İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm sabah kkk
Öğlen yoğurt elma
Akşam fırında tavuk, salata, soğan turşu
Yatana kadar 3lt su olur..
2 kupa ıhlamur ,1kupa nane limon bi fincan kahve
Ayrıca çankırı tuzu siparişi vermiştim bugün geldi değirmenden bi de oda taşlarındanda isştemiştim.gerçi bi yarım kilo geçen gün almıştım..tuzu hallettim
yoğurt mayasını da dün koydum bugün içinden nohutları çıkarcam bakalım benim yoğurdum da tutacak mı gül ablacım senin ki gibi
Bugün yediğim karnıbaharı pek sevemedim, gerçi öyle daha sağlıklı aslında. Annemde bunu diyette olanlar yiyorya onun için yaptım dedi. Öyle ama lezzetli değil dedim.
Annemle babam yüzüme baktılar, yüzü çökmüş, çok zayıflamış dediler. Ben bile kendime acıdım.
Gule gule kullan canim...azicik bir maya olmustu nasil tuttu merak ettim canim seninkide tutar...bayanin biri. Nohut suyundan maya yapmis bende onu deneyecegim...sutu yokmus nohutu suya koymus suyuylada yogurt mayalamis gorunusu guzel duruyordu...yarin 10 kg sut alacagim hayatimda ilk defa bu kadar cok...5 kgdan yogurt, 3 kg dan peynir,1 kgdan nohut suyuyla yogurt ...1 kiloda icmeye....yaptigim nohut mayasi duruyor yarin sutcu gelince komsulara dagitacagim :)
Haticeye benzetmedilermi yine :)
Ohhhh afiyet olsun ablacım..
Sağlıklı yaşıyoruzda paylaşmıştı bende okudum,ama sütlü denemek istedimbu tutsun bi de o nu denicem aklımda
O sayfayıda sayende takip eder oldum ablacım çok güzel şeyler paylaşılıyor.. inşallah sıra o güzelim peynirlerede gelecek
Herkese çok teşekkür ederim öyleyse hemen menülerimi yazayım ben üç gündür oruç tutuyorum dün gece 3.30 gibi bir büyük kase kırmızı mercimek çorbası (karatay ın kitabındaki tarif) bir çay bardağı ceviz içi bir yumurtayla yapılmış çılbır bir bardak yeşilçay bir bardak tarçınlı süt iftarda da bir tabak ıspanak kavurması yoğurt yedim 4 köfte ve bir bardak tarçınlı süt. Bu saate kadar bişey yemedim şimdi yatıyorum
hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar
Günaydın demek isterdim fakat burası bugün pek aydınlık değil sizin oralar nasıl??
havalar nasıl olursa olsun yeterki bizim havamız güzel olsun..bu nasıl olacak??tabiki kaçamaksız bir günün ardından gelen kilo kaybı ile diyerek dünkü menüme geçiyorum..
saat 9:00
kkk kahvaltısı
15:30
1 tabak patlıcan kebabı
yoğurt eşliğinde
3 kaşık bulgur pilavı
19:30-20:00
1 kase ayçekirdeği
ayıptır söylemesi kemik haşlamıştım. birkaçtane tv izlerken kemirdim.çok severimde
işte filmin koptuğu yere geldim:
menstural döneme girdiğimden canım acaip tatlı bişeler istedi..evdede tehlikeli maddeler vardı.aslında ondan yiyim dedim.hani şu reklamı yapılan varya akışkan kreması olandan ama yemedim.meyveyle bastırdım.12:30 da yattım.. yinede leptinim çalışmış sağolsun
21:00
1 küçük boy elma
1 çeyrek nar
2 ayva dilimi
geçen haftaya göre artıdayım..bakalım pazartesi ne gösterecek..misafirlerim gittiğinden bu yana düzenimide tam olarak oturtamadım.
gunaydın..
bu hafta regl oldum bıkac gun daha surer....70.6 kıloyum artık.bu hafta spor yapamadım ama karataya uydum.kaarataya başlayalı tam 10 gun olmuş.ve 10 gunda 72.1 den 70.6 a düşmüşüm....yanı 10 gunde 1.5 kilo gitti.ama bu hafta spor yapmayınca çok zor gıttı gercekten kısmetse hafta tekrar spora başlarım.
bu arada kızımın dişi çıktı ve gelecek pazar diş partisi ve mevlüdünü birarada yapıcam ama diş patası için ankarada tavsiye edecegınız yerler varmı....tadı guzel olsun ama fıyatı da bıraz uygun olsun lutfen...ben 30 kişilik sordum 120 dediler....açıkçası o kadar para vermek istemıyorum.ama pastası farklı bişey olsunda istiyorum.....
gül_0663 özelden tuz ve zeytınyagı hakkında yazdıgın mail için de çok teşekkür ederim....
Dün sabah tartıldığımd 47.4 çıkmıştım. Bu sabah tekrar tartıldım. 46.9 çıktım.
Geçen hafta bir şişkinlik vardı. 2-3 gündür yok. Düz görünüyor ama tabii göbek yağı var. Oda hemen gitmez herhalde. Her zaman böyle oluyor. Göbek için dikkat ediyorum ama en son o gidiyor galiba. Çok zayıflamaya başlayıncada bırakıyorum. Ama inşallah aşırı zayıflamadan göbekten kurtulacağım. Bu sabah kuruyemiş yemeyi unutmuşum.ah ah ne olacak senin bu halin iyice zayıfladın, yüzün de çöktü gittikçede hatice ye benzemeye başladın
şaka bir yana göbekte küçülme varmı sen onu küçültmeye çalışıyorsun kg dan gidiyor....
Birde kollarım incelmiş, onun için seviniyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?