Abla eski tartı kayınvaldemin tartısı ben haftasonu ona gidince tartılıodum..şimdi onlar bizdeler evlerinde kalamıyolar, yeni taşındılar bizdeler.geçen haftalarda evin yerleşmesi için gidip bize geri dönüyoduk gidince orda tartılıyodum pazar günü, pzt onu yazıyodum.. geçen salı gittim kendime tartıaldım bu haftada gitmeyiz artık oraya. Ben salı günü alınca tartılım 600 gr fazlaydı ondan sonrada bakmadım:44: pazartesine bakarım diye... bu hafta olmasada gelecek hafta inşallah dediğin gibi yaparım gül abla
benide alın kızar.hayatımda ilk defa 99 u gördüm.ne korkunç bir rakammış o öyle
kızlar öncelikle merhaba herkese başarılar:)))
kedi bana yolladığın kitapları inceledim ama aklıma takılan bazı şeyler var.
ben karatayda sanki bazı şeyler eksik olacak gib hissettim.mesela ben meyvede yemek istiyorum ama önerilmiyor.
Abla eski tartı kayınvaldemin tartısı ben haftasonu ona gidince tartılıodum..şimdi onlar bizdeler evlerinde kalamıyolar, yeni taşındılar bizdeler.geçen haftalarda evin yerleşmesi için gidip bize geri dönüyoduk gidince orda tartılıyodum pazar günü, pzt onu yazıyodum.. geçen salı gittim kendime tartıaldım bu haftada gitmeyiz artık oraya. Ben salı günü alınca tartılım 600 gr fazlaydı ondan sonrada bakmadım:44: pazartesine bakarım diye... bu hafta olmasada gelecek hafta inşallah dediğin gibi yaparım gül abla
Tabii ki aliriz:))) hosgeldin kolayliklar dilerim. .
Istedikten sonra yapilamayacak sey yok..ben daha önce 20 kilo verdim. .burdan ayrilmayip menülerini paylas ki motivasyonun artsin:)
Hosgeldiniz ....10 :30
1 Yumurta
10 zeytin
çökelek
14 :00
yarım kase kısır
3 kaşık makarna salatası
çeyrek dilim poğaça
çeyrek dilim börek
fındık
badem
( msafirliğe gittik ısrarlara ancak bu kadar dayandım )
su: 3 lt
Gecmis olsun canim dikkat et kendine,,,Iyi akşamlar arkadaşlar hafta sonu olunca anca gelebildim..bu gün bi baş agrisi musallat oldu mecbur kaldim basit bi ağrı kesici aldim..sporda yapamadım bu yüzden, bol bol ütü yaptim Ve yattım..
Sabah 10.30 KKK yarim kase nar
Akşam 18.00 ispanak kavurma, yesil mercimek çorbası, haslama karnabahar ve yoğurt
Simdide cay içiyorum. . Su:3 lt
Spor yok, belki yaparım enerjim olursa..
Gecmis olsun canim dikkat et kendine,,,
çok teşekkür ederim.bende verirmiyim acaba.geçen sene 93ten 84e kadar düştüm.bu sene 99 da buldum kendimi.moralim dipte resmen.çünkü ikinci bir bebeğim olsun istiyorum ama bu haldeyken mümkün değil.bahsettiğiniz kitap linkine nasıl ulaşabilirim?topiğin tamamını okumak epey zaman alıcak gibi
Topigin ilk sayfalarini okuyarak genel mantigini anlayabilirsiniz. .kitap linki cepten yazdigim icin veremiyorum ama verebilecek arkadaş elbet cikar..bende kitabi okumadım. Burayi ve face'de saglikli yasiyoruz sayfasini takip ediyorum kafama takilan bir sey olunca soruyorum hemen yanit veriyor gül abla ve arkadaşlar:)
ben 2 gündür benimkiyle yapıyorum,keten tohumları küçük geliyor boşa dönüyormuş gibi oluyor ama akıyor senden akmadımı
Iyi akşamlar arkadaşlar hafta sonu olunca anca gelebildim..bu gün bi baş agrisi musallat oldu mecbur kaldim basit bi ağrı kesici aldim..sporda yapamadım bu yüzden, bol bol ütü yaptim Ve yattım..
Sabah 10.30 KKK yarim kase nar
Akşam 18.00 ispanak kavurma, yesil mercimek çorbası, haslama karnabahar ve yoğurt
Simdide cay içiyorum. . Su:3 lt
Spor yok, belki yaparım enerjim olursa..
kızlar öncelikle merhaba herkese başarılar:)))
kedi bana yolladığın kitapları inceledim ama aklıma takılan bazı şeyler var.
ben karatayda sanki bazı şeyler eksik olacak gib hissettim.mesela ben meyvede yemek istiyorum ama önerilmiyor.
Güzel görünüyor eline sağlık. .insan bu kadar çok sey yiyince akli hiç yiyeceklerde kalmiyor
çok teşekkür ederim.bende verirmiyim acaba.geçen sene 93ten 84e kadar düştüm.bu sene 99 da buldum kendimi.moralim dipte resmen.çünkü ikinci bir bebeğim olsun istiyorum ama bu haldeyken mümkün değil.bahsettiğiniz kitap linkine nasıl ulaşabilirim?topiğin tamamını okumak epey zaman alıcak gibi
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
link burda tatlım ama tüm kitaplarını almanızı öneririm Sevgili Canan Ablamızın
İy geceler herkese bollll lepttinlerrrr
çok sağolun kızlar.bu kadar ilgili davranmanız bile gayet motive edici.inşallah başarabilirim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?