok fazla. 9 sene önce akşam yattım sabah kalktım sonra hiç yok. Benim bebek de diş çıkarıyor sürekli ağlıyor. Gönlünü yapmaya çalışıyorum sürekli.
Temizliği de boşver olduğu kadar. Çocuğundan önemli mi. Şu an mutfak bulaşık dolu yatak odasında her yerde bi kıyafet vs var diğer odalarda oyuncak dolu. Uzerlerinden atlaya atlaya gidiyorum spor oluyor bana da