• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

:1: bende şimdi ölçülerimi alıp BEL 69KALÇA 89
Göğüs 86 en çok koldan gitmiş koldan gideceğine göbekten gitseydin ya diye söylenerek geldim oturdum senin yazını okudum:52: seninde en çok kollarından gitmiş benimde :52::52:
11 kg verdim....göbek 111 di 104 olmuş 7 cm gitmiş, kol 32 idi 29 olmuş 3 cm koldan gitmiş,,,,, koldan %10 gitmiş göbekten % 7 bile gitmemiş :41: koca göbek 7 cm küçücük koldan 3 cm ne kadar orantısız :84:
Bende ölçeyim, spora başlamadan önce ölçmüştüm zaten.:)
BEL 69
KALÇA 89
Göğüs 86
Böyleydi 3 ay önce

CANANSU60 merhaba,
nasılsınız
epeydir bizi takip ediyorsunuz, beğeniler yapıyorsunuz, sizde katılmak istemezmisiniz aramıza
biz sizinle tanışmak isteriz

Selaamm yeni gelen arkadadlae hosgeldiniz
Sabah kkk yaptim yesillik salata hicbisey kalmamis yiyemedim 1 tanede portakal
Ogle 16.00 patlican oturtma prenscim in tarifiyle yaptim
Vee asil bomba haber salgam yaptim yani sanirim eger olduysa tarifi veririm burdan optumm herkesi

dünki menün
sabah...KKK
akşam ..mercimek çorba, 3 pazı dolma,salata,yoğurt
spor ...sabah 20 dkk yürüyüş

dışarıda çok güzel kar yağıyor, Ankara'ya ilk kar yağdı ....sadece görünüşü güzel:21:
çok soğuk ...allah sokakta yaşayanların yardımcısı olsun

Menümmm sabah 7.30 kkk
Öğlen 13.00 bir tane küçük hac hurması yedim meyve yerine, yarım kase mercimek çorbası, tas kebabı salata
Akşam 18.00 bol salata, patlıcan oturtma ( az yedim çünkü kızartılmıştı, yemesemde aç kaırdım leptin çalışmazdı napim :26:)

Menümmm sabah 7.30 kkk
Öğlen 13.00 bir tane küçük hac hurması yedim meyve yerine, yarım kase mercimek çorbası, tas kebabı salata
Akşam 18.00 bol salata, patlıcan oturtma ( az yedim çünkü kızartılmıştı, yemesemde aç kaırdım leptin çalışmazdı napim :26:)

onun yerine peynir, yoğurt evde karataya uygun ne varsa onu yeseydin keşke....patlıcan oturtma direk trans yağ:20: karatay da kaçamak yapınca insülin direnci hep başa dönüyor kırılmıyor ben kaçamak yapmadan 3 ayda kitaptaki değere düşürdüm...

ben iş için şehirdışına çıkınca heyet akşam 9 a doğru yemek yiyor benim için çok geç ben o saatten sonra yemem, sabah otelden çıkarken kahvaltıda danone yoğurtlardan alıyorum çantama,öğlen sıkı yiyorum, akşam 7 den sonra da heyet gelmeden yoğurtu yiyorum o küçücük yoğurtla sabahı ediyorum...4-5 gün böyle yapıyorum...herkes kızıyor bu kadar güzel yemekler var ağzını sürmüyorsun diye, menüleride ben seçiyorum üstelik :1: sadece su içiyorum...
eskiden olsa 4-5 günde önce tatlılar sonra yemekler derken en az 3 kg alıp gelırdım...

Son düzenleme:
bugünki menüm...
sahurda ....10 zeytin,3 tane ceviz, 1 kaşık kaymak, fındık,badem le geçiştirdim aç değildim canım yumurta peynir istemedi:19:
iftarda.....pazı yemeği, kereviz,yoğurt,salata

A. Eğer kilo vermek istiyorsanız?
B. Yemeklerinizi azaltmadan, daha iyi beslenmek istiyorsanız?
C. Şimdiye kadar uyguladığınz diyetler sizi, aç, halsiz bırakıp sıkıntıya sokuyorsa?

Bu üç soruya EVET diye cevap verdiyseniz eğer; Düşük Glisemik İndeksli Besinler Yemeniz Gerekmektedir!!!! NEDEN?

BU ŞEKİLDE BESLENMEYE BAŞLAMAKLA VÜCUDUMUZDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER MEYDANA GELİYOR?

1. AÇLIK hissetmeyiz.
2. Ara öğün olarak göbek yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
3. Uzun süre acıkmayız- verdiğimiz kiloları geri almayız-
4. Yağlarımız daha hızla erir.
5. Kilomuzu daha hızlı veririz. Kilo verilir alınmaz ve verilen kiloda kalınır.
6. Belimiz incelir ve ince kalır.
7. Hiç bir şekilde halsiz, isteksiz,- sıkıntılı ve umutsuz olmayız.
8. Kaslarıımız erimez.
9. Su kaybımız olmaz.
10. Karaciğer yağımız erir.
11. Metabolizmamızda yavaşlama olmaz.
12. Bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
13. Rahatlıkla fizik aktivitemize devam edebiliriz.
14. Gün boyunca kan insulin düzeyi düşük kalır.-acıkma hissi olmamasının nedenidir-
15. Kan İnsülin ve Leptin düzeyleri normale döner.
16. Yağlarımız depolanmaz, erimeye devam eder. -Enerji sağlamak için kendi yağlarımız yanmaktadır-
17. Kan şekerimizde iniş çıkış olmaz. –acıkma hissi yok olmuştur-
18. Kan yağlarımız normalleşir: HDL yükselir, Trigliseridler düşer.
19. Barsaklarımız düzenli çalışmaya başlar.
20. Obezite önlenmiş olur.
21. Obezite sonucu gelişen tüm sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar da düzelir.
22. Tansiyonumuz normalleşir.
23. Kalp hastalıkları görülmez.
24. Felç, inme görülmez.
25. Her türlü kanser oluşmaz.- aşırı kilo kanser nedenidir-
26. Şeker hastalığı gelişmez, varsa şeker kontrolü daha kolay olur, hatta düzelir.
27. Şeker hastalığına bağlı tehlikeli komplikasyonlar azalarak yok olur.
28. Eklem ağrıları, artrit gelişmez.
29. Düşüncelerimiz beraklaşır.
30. Uykularımız düzene girer, horlama biter.
31. Vücut bağışıklık sistemi güçlenir.
32. Bakteri,virus, alerji yapan ve kanser yapan etkenlerle hastalanma zorlaşır.
33. Hastalanınca da kısa süre içinde sağlığımızı kazanırız.

CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 10:35
ELMA (KÖYDEN GELDİ)
1 MANDALİNA
Yumurta (haşlanmış)
Dereotu, domates, havuç, turp, yeşil soğan (bol zeytinyağlı) (dereotu Balıkesirden komşumuzun kendi bahçesinden)
ZEYTİN
ÇEÇİL PEYNİR
Erzincan tulum peyniri
Siyah çay
Fındık fıstık yemeyi unutmuşum

15:55
Çiğ köfte
Fındık
2-3 tane yeşil zeytin
Salatalık, domates, peynirli salata
3 tane muz yerli küçük boy :)))

19:20
Kuru fasülye
Birazcık lahana turşusu kavrulmuş
Keten tohumlu yoğurt

Tarçın Çayı
KARBONATLI SU
SU

CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 10:35
ELMA (KÖYDEN GELDİ)
1 MANDALİNA
Yumurta (haşlanmış)
Dereotu, domates, havuç, turp, yeşil soğan (bol zeytinyağlı) (dereotu Balıkesirden komşumuzun kendi bahçesinden)
ZEYTİN
ÇEÇİL PEYNİR
Erzincan tulum peyniri
Siyah çay
Fındık fıstık yemeyi unutmuşum

15:55
Çiğ köfte
Fındık
2-3 tane yeşil zeytin
Salatalık, domates, peynirli salata
3 tane muz yerli küçük boy :)))

19:20
Kuru fasülye
Birazcık lahana turşusu kavrulmuş
Keten tohumlu yoğurt

Tarçın Çayı
KARBONATLI SU
SU

afiyet olsun canım ,sabah mandalina ve elma vardı hadi neyse zayıf zaten dedim ama bide bunlar yenmiş......3 tane muz yerli küçük boy :57::57::57: her muza bir tane:1:

Moralim cok bozuk sinavlarim hic iyi gelmedi internet ve tv bagimliligim yuzunden hic ders calisamiyorum bugun telefonumun internet paketini iptal ettirdim belki beni goremesseniz merak etmeyin bazen wifi den girerim kendinize iyi bakin beni unutmayinn

Moralim cok bozuk sinavlarim hic iyi gelmedi internet ve tv bagimliligim yuzunden hic ders calisamiyorum bugun telefonumun internet paketini iptal ettirdim belki beni goremesseniz merak etmeyin bazen wifi den girerim kendinize iyi bakin beni unutmayinn

üzüldüm canım...:50:
bu arada sen ne sınavlarına giriyorsun
sen yeterki ders çalış o daha önemli,
fırsatın olunca girersin...merak etme biz seni unutmayız hepimiz sanal aile gibi olduk burada...:118:

Iyi geceler sevgi topigim
Umarim guzel bi hafta sonu geciriyordur herkes..bu gün niyetli degildim çarşı alışveriş islerim vardi...çok soguktu eşimle kostur kostur hallettik. Eve girdim 10 dk sonra tipi şeklinde kar başladı. .
Saatlerdir baş ağrısı çekiyorum cok ayazdi disarisi..ilac almak zorunda kaldım yine:(

Neyse bu sabah KKK bir nar 11.00

Akşam 18.00 lahana sarma, yogurt, döner

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok baş ağrısı yüzünden

Canım üzülme ne sinavi bilmiyorum ama umarım telafisi vardir..hic unutur muyuz!! Cidden sanal aile gibi olduk...ben çok onemsiyorum hepinizi..çok güzel paylasimlarimiz oluyor..çok ozletme kendini ama derslerin her şeyden once gelmeli kolayliklar dilerim. ..

Back