- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Allah yardımcın olsun canım ben tek çocuk ile çıldırıyorum bazeen seni düşünemiyorumYeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Ben girip okuyup çıkıyorum sadece benim canavarlar çok hareketlendi hiç bişeye bakamıyorum bu mesajıda 3 saatte yazmışım
Ben toplamda 14 kilo verdim ara da var tabiKızlar. Bende araniza katılmak istiyorum.destege ihtiyacım var...Kaç kilo verdiniz bu yöntemle..
aramıza hoşgeldin bizde burda birbirimize destek oluyoruz.ben bu yöntemle 16 kiloya yakın verdim..herşey senin elinde canım.Kızlar. Bende araniza katılmak istiyorum.destege ihtiyacım var...Kaç kilo verdiniz bu yöntemle..
hadi topla kendini artıkkAdapte olup başlayamıyorum bir türlü
1 ayda2 kilo mu vermiş oluyorsun o zaman gülüm dediğin gibi iniş çıkış olmuş ya ondan dır.burda daha iyi adapte olursun hepbirlikte kurtulucaz inşallah.hepimiz yeni doğum yapmışız vucut ta şimdi alışmaya çalışıor hormonlarımız bile daha düzenli değildir yaniBen 86 kilo ile Doğuma gittim kendi çabalarımla 77 ye indim karataya başladım bir ay oldu 75 e düştüm 69 kilo ile hamile kaldım ilk hedefim 65 sonraki hedefim 55 Bir ay da Karatay diyeti ile 4-5 kilo veren var hem emziren hem sürekli hareket halindeydim nasıl şansız bi vücuda sahibim YA arkadaşlarım yiyerek zayıflıyorlar süt olacak diye dünyayı yediler bazen kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim yiyip kilo almamak ne güzeldir onu geçtim yemiyorum yine kilo alıyorum Totalde vermiş gibi gözüksemde iniş çıkışlar oldu sürekli yani
vay ay vay çok iddialı olmuşhadi topla kendini artıkkçık dışarı vitrinlere bak biraz evde kapalı kalma sakın insan sıkıntıdan dahi yemeye vuruyor kıyafetleri görünce adapte olursun yaz geliyor incecik olmak lazım.benimde eşimden intikam almam lazım o 55 görülecek yani o kadar
Ahh canım maalesef ben eşim olmadan dışarı çıkamıyorum.. Kızım çok iyi yürüyemiyor Bi de bebek var mecbur oturuyorum evdehadi topla kendini artıkkçık dışarı vitrinlere bak biraz evde kapalı kalma sakın insan sıkıntıdan dahi yemeye vuruyor kıyafetleri görünce adapte olursun yaz geliyor incecik olmak lazım.benimde eşimden intikam almam lazım o 55 görülecek yani o kadar
Bende bendeeeeeee.. midemde de bi sorun var mahvetti beniAdapte olup başlayamıyorum bir türlü
Bende bendeeeeeee.. midemde de bi sorun var mahvetti beniAdapte olup başlayamıyorum bir türlü
Anladım canım dışarı çıkmak iyi geliyor.ama topla kendini nette bak kiyafetlere falan zamanin varsa gerçekten motive oluyor insanAhh canım maalesef ben eşim olmadan dışarı çıkamıyorum.. Kızım çok iyi yürüyemiyor Bi de bebek var mecbur oturuyorum evdebu gün hava çok güzel tam gezmelikti ama eşim çalışıyor
Evet önceden çok bakardım. Ama şuan hiç birşey motive etmiyor. Ev çok fena dağıldı bebek durmuyor dağınıklık bütün enerjimi alıyorAnladım canım dışarı çıkmak iyi geliyor.ama topla kendini nette bak kiyafetlere falan zamanin varsa gerçekten motive oluyor insan
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksinAhh canım maalesef ben eşim olmadan dışarı çıkamıyorum.. Kızım çok iyi yürüyemiyor Bi de bebek var mecbur oturuyorum evdebu gün hava çok güzel tam gezmelikti ama eşim çalışıyor
O ne demek yaa. Madem yiyorsun yediklerinden pişman olma zevk al mı demek istedinTecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin
Onun zaman biraz zaman ver kendine önce evinin tertibini güzelce yap sonra tam gaz başla.1 hafta musade et kendineEvet önceden çok bakardım. Ama şuan hiç birşey motive etmiyor. Ev çok fena dağıldı bebek durmuyor dağınıklık bütün enerjimi alıyor
Aklın fikrin yemekte evdeysen evi değerlendir anlamındaO ne demek yaa. Madem yiyorsun yediklerinden pişman olma zevk al mı demek istedin