Bende ölçeyim, spora başlamadan önce ölçmüştüm zaten.:)bende şimdi ölçülerimi alıp BEL 69KALÇA 89
Göğüs 86 en çok koldan gitmiş koldan gideceğine göbekten gitseydin ya diye söylenerek geldim oturdum senin yazını okudumseninde en çok kollarından gitmiş benimde
11 kg verdim....göbek 111 di 104 olmuş 7 cm gitmiş, kol 32 idi 29 olmuş 3 cm koldan gitmiş,,,,, koldan %10 gitmiş göbekten % 7 bile gitmemişkoca göbek 7 cm küçücük koldan 3 cm ne kadar orantısız :84:
Bende ölçeyim, spora başlamadan önce ölçmüştüm zaten.:)
BEL 69
KALÇA 89
Göğüs 86
Böyleydi 3 ay önce
dışarıda çok güzel kar yağıyor, Ankara'ya ilk kar yağdı ....sadece görünüşü güzel
çok soğuk ...allah sokakta yaşayanların yardımcısı olsun
Menümmm sabah 7.30 kkk
Öğlen 13.00 bir tane küçük hac hurması yedim meyve yerine, yarım kase mercimek çorbası, tas kebabı salata
Akşam 18.00 bol salata, patlıcan oturtma ( az yedim çünkü kızartılmıştı, yemesemde aç kaırdım leptin çalışmazdı napim :26:)
onun yerine peynir, yoğurt evde karataya uygun ne varsa onu yeseydin keşke....patlıcan oturtma direk trans yağ
Doğru diyosun abla ama dışardayım, evde olsam yemezdim:26: diyemedim de :26:
çantandan kuruyemiş tarzı şeyleri eksik etme canım onlar her zaman kurtarıcı oluyorlar...
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi
KAHVALTI 10:35
ELMA (KÖYDEN GELDİ)
1 MANDALİNA
Yumurta (haşlanmış)
Dereotu, domates, havuç, turp, yeşil soğan (bol zeytinyağlı) (dereotu Balıkesirden komşumuzun kendi bahçesinden)
ZEYTİN
ÇEÇİL PEYNİR
Erzincan tulum peyniri
Siyah çay
Fındık fıstık yemeyi unutmuşum
15:55
Çiğ köfte
Fındık
2-3 tane yeşil zeytin
Salatalık, domates, peynirli salata
3 tane muz yerli küçük boy :)))
19:20
Kuru fasülye
Birazcık lahana turşusu kavrulmuş
Keten tohumlu yoğurt
Tarçın Çayı
KARBONATLI SU
SU
Moralim cok bozuk sinavlarim hic iyi gelmedi internet ve tv bagimliligim yuzunden hic ders calisamiyorum bugun telefonumun internet paketini iptal ettirdim belki beni goremesseniz merak etmeyin bazen wifi den girerim kendinize iyi bakin beni unutmayinn
Moralim cok bozuk sinavlarim hic iyi gelmedi internet ve tv bagimliligim yuzunden hic ders calisamiyorum bugun telefonumun internet paketini iptal ettirdim belki beni goremesseniz merak etmeyin bazen wifi den girerim kendinize iyi bakin beni unutmayinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?