• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dışarıda çok güzel kar yağıyor, Ankara'ya ilk kar yağdı ....sadece görünüşü güzel:21:
çok soğuk ...allah sokakta yaşayanların yardımcısı olsun

Eveeet çok güzel görünüyor ama sicacik evimizdeyiz diye güzel görünüyor..ALlah tüm evsizlerin yardimcisi olsun

:1: bende şimdi ölçülerimi alıp gelmiştim en çok koldan gitmiş koldan gideceğine göbekten gitseydin ya diye söylenerek geldim oturdum senin yazını okudum:52: seninde en çok kollarından gitmiş benimde :52::52:
11 kg verdim....göbek 111 di 104 olmuş 7 cm gitmiş, kol 32 idi 29 olmuş 3 cm koldan gitmiş,,,,, koldan %10 gitmiş göbekten % 7 bile gitmemiş :41: koca göbek 7 cm küçücük koldan 3 cm ne kadar orantısız :84:

Ahh abla ah zaten istedigimiz yerden gitse herkes çabucak hedefine ulaşır fit bi şekilde gezer..bende istiyorum gobekten gitsin göğüsten gitsin ama oralardan az gidiyor basenden çok gidiyor sinir oluyorummmm

Bu lesliede sanırım bacak basen daha çabuk gidiyor o yüzden yapmıyorum artik.. .
Jillianda o yok süper ama coookkk zor çokkkk..bu gün yapsam 8 bitecekti ama yapamadim..1/10 bitsin olculerimi karsilastiracagim..diz kapaklarim ağrıyor ne psikopat bi sporsa!
Ama abla göbek icin yazdığım slim six pack müthiş bi dene derim, belki hizlanir incelme. ..

Ahh abla ah zaten istedigimiz yerden gitse herkes çabucak hedefine ulaşır fit bi şekilde gezer..bende istiyorum gobekten gitsin göğüsten gitsin ama oralardan az gidiyor basenden çok gidiyor sinir oluyorummmm

Bu lesliede sanırım bacak basen daha çabuk gidiyor o yüzden yapmıyorum artik.. .
Jillianda o yok süper ama coookkk zor çokkkk..bu gün yapsam 8 bitecekti ama yapamadim..1/10 bitsin olculerimi karsilastiracagim..diz kapaklarim ağrıyor ne psikopat bi sporsa!
Ama abla göbek icin yazdığım slim six pack müthiş bi dene derim, belki hizlanir incelme. ..

merhaba canım,
günün güzel geçmiş ama sonu iyi olmamış :50: geçmiş olsun canım
ben slim six pack ı leslie 3 yaptıktan sonra birkaç kere yapmıştım, leslie 3 ü bırakıp gündüz 1.5 saat yürüyüş ve aletlerle çalışmaya başlayınca yapamadım ama başlamam lazım karın kasları için,,,

Cok degerli Gul hanimefendi ve diger butun katilimci can dostlarim.Ilk gunden beri sessiz ama hep gonul birligi icinde surekli hakli begenilerle takip ediyorum.Beni fark edip hatirimi sormaniz ve de araniza davet etmeniz benim icin buyuk onurdur.Tesekkurlerimi sunarim.Insaallah yarin daha genis kapsamli tanismak dilegiyle hayirli geceler,mutlu hafta sonlari dilerim.Saygilarimla.

merhaba canım, kg lar gitmeye başladı sporla daha da iyi olacak dediğin gibi,:46:
gözünaydın canım bebişin dişi de çıkmış. bizde diş bulguru derler hedikle çetene kaynatılır falan...:1: tarak-ayna-makas-kalem-kuran v.b gibi şeyler konur tepsiye çocuğa handisini alacak diye uzatlılır :52:
oooo 120 çok para canım sen nereye sordunki ...en pahalı liva orada pastanın kilosu 40 lira,
ben oğlumun sünnetinde ayrancı daki denizatı na yaptırmıştım pastayı,,,,aaaa farklı olsun deyince şimdi aklıma geldi bir arkadaşımın komşusu evde çok güzel pastalar yapıyor değişik değişik çokta sipariş alıyor hemde hesaplı....100.yıl karakusunlar da evide

kurtuluşta figen pastanesi var orayı aradım pastalarını çok severim kılosu 40 dedi.ben diş şeklinde olan pastalardan istediğim için fiyat pyukseldı...kardeşim pazartesi tanıdık bı yere daha soracak bide zerdali pastnesine sorayım dıyorum.....

bahsettingınız bayanın daha once yaptıgı pastaların fotografı falan varmı acaba.....tadı emınım guzel olur ama ben şeklede önem veriyorum..... kızım için olmasai şekil umrumda olmazda şimdi heveslenıyorum şeklıne....kızımla fotograf çekıcez diye

ben de yarın tekrar jilliana başlıycam kısmetse... regl oldugum için ara vermiştim.dediğin gibi diz kapaklarım benımde çok agrıyor jillianı yapıca egilirken dizimi elimle tutuyorum acımasın dıye psikolojık olarak:9::9:acaba bazı hareketleri yanlışmı yapıyorumda agrıyo dıyodum kendı kendıme.ama jillandan daha iyisini daha önce hiç yapmamıştım...

lesliyide netten indirttim eşime ama cd 'ye aktaramıyor.gun içinde evde bilgisayar olmadıgı için yapamıyorum(eşim akşamları ve haftasonu iş bilgisayarını getirince girebiliyorum nete)malesef....çok istiyorum aslında onu da yapmayı

ben de yarın tekrar jilliana başlıycam kısmetse... regl oldugum için ara vermiştim.dediğin gibi diz kapaklarım benımde çok agrıyor jillianı yapıca egilirken dizimi elimle tutuyorum acımasın dıye psikolojık olarak:9::9:acaba bazı hareketleri yanlışmı yapıyorumda agrıyo dıyodum kendı kendıme.ama jillandan daha iyisini daha önce hiç yapmamıştım...

lesliyide netten indirttim eşime ama cd 'ye aktaramıyor.gun içinde evde bilgisayar olmadıgı için yapamıyorum(eşim akşamları ve haftasonu iş bilgisayarını getirince girebiliyorum nete)malesef....çok istiyorum aslında onu da yapmayı

Merhaba ayni kaderi paylasiyormusuz, bende yanlis mi yapiyorumda agridi diye düşünmüyor degildim..daha onceki denememde ayak bileklerim zOrlanmisti şimdi diz kapaklarım..merdiven cikarken zorlaniyorum.arada boşluk birakiyorum bazen bilerek..bende daha iyisini yapmamistim ilk gunlerden daha kolay yapıyorum. .
Leslie yi dedigim gibi bi yerde okumustum bacak basen için etkili diye benim o bolgelerde sorunum yok denecek kadar az o yüzden onu yapmayi biraktim..birlikte hareket edebiliriz jillianda ben bugün 1/8'i yapıcam inşallah. Kolay gelsin. ...:)

Dün regl'den dolayı daha hafif hareketler yapayım dedim. Leslie'yi açtım ama bende de kalça sorunu yok. İstemediğim bölgeden gitmesin. Yoruldum zaten, bir süre sonra bıraktım. Mydenizzz sen söyleyince kalça için, hemen videosunu sildim. Ben en iyisi klasik hareketlerimi yapayım. Mekikte kendimi iyice alıştırana kadar Slim and Six Pack yapmayacağım, yorucu görünüyor. Hala zorlanıyorum mekik yaparken. İyice alışınca bunları yapmayı düşünüyorum. Zaten bisiklet mekik gibi olan hareketi yapıyorum. :)

Son düzenleme:
Birde karın egzersizlerine core kaslarını, beli güçlendirici plank egzersizini eklemenizi öneririm. Yüz üstü kollarının, ayak parmaklarının üzerinde dümdüz durduğu hareket. :) Karnınızı hep sıkı tutup nefes alıp vereceksiniz.
[video=youtube_share;PdfSxvssQhg]http://youtu.be/PdfSxvssQhg[/video]

Cok degerli Gul hanimefendi ve diger butun katilimci can dostlarim.Ilk gunden beri sessiz ama hep gonul birligi icinde surekli hakli begenilerle takip ediyorum.Beni fark edip hatirimi sormaniz ve de araniza davet etmeniz benim icin buyuk onurdur.Tesekkurlerimi sunarim.Insaallah yarin daha genis kapsamli tanismak dilegiyle hayirli geceler,mutlu hafta sonlari dilerim.Saygilarimla.

bende size teşekkür ederim davetime cevap verdiğiniz için...
aramıza hoşgeldiniz:71:

kurtuluşta figen pastanesi var orayı aradım pastalarını çok severim kılosu 40 dedi.ben diş şeklinde olan pastalardan istediğim için fiyat pyukseldı...kardeşim pazartesi tanıdık bı yere daha soracak bide zerdali pastnesine sorayım dıyorum.....

bahsettingınız bayanın daha once yaptıgı pastaların fotografı falan varmı acaba.....tadı emınım guzel olur ama ben şeklede önem veriyorum..... kızım için olmasai şekil umrumda olmazda şimdi heveslenıyorum şeklıne....kızımla fotograf çekıcez diye

arkadaşımdan bayanla ilgili bilgileri aldım size mesaj olarak atayım telide var
verdikleri sitede çok değişik pastalar var 100 lerce çeşit hepside katkısızmış boyasız, çokta güzeller ama facebook ta facebook kullanıyorsanız görebilirsiniz yada kullanan birinin adresinden girin şahena şeyler var
tam aradığınız gibi...bu modelden hem pasta yaptırırısınız hemde mevlüt şekeri yerine dağıtabilirsiniz ..:1:
$1208973_539933386076613_1523024303_n[1].jpg $1381523_539933559409929_87588769_n[1].jpg

Son düzenleme:
Allah kabul etsin, bende hafta sonlari tutuyorum bu gece 3 e kadar oturmayi dusunuyorum yarin tatil...topigimize nazar degmesin birlikte hem karatay yapiyoruz hem oruc tutuyoruz,,,, menuler karataya uygun ....ne zamandir yapiyorsunuz?...iyi geceler

Ben bir aydıy falan yapıyorum ama son günlerde kaçamazlar yaptım çok artık daha dikkat edicem

Ben bir aydıy falan yapıyorum ama son günlerde kaçamazlar yaptım çok artık daha dikkat edicem

tek başına olunca kaçamaklar oluyor,
ben 6 aydır buradan kopmuyorum burası hem motive ediyor hemde kaçamak yaparken suçlu hissettiriyor insanı :52:,
birbirimizle yarışa girip sporuda artırıyoruz yoksa yerimizden kalkacağımız yok :1:
ben evde kızımada aynı şeyleri yedirdiğim için dışarıdan karatay dışı bişey almıyorum oda kaçamak yapmamak için büyük etken oluyor......

tek başına olunca kaçamaklar oluyor,
ben 6 aydır buradan kopmuyorum burası hem motive ediyor hemde kaçamak yaparken suçlu hissettiriyor insanı :52:,
birbirimizle yarışa girip sporuda artırıyoruz yoksa yerimizden kalkacağımız yok :1:
ben evde kızımada aynı şeyleri yedirdiğim için dışarıdan karatay dışı bişey almıyorum oda kaçamak yapmamak için büyük etken oluyor......

Evet bence de burası çok destek verici oluyo bundan sonra buradayım inşallah hep beraber yaza kadar incecik olalım artık tombik anne değil fıstık anne olmak istiyorum ben de gerçi benim hedefim yaza kadar 75 olsam sonra yaz boyu 60 a insem bana yeter aaah ah nerde o günleri görürmüyüm ki yıllar sonra....

Hafta sonu olunca giremedim topiğe.... kaania arkadaşım unutur muyuz seni, sen darslerini ihmal etme mutlaka düzelirler ;) arada da girip bi haberdar edersin bizi, sonra dersleri toparlayınca yine aktif olursun burda ...

Gül ablacım dün yoğurdu mayalamayı unuttum nohutlar çıktıktan 1gün sonra olacaktı ya benim ki 1.5 gün oldu.bugün iyice katılaşmıştı ama yinede mayaladım bakalım nasıl olacak:1::1: bu arada o suyu dökmedim içtim :56: tadı biraz tuhaftı ama olsun.

Bugün karbonatlı suyu deniyorum ama hoşuma gitmedi zorla içiyorum:37:

Şimdi gidip hafta içine biraz yemek yapayımm:56:

Evet bence de burası çok destek verici oluyo bundan sonra buradayım inşallah hep beraber yaza kadar incecik olalım artık tombik anne değil fıstık anne olmak istiyorum ben de gerçi benim hedefim yaza kadar 75 olsam sonra yaz boyu 60 a insem bana yeter aaah ah nerde o günleri görürmüyüm ki yıllar sonra....

görürsünüz yeterki isteyin ve karataydan uzaklaşmayın....ilk hedefe ulaştıktan sonrası kolay yavaş yavaş gitsede sorun olmaz önemli olan iradeli bir şekilde ilk hedefe ulaşmak...yaza hepimiz çıtır olacağız.....ben bu yaz düşünüyordum çıtırlığı ama evdeki hesap çarşıya uymuyor D vitamini eksikliğimden dolayı ilk aydan sonra 1-2 kg zor vermeye başladım 2 aydır hiç veremedim, bu hafta sporu iyice arttırdım birde D vitamini fazla aldım biraz eksilme oldu...

Hafta sonu olunca giremedim topiğe.... kaania arkadaşım unutur muyuz seni, sen darslerini ihmal etme mutlaka düzelirler ;) arada da girip bi haberdar edersin bizi, sonra dersleri toparlayınca yine aktif olursun burda ...

Gül ablacım dün yoğurdu mayalamayı unuttum nohutlar çıktıktan 1gün sonra olacaktı ya benim ki 1.5 gün oldu.bugün iyice katılaşmıştı ama yinede mayaladım bakalım nasıl olacak:1::1: bu arada o suyu dökmedim içtim :56: tadı biraz tuhaftı ama olsun.

Bugün karbonatlı suyu deniyorum ama hoşuma gitmedi zorla içiyorum:37:

Şimdi gidip hafta içine biraz yemek yapayımm:56:

kolay gelsin canım sonucunu yarın yazarsın ben birde yoğurdu dolaba koyduktan sonra 1 gün ellemiyorum ağzı açık bırakıyorumki suyunu iyice çeksin diye ...ben dün son halini yaptım biraz önce kızım yerken tadına baktım ( herşeyi beğenmiyorlar ya eskiler hep annelere kalır ziyan olmasın diye biz yeriz) tam yoğurt tadındaydı severek yedi...ben bugün başka tarifle mayalama yapıyorum...kadının biri nohutu suyla ıslatıp bekletmiş onu süte katıp maya yapmış ....suyla sütü sarıp koydum bakalım ne çıkacak :14:kadının resmindeki çok güzel duruyordu...

Son düzenleme:
Merhaba ayni kaderi paylasiyormusuz, bende yanlis mi yapiyorumda agridi diye düşünmüyor degildim..daha onceki denememde ayak bileklerim zOrlanmisti şimdi diz kapaklarım..merdiven cikarken zorlaniyorum.arada boşluk birakiyorum bazen bilerek..bende daha iyisini yapmamistim ilk gunlerden daha kolay yapıyorum. .
Leslie yi dedigim gibi bi yerde okumustum bacak basen için etkili diye benim o bolgelerde sorunum yok denecek kadar az o yüzden onu yapmayi biraktim..birlikte hareket edebiliriz jillianda ben bugün 1/8'i yapıcam inşallah. Kolay gelsin. ...:)

tamam beraber yapalım ben bi aksilik olmazsa yarın tekrar başlayım...daha once 4 gun üstüste yapmıştım...4. gün bile ilk gün gibi zorlanıyodum

sahurda...1 çay bardağı kuruyemiş, 4 günkurusu, 1 yeşil biber,yarım kırmızı biber,10 zeytin,1 bardak süt

iftarda...mercimek çorbası,pazı yemeği,kereviz,yoğurt,salata

Back