• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ooooo arkadaşlar ben bugün girmeyince muhabbeti kaçırmışım:))bugünkü menümü paylaşayım;
11.00 kkk
15.00 bir tabak kuruyemiş(arkadaştaydım bir çok şey vardı çok ısrar edince çerez yedim)
18.30da tavuk ızgara salata ayran
Afiyet olsun canim...hem hafta sonu hemde kucuk cocuklarin olunca isin bitmiyordur ki girebilesin...bugun cogu kisi yok ...bizim isimiz zor iste calis evde calis allah yardimcimiz olsun...

Iyi akşamlar herkese

Bu sabah 11.00 civarında
Yeşil soganli tereyaginda yumurta:1:
10 zeytin
Kaşar peyniri
Domates, salatalık, turp (z.yaginda)
1ç.b. ceviz
3 gunkurusu
Süt kaymagi

Ara yapmadim, hic acikmadim

Aksam:18.30'da
Hamsi tava,bolll salata, şalgam, helva

Su: 2.5 lt
Spor: jillian 1/4

sanada iyi pazarlar canım,

kolay gelsin :8:, bu kadar gayretin sonu yarın ne olacak bakalım iyi sınuçlar bekliyorum,

sağol canım....bizleri ilgilendiren bilgiler okuyunca kopyalayıp az öz olacak şekilde sadeleştirip paylaşıyorum,
kopyaladığımı yapıştırsam 4 sayfa okurken sıkılıyor insan :1: içindeki terimlerinde çoğunu anlamıyoruz doktora yapmadık ki :52:

Ahh ablam inşallah bu kadar emegin sonucunda yüzüm güler, hepimiz topikce boll bol eksiler görürüz. .

Abla doktora yapmadik ama dr kadar olduk okuya okuya:)) aa hem doktorumuzda var anlamadigimiz tibbi terimleri de ona sorariz;)

[video=youtube;yywtphr5F-k]http://www.youtube.com/watch?v=yywtphr5F-k[/video]
Yumurtayı, serbest dolaşan olmadıkça yememeye çalışacağım. :( Çünkü marketten hangisini olduğunu bilmiyorum yediğimin, ben almadığım için.

Son düzenleme:
[video=youtube;yywtphr5F-k]http://www.youtube.com/watch?v=yywtphr5F-k[/video]
Yumurtayı, serbest dolaşan olmadıkça yememeye çalışacağım. :( Çünkü marketten hangisini olduğunu bilmiyorum yediğimin, ben almadığım için.

Yumurta olmadan da kahvalti tok tutmaz n..annene soylersin pazarda koyluler satiyor ya ordan alsin ya da organik alir sana

Bugün Malatya Pazarı diye bir yerde gördüm köy yumurtası, ama gerçekten köy yumurtasımı bilmiyorum.

Selamlarr bugun sabah kkk 1 yumurtali saat 10 da yaptim 17 de tavuk bulgur pilavı salata yedim aksam gec oldu 9da karatay keki alprmusun tarifiyle Yerfıstığı 1 avuc ve bikac patates yedim esim fastfood almis gelirken bari disarda ye dimi ama ! umarim arti cikmam yarin iyi gecelerr karataycilar yarin guzel bigun olsun

Selamlarr bugun sabah kkk 1 yumurtali saat 10 da yaptim 17 de tavuk bulgur pilavı salata yedim aksam gec oldu 9da karatay keki alprmusun tarifiyle Yerfıstığı 1 avuc ve bikac patates yedim esim fastfood almis gelirken bari disarda ye dimi ama ! umarim arti cikmam yarin iyi gecelerr karataycilar yarin guzel bigun olsun

merhaba,
ah bu eşin yokmu :45:,,,, 9 dan sonra kek,yerfıstığı ve patates maşşallah sana hem de tartı öncesi bunu hakettin sen canım :57:

Canim ben ustunde barkot olmayan ve tertemiz olmamasindan anliyorum birde kucuk oluyor koy yumurtasi

kalıptan çıkmış gibi hepsi aynı boy olmuyor, üstleri pütürlü, kirli, ben bir koli alıyorum renkleri bile farklı kimisi biraz açık kimisi biraz koyu ton ton $gercek-koy-yumurtasi-505x579[1].jpg

Son düzenleme:
3 gündür, sabaha karşı rüyamda hamur işleri görüyorum. Aslında hiç aklımda kalmıyor. Bu sabah tartıldım, unutmadım. :)

Son düzenleme:
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:85.5
Fark:800gr
Toplam fark:5.6 kg
Beden:44-46
Spor: yoooookkkk
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi: 0.926

Günaydın herkese..

Haftasonunuz iyi geçmiştir inşallah..
Benim biraz yoğundu..

Sabah menemen li kkk ile başladım :))

İyi haftalar diliyorum...

Bugün bende tartildim ve karataya basladim, yaklasik bir senedir 87 ile 92 arasinda gidip geliyordu kilom, 92 yi görünce hemen frenliyordum kendimi tekrar düsüyordum fakat bu kez baya bir ileri gitmisim, bu sabah tartildim tam 95 kiloyum :17::17::17:
Fakat bu kez kendime güveniyorum , insallah sizlerinde sayesinde yeni yila son aldigim kilolari vermis olarak girecegim , hadi Bismillah...

Önce güzel bir karatay kahvaltisi hazirladim kendime, valla midemden önce gözüm doydu, saat 8 de kahvaltimi yaptim bakalim öglende balik var menüde salatayla . eger iki ögün yeterli olursa iki ögün yaparim, ama son zamanlarimda artan istahim buna engel olursa 3 ögün yaparim , aksam tam bir menü listesi yazarim, bana sans dileyin arkadaslar insallah bu sefer olsun:34:

Allah topik coşmuş herkes burda :52::52::52: günaydın bende iyi haftalar diliyorum herkese:16::16:

sabah bi heves bi heves çıktım tartıya oğlumu gönderip ama nerdeyse hatim indiricem nasıl dua ediyorum:1::1:
bir de ne göreyim büyük bi hüsran sadece 400 gr gitmiş...o kadar moralim bozuldu ki bu hafta regl bahanemde yok ama hiç kaçamagımda yok..olsa olsa tek kaçamağım sabah 3 günkurusu yerine 4 yada 5 tane yemem:26: birde jillian yapıyorum canım çıka çıka:43::52::47:
naparsınız benim yerimde olsanız..hemen dr a gidersiniz di mi??? bebeğimi bırakamıyorum bu hafta eşimde çok yoğundu inşş ilk fırsatta gidicem..bu gün tam 1 ay oldu ve o kadar az gitti ki valla gül ablanın tokatının korkusundan kaçamaklarım da yok denecek kadar azzzzz:14: neyse yapıyım bari bildirimimi

Back