daha öncede yazmıştım ama sonrasında kızım ve ben hastalandık...öncekızım acile gitti ertesi gun ben Allahıma şükürler olsunkı iyileştik...hastaayken kızıma yardımcı olamamak çok zordu ama çok şükür atlattık....
çarşamba gunu tam anlamıyla başladım karataya....hastalandıgımda hıç dikkat etmedım yedıklerıme kılo da almıştım ama şimdi ilk bildirim yaptıgım kıloya ındıgım gıbı ekstradan 500 gr daha veerdım .....şu an 71.6 kıloyum ...
carşamdan benri jillian spor yapıyorummm.yarım saat suruyo ama kan ter içinde kalıyorum bugun yapmıycam dınlenıcem....
benım kafama takılan bazı şeyler oldu yıne sormak istiyorum.dun çörekotu,yenıbahar ve sumak aldım.çünkü canan hocanın yemek kıtabı var bende ve yemeklerde sumak ve yenıbahar kullndırdıgı tarifler var
bugunde keten tohumu ve seramık ögütücü alıcam ama çörekotunu ve keten tohumunu gunde ne kadar yemelıyım ve herhangı bı saatte yıyeblirmiyim bilmiyorum.... bide soguk sıkım zeydınyagı çankırı kayatuzunu nerden yanı hangı siteden almamı tavsıye edersınız bana özelden msj atarsanız sevınırım...
şimdiden teşekkür ederim.ekmeksiz 4 gun oldu imkansız eliyodu ama sanırım başarıcammmm.hayatımda yemedıgım kadar yumurta yıyorum açlık krızıne gırdıgımde hemen yumurta yıyorum bazen gunde 5 yumurta bile yedıgım oluyo
Hosgeldiniz ....
Ne zamandir karatay yapiyorsunuz
Hoş bulduk geçen yıl mayıs ayından bu yana.
daha öncede yazmıştım ama sonrasında kızım ve ben hastalandık...öncekızım acile gitti ertesi gun ben Allahıma şükürler olsunkı iyileştik...hastaayken kızıma yardımcı olamamak çok zordu ama çok şükür atlattık....
çarşamba gunu tam anlamıyla başladım karataya....hastalandıgımda hıç dikkat etmedım yedıklerıme kılo da almıştım ama şimdi ilk bildirim yaptıgım kıloya ındıgım gıbı ekstradan 500 gr daha veerdım .....şu an 71.6 kıloyum ...
carşamdan benri jillian spor yapıyorummm.yarım saat suruyo ama kan ter içinde kalıyorum bugun yapmıycam dınlenıcem....
benım kafama takılan bazı şeyler oldu yıne sormak istiyorum.dun çörekotu,yenıbahar ve sumak aldım.çünkü canan hocanın yemek kıtabı var bende ve yemeklerde sumak ve yenıbahar kullndırdıgı tarifler var
bugunde keten tohumu ve seramık ögütücü alıcam ama çörekotunu ve keten tohumunu gunde ne kadar yemelıyım ve herhangı bı saatte yıyeblirmiyim bilmiyorum.... bide soguk sıkım zeydınyagı çankırı kayatuzunu nerden yanı hangı siteden almamı tavsıye edersınız bana özelden msj atarsanız sevınırım...
şimdiden teşekkür ederim.ekmeksiz 4 gun oldu imkansız eliyodu ama sanırım başarıcammmm.hayatımda yemedıgım kadar yumurta yıyorum açlık krızıne gırdıgımde hemen yumurta yıyorum bazen gunde 5 yumurta bile yedıgım oluyo
Herkese iyi pazarlarrr:))
Sabah muhteşem bi KKK 'yla güne başladım. 4 saat oldu leptin calismaya başladı. ..leptin calisirkende bi jillian yapiyim diyorum:))
Gül abla çok güzel bilgiler paylasmissin yine..benim gibi kitabi okuyamayanlara yol gösteriyorsun
arkadaslar yarin tarti günü kaçamak yapmayalim amann ha
Keten tohumu
keten tohumu sağlığınız için iyi olmakla birlikte DHEA ve EPA içeren balık yağları kadar iyi omega-3 kaynağı değildir.
Omega-3 yağları ısıtıldıkları zaman çabuk oksitlenirler ve besin değerleri azalır. Bu nedenle balık yağları soğuk olarak tüketilirler. Aynı şey keten tohumu için de geçerlidir. Keten tohumu kahve değirmeninde öğütüldükten sonra günde soğuk yemeklere, yoğurda veya salatalara serpilerek yenilir. Öğütüldükten sonra en geç 24 saat içinde tüketilmelidir. Aksi halde besin değeri düşer.
Keten tohumu tane olarak da alınabilir. Çiğnenmeden yutulursa daha iyi olur. Fakat 1 tatlı kaşığı keten tohumunu birden ağza alıp çiğnenmeye çalışılmamalıdır. Çünkü fazla su tuttuğu için ağızda hemen şişer ve boğulma riski doğurabilir.
Keten tohumu günde 1 tatlı kaşığı tüketilir
iyiki paylaşmışım canım ya.....
Bende çektirmeden 1tatlı kaşığı ağzıma atıp çiğniyodumiyiki boğulmamışım genrçekten biraz sıkıntılı bi durum
Ablaaa bu arada ben annemlere geldim tartıdım 63 çıktım birazdan eve gidecez gidince bide bendekinden tartılırım bakalım ne kadar oynicak arada:44:
iyiki paylaşmışım canım ya.....
hiç araştırmamışmıydın yada sormamışmıydın alırken ? nasıl tüketilir nasıl kullanılır diye...
aradaki farkı baz alarak gecen haftaki kg na eklersen bildirim yaparken,..
bu gecen haftaki bildirim,n
Rumuz: fmgenc
Başlangıç: 9.11.2013
Başlangıç kilosu: 65
Gecen hafta: 65
Bu hafta: 64
geçen hafta 64 müşsün ya evde kaç gram fazla gelirsen gecen haftaya eklersın, mesela 600 gram fazla çıkarsan gecen haftayı 64.600
olarak yazarsın yarındanitiberen de hep evde tartılırsın
Yok abla sormamıştım yoğurda filan atıyodum genellikle, ama bazende öyle yiyodum
Kilo konusunuda öyle yapayım teşekkür ederim gül abla desteğin yardımların için
bişey değil canım...
Tarti farki oluyor canim ben alirken 3,,4 marka vardi hepsinde tartildim evdekine yakin tartani aldim..Ablacım annemlerde tartıldıktan 45dk sonra evde hemen benimkiyle tartıldım 65.1 geldimm şaka gibi :18rda 63 çıkmıştım, arada 2.1 fark var. Ben şimdi geçen hafta ki kiloma(64) eklicem bu farkı demi ? yani 66.1 yazıcam yarın bildirimde , geçen hafta ki kilomu yazarken yanlış anlamamışım seni:44:
Sabah 9.30 kkk yumurtam bol tereyağında ev sucuğuyla yapıldı
Akşam 10dk önce bitti kuru fasülye yedim biraz kalmıştıda bitsin istedim yanında da yoğurt yeim kuru soğanla birlikte.
Ben iyice alıştım artık bu düzene galiba Yemege kadar hiç acıkmadım. o kadar gezmeye eskiden olsa girer bi fastfood yerdim kesin her türlü zararlı şeylerle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?