Tamam yaa yarın başlıyorum kesin. Cevizlerimi kırıp kahvaltı tabağımı hazırlayıp yatacağım. Sabah sadece yumurta haşlarım. Kaç gündür kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ondan başlayamadım.Aklın fikrin yemekte evdeysen evi değerlendir anlamında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yaa yarın başlıyorum kesin. Cevizlerimi kırıp kahvaltı tabağımı hazırlayıp yatacağım. Sabah sadece yumurta haşlarım. Kaç gündür kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ondan başlayamadım.Aklın fikrin yemekte evdeysen evi değerlendir anlamında
Hihh işte bu yaa bende fırsat bulamıyorum diye salatami malzeme yi doğrayıp sosu koymadan üstünü strecleyip dolaba koyuyorumTamam yaa yarın başlıyorum kesin. Cevizlerimi kırıp kahvaltı tabağımı hazırlayıp yatacağım. Sabah sadece yumurta haşlarım. Kaç gündür kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ondan başlayamadım.
Hihh işte bu yaa bende fırsat bulamıyorum diye salatami malzeme yi doğrayıp sosu koymadan üstünü strecleyip dolaba koyuyorumTamam yaa yarın başlıyorum kesin. Cevizlerimi kırıp kahvaltı tabağımı hazırlayıp yatacağım. Sabah sadece yumurta haşlarım. Kaç gündür kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ondan başlayamadım.
Ekmek Yök canımKızlar menum
Sabah
2 has yumurta
4 zeytin salatalık çay çeyrek ekmek
Aksam
Et sote
Salata doyasıya yedim
Su 1 5 lt
Gulum dış ten dolayı oraya 2 güne ekmek yerine kuruyemiş koyucamEkmek Yök canım
Kaçamaksız 3. Gün
Sabah
Maydanozlu peynirli omlet
Zeytin
Sütlü
Kahve
Yer fıstığı
Akşam
Tarhana çorbası
Dünden kalma kebap
Turp
Yeşillik
Sütlü kahve
Hadi inşallahBen de senin gibi kaçamaksız bilmem kaçıncı gün diye yazacağım her gün
evet yaa bende öyle düşünüyorum ama hepimizin küçük münnoşları var ev temizliği yemek çocuk misafir derken gerçekten fırsat kalmıyor yaanapıcazzolmuyor olmuyor yenilenmemiz ve artık kış uykusundan uyanma vaktimiz..
neler yapalım yarışalım mı?
beslenme tamam en büyük sorunumuz spor......
önerileriniz nedir kızlar
hadi bakalım o zaman gülüm boyun kaç seninGünaydın arkadaşlar. Sabah Karatay kahvaltımı yaparak diyetime başlamış bulunmaktayım. Tartım da bozulmuş galiba 73 gösterdi bu gün.
eee fazla kilonda yokmuş canım o zaman boyun iyi çünkü.165 canım
Bence de yaa ne diyeti iyiyim beneee fazla kilonda yokmuş canım o zaman boyun iyi çünkü.
kızz yok o anlamda demedim hani bunaltıyon ya kendin bunaltma yni fazla klolu değilsin demek stedimmbaşladın bugün diyete su koyvermeBence de yaa ne diyeti iyiyim ben
tabikide arkadasımYok yok şaka yapıyorum zayıflayacağım