• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

mydenizz cim yanlis anlamadiysam bir haftada verdin degilmi 400 gr.i neden kücümsüyorsun, bence iyi, her hafta 1 veya 2 kilo bekleme bazi zamanlarda veremeyedebiliriz, sporada basladinya belkide kas yaptin, bildigim kadariyla spora ilk baslanildigi zaman kilo bile aliniyor.

arkadaslar birde birsey soracagim, sabah karatay kahvaltisinin yaninda beyaz cay ictim, cayi kahvaltidan 2 saat sonra icmek gerekiyormusya, acaba beyaz cay dami buna dahil, eger öyleyse sabahlari kahvaltida icecek olarak ne iciyorsunuz :34::34:

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02,11,2013 (tam 1 ay oldu)
başlangıç kilosu: 68,9
geçen hafta: 67,7
bu hafta:67,3
fark: -400
toplam fark: 1,6 kg
beden: 42
spor: jillian,4 gün---1 gün yürüyüş---silim pack 2gün
boy:1,65
hedef: 65---60
yüzde: 0,590

Son düzenleme:
Bugün bende tartildim ve karataya basladim, yaklasik bir senedir 87 ile 92 arasinda gidip geliyordu kilom, 92 yi görünce hemen frenliyordum kendimi tekrar düsüyordum fakat bu kez baya bir ileri gitmisim, bu sabah tartildim tam 95 kiloyum :17::17::17:
Fakat bu kez kendime güveniyorum , insallah sizlerinde sayesinde yeni yila son aldigim kilolari vermis olarak girecegim , hadi Bismillah...

Önce güzel bir karatay kahvaltisi hazirladim kendime, valla midemden önce gözüm doydu, saat 8 de kahvaltimi yaptim bakalim öglende balik var menüde salatayla . eger iki ögün yeterli olursa iki ögün yaparim, ama son zamanlarimda artan istahim buna engel olursa 3 ögün yaparim , aksam tam bir menü listesi yazarim, bana sans dileyin arkadaslar insallah bu sefer olsun:34:

günaaydın gurbetcicegi, seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!ben de yaklaşık 40 gün önce seninle aynı kilodaydım (doğum sonrası)ve aynen dediğin gibi sürekli 2-3 alıp veriyodum ama 90 ın altına hiç inemiyordum. artık sabrım moralim tükenmişti, iştahıma atıştırmalarıma tatlı krizlerime engel olamıyordum. Gerçek anlamda tam bırakmıştım herşeyi taaa ki kurban bayramı tatilinde karatay hocayı tam anlamıyla dinleyinceeye kadar. (aslında bu hikayeyi topikte çok anlattım :1::1::1: napayım ))
hep duyuyodum karatay diyeti diye ama önyargı işte ekmeksiz yapamam diyip kestirip atıyordum. ama hocaya iiyice kulak verdim mantığını kavradım ilk işim kitapları almak oldu tabii sabredemedim bu arada tam bayram tatilinin son günü karatay kahvaltısı yaptım. hatta kalabalıktık evde herkes dalga geçti bu kadar çok şeyi yiyip nasıl kilo vercen diye:36::36::36::36:hiç kulak asmadım. normalde kahvaltıdan 2 saat sonra atıştırmaya başlayan ben 4 saat geçti acıkmadım, aklıma yemek gelmiyooor..harikaaaa bi duyguydu yaaa!!!ben buna devam edeceğim dedim ertesi gün işe gitmeden yine kkk yaptım öğlene kadar acıkma yok, tamamen karatay tipi beslenmeye başladım ilk hafta 2 kilo birden gitti tabii sonra yavaşladı, kaçamak yaptığım hafta durdu ama kaçamak yapmadıysam hep verdim az da olsa:46::46::46::46:

kesinlikle umutsuz olma karatayla hep beraber başaracağız inşallah:nazar::nazar::nazar:

arkadaslar ev islerim beni bekler, simdilik hoscakalin , ögleden sonra yemegimide yapar öyle girerim artik, ben kacayim öpüyorum sizleri :54:

günaaydın gurbetcicegi, seni o kadar iyi anlıyorum ki!!!ben de yaklaşık 40 gün önce seninle aynı kilodaydım (doğum sonrası)ve aynen dediğin gibi sürekli 2-3 alıp veriyodum ama 90 ın altına hiç inemiyordum. artık sabrım moralim tükenmişti, iştahıma atıştırmalarıma tatlı krizlerime engel olamıyordum. Gerçek anlamda tam bırakmıştım herşeyi taaa ki kurban bayramı tatilinde karatay hocayı tam anlamıyla dinleyinceeye kadar. (aslında bu hikayeyi topikte çok anlattım :1::1::1: napayım ))
hep duyuyodum karatay diyeti diye ama önyargı işte ekmeksiz yapamam diyip kestirip atıyordum. ama hocaya iiyice kulak verdim mantığını kavradım ilk işim kitapları almak oldu tabii sabredemedim bu arada tam bayram tatilinin son günü karatay kahvaltısı yaptım. hatta kalabalıktık evde herkes dalga geçti bu kadar çok şeyi yiyip nasıl kilo vercen diye:36::36::36::36:hiç kulak asmadım. normalde kahvaltıdan 2 saat sonra atıştırmaya başlayan ben 4 saat geçti acıkmadım, aklıma yemek gelmiyooor..harikaaaa bi duyguydu yaaa!!!ben buna devam edeceğim dedim ertesi gün işe gitmeden yine kkk yaptım öğlene kadar acıkma yok, tamamen karatay tipi beslenmeye başladım ilk hafta 2 kilo birden gitti tabii sonra yavaşladı, kaçamak yaptığım hafta durdu ama kaçamak yapmadıysam hep verdim az da olsa:46::46::46::46:

kesinlikle umutsuz olma karatayla hep beraber başaracağız inşallah:nazar::nazar::nazar:
insallah canim yaaa hep birlikte kurtulalim kilolardan, bu tür hikayeler insani motive ediyo, sen anlat canim ben dinlerim, yeterki kilo verebileyim, masallah sen güzel kilo veriyorsun, acaba sporada diyetle birlikte hemen baslasammi, yoksa bir kac kilo verip öylemi baslasam , bu arada kac yasindaydin canim:34:

mydenizz cim yanlis anlamadiysam bir haftada verdin degilmi 400 gr.i neden kücümsüyorsun, bence iyi, her hafta 1 veya 2 kilo bekleme bazi zamanlarda veremeyedebiliriz, sporada basladinya belkide kas yaptin, bildigim kadariyla spora ilk baslanildigi zaman kilo bile aliniyor.

arkadaslar birde birsey soracagim, sabah karatay kahvaltisinin yaninda beyaz cay ictim, cayi kahvaltidan 2 saat sonra icmek gerekiyormusya, acaba beyaz cay dami buna dahil, eger öyleyse sabahlari kahvaltida icecek olarak ne iciyorsunuz :34::34:

yok canım yanlış anlamamışsın bir haftada 400 gr gitti..hani benimki genel bi serzeniş..diyete ilk başlayanlar hızlı verir ben onu yaşayamadım geçen haftada regl den dolayı artı çıktım bu hafta 1 kg falan beklemem o yüzdendi yoksa çok şükür eksideyim ya artı çıksaydım :53::53:..bir ay oldu başlayalı toplam 1.6 kg gitti:43:
spora çok yüklenmedim ama çok etkili bi spor yapıyorum ondan mı bilemedim ki:44:

canım bu arada beyaz çay yeşil çay bitki çayı içebiliyorsun yemeklerin kahvaltının yanında..sadece siyah çay 2 saat sonra..ben siyah çay içiyorum ama emzirme durumundan dolayı çok çok açık o yüzden değiştirmedim

Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:85.5
Fark:800gr
Toplam fark:5.6 kg
Beden:44-46
Spor: yoooookkkk
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi: 0.926
canım nasıl oldu bu kg alman şaşırdım...

yağdan gittiği için durmalar oluyor onlarada alışıyoruz, alma olmasında durmayada razıyız...ben artık bu moddayım 2 aydır 100 gram bile veremeyince..:52:

günaydın bayanlar,
herkese iyi haftabaşları,
maşşallah ben gelene kadar şenlendirmişsiniz burayı:52:
bende yine değişiklik yok,hafta içi yediğime bağlı 200-300 gram fazlalıklar çıkıyor,iniyor sonuç yine aynı 68.000 de 2 aydır takıldım kaldım..:43:

yok canım yanlış anlamamışsın bir haftada 400 gr gitti..hani benimki genel bi serzeniş..diyete ilk başlayanlar hızlı verir ben onu yaşayamadım geçen haftada regl den dolayı artı çıktım bu hafta 1 kg falan beklemem o yüzdendi yoksa çok şükür eksideyim ya artı çıksaydım :53::53:..bir ay oldu başlayalı toplam 1.6 kg gitti:43:
spora çok yüklenmedim ama çok etkili bi spor yapıyorum ondan mı bilemedim ki:44:

canım bu arada beyaz çay yeşil çay bitki çayı içebiliyorsun yemeklerin kahvaltının yanında..sadece siyah çay 2 saat sonra..ben siyah çay içiyorum ama emzirme durumundan dolayı çok çok açık o yüzden değiştirmedim
olsun arkadasim üzme kendini verdinya hic olmazsa , gercekten almisda olabilirdin az olsun,öz olsun, hizli verilen kilolarda hizli aliniyor, ama bir ayda 1,600 de azmis acaba troidlerine baktirdinmi hic, ben hep ilk hafta 2 kiloya yakin veriyorum, sonra düsüyor tabi , durdugu zamanda genelde birakiyordum, insallah bu sefer birakmam,

canım nasıl oldu bu kg alman şaşırdım...

Ben kilo almadım gül abla 800 gr vermişim:)))))

yağdan gittiği için durmalar oluyor onlarada alışıyoruz, alma olmasında durmayada razıyız...ben artık bu moddayım 2 aydır 100 gram bile veremeyince..:52:
yağdan gittiğini hissediyorum resmen sıkılaştı vücudum

Bugün bende tartildim ve karataya basladim, yaklasik bir senedir 87 ile 92 arasinda gidip geliyordu kilom, 92 yi görünce hemen frenliyordum kendimi tekrar düsüyordum fakat bu kez baya bir ileri gitmisim, bu sabah tartildim tam 95 kiloyum :17::17::17:
Fakat bu kez kendime güveniyorum , insallah sizlerinde sayesinde yeni yila son aldigim kilolari vermis olarak girecegim , hadi Bismillah...

Önce güzel bir karatay kahvaltisi hazirladim kendime, valla midemden önce gözüm doydu, saat 8 de kahvaltimi yaptim bakalim öglende balik var menüde salatayla . eger iki ögün yeterli olursa iki ögün yaparim, ama son zamanlarimda artan istahim buna engel olursa 3 ögün yaparim , aksam tam bir menü listesi yazarim, bana sans dileyin arkadaslar insallah bu sefer olsun:34:
sanada hayırlı olsun canım, bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka çaresi yok,,,:1:balık yanında helva yemeyi unutma, iki öğün olmaz canım hem yenisin hem öğlen yenilenle yarın sabaha kadar durulmaz gece acıkınca bişey yemek isteyeceksin saat geçmiş olacak boşa leptin i bozacaksın..karatay da aç kalmak yok hep tok olacaksın,

günaydin erzurumlu tesadüf ikimizde bugün basladik iyi yarisiriz ikimiz iyi olur , bol sanslar sanada

başlamak başarmanın yarısıdır derler ikinizde yeni başladınız ve yarışla bu işi götürüp manken gibi hatunlar olacaksınız...:21: ikinizede bol şanşlar :13:

olsun arkadasim üzme kendini verdinya hic olmazsa , gercekten almisda olabilirdin az olsun,öz olsun, hizli verilen kilolarda hizli aliniyor, ama bir ayda 1,600 de azmis acaba troidlerine baktirdinmi hic, ben hep ilk hafta 2 kiloya yakin veriyorum, sonra düsüyor tabi , durdugu zamanda genelde birakiyordum, insallah bu sefer birakmam,

yok canım baktırmadım ben bu kiloya 77 den düştüm o yüzden hep duraklama dönemindeyim vücut direniyor falan dedim..3 aydır 65-69 arası gidip geliyorum ilk fırsatta baktırıcam inş..yukarda anlattığım sebeplerden erteledim durdum dr işleri zor oluyor bebekle:(

ilk başladığımda benimde tıkır tıkır gidiyordu bu kadar spor yapmıyordum ve bu kadar dikkat etmiyordum..o yüzden endişelenme hiçç emin ol çabucak gidecek seninde:29:

Limon, sindirim sisteminden bağışıklık sistemine destek olmaya, viral enfeksiyonlardan iltihap azaltmaya varıncaya kadar sağlığınız için oldukça önemlidir. Limon aynı zamanda C vitamini, B kompleks vitaminleri, kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum ve lifle dolu bir gıda.

Elmadan ya da üzümden daha fazla potasyum içeriyor. Limon, doğrudan dişlerinizin mine tabakasına zarar verebileceği için bunu bir miktar sıcak, ılık ya da soğuk suyla seyreltmeniz gerekiyor. Sabah bir bardak ılık limon suyu içtikten 15 ya da 30 dakika sonra kahvaltıya başlayın. Böylece limonun tüm faydalarını kazanılabilir.

İşte limonun 11 faydası...

Bağışıklık sisteminizi destekler: C vitamini bağışıklık sistemimizi destekler, limon da C vitaminiyle doludur. Sistemdeki C vitamini seviyesi stresli olduğunuz zamandaki tüketmeniz gereken ilk gıdalardan biridir.

Mükemmel bir potasyum kaynağıdır: Bahsedildiği gibi, potasyum açısından zengin olan limon kalp, beyin ve sinir fonksiyonlarının sağlığı için faydalıdır.

Sindirime yardım eder: Limon suyu sindirim sistemindeki toksinlerden temizleyip sağlıklı bir sindirim sağlamasının yanı sıra mide yanması, şişkinlik ve geğirme gibi hazımsızlık belirtilerini hafifletir.

Sistemi temizler: Enzim fonksiyonunu geliştirerek ve karaciğerinizi harekete geçirerek vücuttaki toksinleri atmaya yardım eder.

Nefesinizi tazeler: Diş ağrısını ve dişeti iltihabını hafifletmeye yardım eder. Fakat sitrik asit diş minesini aşındırabilir, bu nedenle limonu suyu içtikten sonra dişlerinizi fırçalayın.

Cildinizi lekelerden uzak tutar: Limon suyundaki antioksidanlar, sadece lekeleri azaltmakla kalmaz, cildinizdeki kırışıklıkları da azaltır.

Ayrıca limon suyunu yara izlerine ve yaşlanma lekelerinin üzerine uygulayıp görünümlerini azaltabilirsiniz.

Kilo vermenize yardım eder: Limonun içerisinde bulunan pektin lifi açlıkla savaşmanıza yardım eder.

İltihabı azaltır: Düzenli olarak limon suyu içerseniz vücudunuzdaki hastalık haline yol açan asitlik derecesi azalacaktır. Ayrıca iltihabın nedenlerinden biri olan eklemlerinizdeki ürik asit limonla yok olur.

Enerji desteği verir: Limon suyu sindirim sistemine girdiğinde size enerji verir, aynı zamanda endişeyi ve depresyonu azaltmaya yardım eder. Hatta limon kokusunun sinir sisteminde sakinleştirici bir etkisi vardır.

Kafeini kesmeye yardım eder: Sabahları kahve yerine bir fincan sıcak limon suyu çok faydalıdır. Kendinizi yenilenmiş hissedersiniz ve öğleden sonra yaşadığınız yorgunluk halini dağıtmaya yardım eder.

Viral enfeksiyonlarla savaşmaya yardım eder: Ilık limon suyu viral enfeksiyonları ve boğaz ağrısını hafifletmenin en etkili yollardan biridir.

Son düzenleme:
Allah topik coşmuş herkes burda :52::52::52: günaydın bende iyi haftalar diliyorum herkese:16::16:

sabah bi heves bi heves çıktım tartıya oğlumu gönderip ama nerdeyse hatim indiricem nasıl dua ediyorum:1::1:
bir de ne göreyim büyük bi hüsran sadece 400 gr gitmiş...o kadar moralim bozuldu ki bu hafta regl bahanemde yok ama hiç kaçamagımda yok..olsa olsa tek kaçamağım sabah 3 günkurusu yerine 4 yada 5 tane yemem:26: birde jillian yapıyorum canım çıka çıka:43::52::47:
naparsınız benim yerimde olsanız..hemen dr a gidersiniz di mi??? bebeğimi bırakamıyorum bu hafta eşimde çok yoğundu inşş ilk fırsatta gidicem..bu gün tam 1 ay oldu ve o kadar az gitti ki valla gül ablanın tokatının korkusundan kaçamaklarım da yok denecek kadar azzzzz:14: neyse yapıyım bari bildirimimi

günaydın canımmm
moralini bozma o spordan kaynakanıyor 3 hafta önce bende sporu arttırmıştım +700 çıkmıştım kaslar su tutuyormuş, sen hem sporu arttırdım kaslar su topladı hem 400 vermişsin iyi yani bu hafta su toplaması geçer daha çok vermiş olursun,
ne tokatmış herkese korkudan kg verdiriyor.:52:

sanada hayırlı olsun canım, bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka çaresi yok,,,:1:balık yanında helva yemeyi unutma, iki öğün olmaz canım hem yenisin hem öğlen yenilenle yarın sabaha kadar durulmaz gece acıkınca bişey yemek isteyeceksin saat geçmiş olacak boşa leptin i bozacaksın..karatay da aç kalmak yok hep tok olacaksın,

başlamak başarmanın yarısıdır derler ikinizde yeni başladınız ve yarışla bu işi götürüp manken gibi hatunlar olacaksınız...:21: ikinizede bol şanşlar :13:
tamam gül ablacim, ilk hafta 3 ögünle baslayayim sonra bakariz, haklisin gec satte yemektense 3 ögün yemek dahada mantikli , mankenmiii benmiiii:53: agzinizdan bal damliyo keskeeee:34:

Back