Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım.A Anka Ak kelebek cok tesekkur ederim kizlar bobrek tasi kirdirdim iyiyim ama sukur bugun sadece 1 ogun yedim operasyondan dolayi
Geçmiş olsun canımA Anka Ak kelebek cok tesekkur ederim kizlar bobrek tasi kirdirdim iyiyim ama sukur bugun sadece 1 ogun yedim operasyondan dolayi
Disi cekyOh be sonunda bende geldim ne yaptınız bakalım. Ak kelebek canını sıkma hepimizde aynıyız sadece rakamlar farklı
Disi mi cektirdim canım ama diyeti bozmadim.sen nasılsınOh be sonunda bende geldim ne yaptınız bakalım. Ak kelebek canını sıkma hepimizde aynıyız sadece rakamlar farklı
Ohooo cok iyiyim cok sukur sspora başlayalım artıkDisi mi cektirdim canım ama diyeti bozmadim.sen nasılsın
Ben bu gün 3 mil yaptım..Ohooo cok iyiyim cok sukur sspora başlayalım artık
Geçmiş olsun benim de dolgu yapılacak diş var. İhmal etmesem olacak aslında.Disi mi cektirdim canım ama diyeti bozmadim.sen nasılsın
Bende yarın yapıcam inşallah sen enerjiksin massallah in var kalk başla hemenOhooo cok iyiyim cok sukur sspora başlayalım artık
Kanal di önce sonra kök kötü çekelim dediler yaa dış çok fena ihmal etmeGeçmiş olsun benim de dolgu yapılacak diş var. İhmal etmesem olacak aslında.
Ayran canım ama çok acıkıncaİyi akşamlar kızlar gece acıkınca leptin ı bozmadan ne içebilirim acaba. Akşam et yemeği Pırasa yemegi ev yapimi turşu salata yedim..