Afiyet olsun canim...hem hafta sonu hemde kucuk cocuklarin olunca isin bitmiyordur ki girebilesin...bugun cogu kisi yok ...bizim isimiz zor iste calis evde calis allah yardimcimiz olsun...Ooooo arkadaşlar ben bugün girmeyince muhabbeti kaçırmışım:))bugünkü menümü paylaşayım;
11.00 kkk
15.00 bir tabak kuruyemiş(arkadaştaydım bir çok şey vardı çok ısrar edince çerez yedim)
18.30da tavuk ızgara salata ayran
sanada iyi pazarlar canım,
kolay gelsin, bu kadar gayretin sonu yarın ne olacak bakalım iyi sınuçlar bekliyorum,
sağol canım....bizleri ilgilendiren bilgiler okuyunca kopyalayıp az öz olacak şekilde sadeleştirip paylaşıyorum,
kopyaladığımı yapıştırsam 4 sayfa okurken sıkılıyor insaniçindeki terimlerinde çoğunu anlamıyoruz doktora yapmadık ki
Ahh ablam inşallah bu kadar emegin sonucunda yüzüm güler, hepimiz topikce boll bol eksiler görürüz. .
Abla doktora yapmadik ama dr kadar olduk okuya okuya:)) aa hem doktorumuzda var anlamadigimiz tibbi terimleri de ona sorariz
[video=youtube;yywtphr5F-k]http://www.youtube.com/watch?v=yywtphr5F-k[/video]
Yumurtayı, serbest dolaşan olmadıkça yememeye çalışacağım.Çünkü marketten hangisini olduğunu bilmiyorum yediğimin, ben almadığım için.
Bugün Malatya Pazarı diye bir yerde gördüm köy yumurtası, ama gerçekten köy yumurtasımı bilmiyorum.
Selamlarr bugun sabah kkk 1 yumurtali saat 10 da yaptim 17 de tavuk bulgur pilavı salata yedim aksam gec oldu 9da karatay keki alprmusun tarifiyle Yerfıstığı 1 avuc ve bikac patates yedim esim fastfood almis gelirken bari disarda ye dimi ama ! umarim arti cikmam yarin iyi gecelerr karataycilar yarin guzel bigun olsun
günaydin erzurumlu tesadüf ikimizde bugün basladik iyi yarisiriz ikimiz iyi olur , bol sanslar sanadakısslarr günaydın.bugün kkk ile ilk adımımı atıyorum.haydi Bismillah...
kısslarr günaydın.bugün kkk ile ilk adımımı atıyorum.haydi Bismillah...
tebrikler canim degistir tabi seve seve , insallah darisi bizim kilocuklaraHemen çizelgemi de değiştirdim
kızlarr kilo bildirimlerinizi bekliyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?