işte eline veriyorum yemek istiyor yiyemeyince bu defa siniri tavan yapıyor ağlamaktan çatlıyor.peki ucu patladıktan sonra ağrısı falan kalıyormu rahat ediyor mu çocukDiş böyle birşey canım ya ucu patlasa yeter aslında ama o kabartı acıtıyor havucu yiyemez canım eline ver
tamam canım denerim birYeşil soğan sap kısmı iyi gelmişti kızıma bir dene istersen
Yok sonra sıkıntısı kalmıyor canım geçiyor ucu çıksa rahatlarişte eline veriyorum yemek istiyor yiyemeyince bu defa siniri tavan yapıyor ağlamaktan çatlıyor.peki ucu patladıktan sonra ağrısı falan kalıyormu rahat ediyor mu çocuk
inşallah canım oda rahatlar bende.Yok sonra sıkıntısı kalmıyor canım geçiyor ucu çıksa rahatlar
İnşallah canım hep birlikte veririz ya 10 ar kilokızlar eğer bayrama kadar 65 i görebilirsem kendime boydan bir elbise alacam inşallah.tv de gördüm birinin üstünde bayıldımmm resmen.inşallahh 65 i görebilirim yaa çok hoşuma gitti elbise
inşallahh inşallahhİnşallah canım hep birlikte veririz ya 10 ar kilo
günaydın oğlan sağolsun uyutmadı canım.benim içinde yoğun yatak yorgan havalandırma yapıcam hurçları açtım hep.ramazanlıkta mümkün değil yapamazdımGünaydın Karatayın sağlıklı beslenme grubunun çekirdek ailesi
Sabah kahvaltımı yaptım
Bir haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Domates
Salatalık
Tereyağı
Çay ile
Bugün yoğun bir gün olacak
Siz nasılsınız
Maşallah çok erkencisin canımGünaydın Karatayın sağlıklı beslenme grubunun çekirdek ailesi
Sabah kahvaltımı yaptım
Bir haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Domates
Salatalık
Tereyağı
Çay ile
Bugün yoğun bir gün olacak
Siz nasılsınız
Kaç çocuğun var canımÇocuklar okula gidince onlarla birlikte güzel oluyor
Üç tane ellerinden öper canımKaç çocuğun var canım
Ay maşallah ben bir tane ile baş edemiyorumÜç tane ellerinden öper canım
Bende batirdim bugün çok kötüyüm yaa oğlan mahfetti beni dış canimiza okuyorİki kısır bir bat bir börek malesef
Ama kanımca en az hasarla atlattım
Kızın bana acık iyi gelir