• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arkadaşımdan bayanla ilgili bilgileri aldım size mesaj olarak atayım telide var
verdikleri sitede çok değişik pastalar var 100 lerce çeşit hepside katkısızmış boyasız, çokta güzeller ama facebook ta facebook kullanıyorsanız görebilirsiniz yada kullanan birinin adresinden girin şahena şeyler var
tam aradığınız gibi...bu modelden hem pasta yaptırırısınız hemde mevlüt şekeri yerine dağıtabilirsiniz ..:1:
Eki Görüntüle 887281 Eki Görüntüle 887285

benimface yok ama mailinizden de açtı resimleri.....gördüklerime inanamadım harıka şeyler vardı....yarın bikaç pastaneden tanıdık oldukları için haber beklıycem yoksa hemen betül hanımı arıycam...hatta bazı tarıfleri pazar gunku mevludumde de kullanmayı duşunuyorum..
betül hanımı arayınca netten bi arkadas tavsiye ettimi demeliyim....mükemmeldi butun pastalar çok teşekkür ederim çooooooooooookkkkkk

kolay gelsin canım sonucunu yarın yazarsın ben birde yoğurdu dolaba koyduktan sonra 1 gün ellemiyorum ağzı açık bırakıyorumki suyunu iyice çeksin diye ...ben dün son halini yaptım biraz önce kızım yerken tadına baktım ( herşeyi beğenmiyorlar ya eskiler hep annelere kalır ziyan olmasın diye biz yeriz) tam yoğurt tadındaydı severek yedi...ben bugün başka tarifle mayalama yapıyorum...kadının biri nohutu suyla ıslatıp bekletmiş onu süte katıp maya yapmış ....suyla sütü sarıp koydum bakalım ne çıkacak :14:kadının resmindeki çok güzel duruyordu...

Teşekkür ederim ablacım:21: bende merak ediyorum abla nasıl olacak diye mutlaka haber veririm :1:
Dediğin gibi bayanın yaptığı güzel duruyordu eminim senin ki de güzel olur :16:
Yemeklerimi bitirdim hafta içine hazırlar bakalım. Yaparkende karnım doydu iice kokularından:1:

Menüm sabah 8.30 kkk
12 gibi dışarda dolaşıyorduk acıktım bi ayran içtim hemen
13.30 gibi de bir tabak yeşil fasülye yedim
Artık yemem çünkü yoğurtlu çorba filan yaparken biraz yoğurttan yedim. Brokoli filan haşladım karnıbaharla birer ondan attım ağzıma bide yemek kokuları doydum benn :1:

PAZAR
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 09:35
ELMA, MANDALİNA, HAVUÇ, MAYDANOZ İLE MEYVE SUYU yapılmış, yasaktı ama içinde sebze olduğu için içtim.
2 Yumurta (haşlanmış)
Dereotu, turp, yeşil soğan
ZEYTİN
ÇEÇİL PEYNİR
Erzincan tulum peyniri
Siyah çay
Fındık

14:30-14-40
Kuru fasülye
Soğan
Turşu

18:45
Kuru fasülye
Keten tohumlu yoğurt
Kestane

Bu aralar hep poğaçalar, kekler gözümün önünde yeniliyor. :(

Selamm bugun orucluydum dua ettim sınavlar icin sizde akliniza gelirsem dua edin iftar icin geldik buranin wifiden girdim ne yedigimi de yazayim siveydiz corbasi taze sogan var icinde firik pilavi kaburga yedim bide zeytin peynir vee tatli:( ne oldugunu soylemim caniniz ceker optumm herkeslerii

benimface yok ama mailinizden de açtı resimleri.....gördüklerime inanamadım harıka şeyler vardı....yarın bikaç pastaneden tanıdık oldukları için haber beklıycem yoksa hemen betül hanımı arıycam...hatta bazı tarıfleri pazar gunku mevludumde de kullanmayı duşunuyorum..
betül hanımı arayınca netten bi arkadas tavsiye ettimi demeliyim....mükemmeldi butun pastalar çok teşekkür ederim çooooooooooookkkkkk

bişey değil canım yardımcı olabildiysem ne mutlu....ben Betül hanımı facebook tan ekledim sizden bahsettim arayınca selamımı söylersiniz sizin olduğunuzu anlar....:1:

PAZAR
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 09:35
ELMA, MANDALİNA, HAVUÇ, MAYDANOZ İLE MEYVE SUYU yapılmış, yasaktı ama içinde sebze olduğu için içtim.
2 Yumurta (haşlanmış)
Dereotu, turp, yeşil soğan
ZEYTİN
ÇEÇİL PEYNİR
Erzincan tulum peyniri
Siyah çay
Fındık

14:30-14-40
Kuru fasülye
Soğan
Turşu

18:45
Kuru fasülye
Keten tohumlu yoğurt
Kestane

Bu aralar hep poğaçalar, kekler gözümün önünde yeniliyor. :(

afiyet olsun canm
sana suikast düzenliyor evdekiler:52::52:

Selamm bugun orucluydum dua ettim sınavlar icin sizde akliniza gelirsem dua edin iftar icin geldik buranin wifiden girdim ne yedigimi de yazayim siveydiz corbasi taze sogan var icinde firik pilavi kaburga yedim bide zeytin peynir vee tatli:( ne oldugunu soylemim caniniz ceker optumm herkeslerii

allah kabul etsin canım bende 2 gündür oruç tutuyorum

sona kadar iyiydi içimden iyi gidiyorsun derken tatlıyı görünce yapma ya dedim ama yapmışsın al o zaman :57:

Teşekkür ederim ablacım:21: bende merak ediyorum abla nasıl olacak diye mutlaka haber veririm :1:
Dediğin gibi bayanın yaptığı güzel duruyordu eminim senin ki de güzel olur :16:
Yemeklerimi bitirdim hafta içine hazırlar bakalım. Yaparkende karnım doydu iice kokularından:1:

Menüm sabah 8.30 kkk
12 gibi dışarda dolaşıyorduk acıktım bi ayran içtim hemen
13.30 gibi de bir tabak yeşil fasülye yedim
Artık yemem çünkü yoğurtlu çorba filan yaparken biraz yoğurttan yedim. Brokoli filan haşladım karnıbaharla birer ondan attım ağzıma bide yemek kokuları doydum benn :1:

afiyet olsun canım,
sana cevap yazarken maya aklıma geldi hemen gidip fırından çıkardım 5 saatte tutmuş hemen resmini çektim,,,,bu da suda beklemiş nohutun suyundan yapılan maya :1:............evde süt bulunmayınca bundan yapılabilir :1:

$IMAG0673.jpg

Son düzenleme:
Sınav öncesi bir dua vardı, o konuyu bulayım hemen sana onu da oku.

Cok sevgili Gul hanim,size ve butun dostlarima iyi haftalar ve hayirli kislar dilerim.Yuce rabbime emanet olunuz.Bana simsicak,aramiza hos geldin demissiniz.Boylesine samimi,icten ve de cok seviyeli bir topige bende seve seve,hos hos dahil olurum.Sagolunuz,varolunuz.Iyi ki varsiniz...Tesekkut ederim.

Gunaydin herkese ...iki cocuktan ancak yazilanlari okumaya firsatim oluyor. O yuzden bayadir ortalarda yokum sanirim ilk kilo bildirimini ben yapcam... cok mutluyum cunku 112 kilo ile 20 ekim de basladigim karaty yolculugumu inisli cikisli haftalardan sonra bugun itibari ile 107 kilo olark devam ediyorum. Gul abla tesekkurler cok tesekkurler....

haftasonlari genelde yogun oluyorum, bu haftasonuda öyleydi, o yüzden giremedim, ama kacamagim olmadi cok sükür. :52:
Bugün ve yarinda cok isim var o yüzden iki gün oruc tutmayacagim, bugün evi kirklamam lazim, halilarimi makinayla yikayacagim, yarin cok kalabalik misafirim var, evde tupper party olacak, bugün temizlik, yarin sabah tupper var ögleden sonra kizimla dis doktorunda randevumuz var, aksamd arkadasa manti bükmeye gidecegim, anlayacaginiz, iki gün pek giremeyebilirim, carsamba tekrar oruc tutmaya baslarim insallah.

arkadaslar hemen kilomuda yazip cikacagim halilara baslayimki cocuklar gelmeden kurusun, gerci ben cuma günü bildirmistim ama bugün tekrar yazayaim
Baslangic tarihi : 02.12.2013
Baslangic kilosu : 95
Gecen hafta : 95
Bu hafta : 92,8
Fark : 2,200 gr.

cuma günü tartildigimda 93 tüm, haftasonu 200 gram daha vermisim :52::52::52: bence hicte fena degil :nazar::nazar::nazar:
Simdi temizlik zamani, görüsürüz arkadaslar, maraton baslasin benim icin, jillian dan iyi valla halilar yikanacak :1::1::1:

Gunaydin herkese ...iki cocuktan ancak yazilanlari okumaya firsatim oluyor. O yuzden bayadir ortalarda yokum sanirim ilk kilo bildirimini ben yapcam... cok mutluyum cunku 112 kilo ile 20 ekim de basladigim karaty yolculugumu inisli cikisli haftalardan sonra bugun itibari ile 107 kilo olark devam ediyorum. Gul abla tesekkurler cok tesekkurler....

günaydın canım,
süpersin....:46: sana vazgeçme vereceksin demiştim bak artık vermeye başladın hemde düzensizliklere rağmen...

haftasonlari genelde yogun oluyorum, bu haftasonuda öyleydi, o yüzden giremedim, ama kacamagim olmadi cok sükür. :52:
Bugün ve yarinda cok isim var o yüzden iki gün oruc tutmayacagim, bugün evi kirklamam lazim, halilarimi makinayla yikayacagim, yarin cok kalabalik misafirim var, evde tupper party olacak, bugün temizlik, yarin sabah tupper var ögleden sonra kizimla dis doktorunda randevumuz var, aksamd arkadasa manti bükmeye gidecegim, anlayacaginiz, iki gün pek giremeyebilirim, carsamba tekrar oruc tutmaya baslarim insallah.

arkadaslar hemen kilomuda yazip cikacagim halilara baslayimki cocuklar gelmeden kurusun, gerci ben cuma günü bildirmistim ama bugün tekrar yazayaim
Baslangic tarihi : 02.12.2013
Baslangic kilosu : 95
Gecen hafta : 95
Bu hafta : 92,8
Fark : 2,200 gr.

cuma günü tartildigimda 93 tüm, haftasonu 200 gram daha vermisim :52::52::52: bence hicte fena degil :nazar::nazar::nazar:
Simdi temizlik zamani, görüsürüz arkadaslar, maraton baslasin benim icin, jillian dan iyi valla halilar yikanacak :1::1::1:

günaydın canım,
kolay gelsin çok yoğunsun
sende harikasın...:46:

afiyet olsun canım,
sana cevap yazarken maya aklıma geldi hemen gidip fırından çıkardım 5 saatte tutmuş hemen resmini çektim,,,,bu da suda beklemiş nohutun suyundan yapılan maya :1:............evde süt bulunmayınca bundan yapılabilir :1:

Eki Görüntüle 887848
Sağlıklı yaşıyoruzdaki mayanın son hali ne güzeldi. Kaşıkta kalıp gibi duruyordu. Bende yapıcam dedim dün geçen haftaki yoğurdum güzel tutmuştu. Bu hafta nohuttan yapıyım diye 2Kg süt aldım eve geldim nohut yok. Sonra normal geçen hafta yaptığım yoğurtla mayaladım akşamdan sardım koydum sabah bi baktım sulu sulu, tutmamış sanki. Buzdolabina koydum dinlensin diye öğlen bakıyım tadına nasıl oldu acaba? Hem de iki ayrı cam tencereye kurmuştum biri küçük biri büyük. Küçüğü sözde suyunu uçurarak yapcaktım eşim girdi araya onuda normal mayaladım. Haftaya kesin nohutu deneyeceğim.

Back