Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıntı yapıp, mesajlara cevap alınca bildirim geliyordu, şu an gelmiyor. Neden acaba bilginiz varmı. Çok iyi oluyordu o şekilde.
Bana begenilerde ve mesajlarda bildirim geliyor alintilardan hic gelmedi.....acaba ayarlardan miki profiline birr bak bende isim biitnce pc yi acacagim o zaman bakayim bana niye bu zamana kadar gelmemis,,,
Afiyet olsun canim...Icli kofteyi firindami yaptin haslamami
Bu sefer fırında yaptım daha güzel oldu .Kızartma gibi oldu abla tavsiye ederim
Selam herkese 12de kalktim bugun vee soganli yumurta furyasi devam ediyorrr bende yaptim hatta yarinda yapcam haftaici vaktim olmuyor
Dun organik serbest gezen tavuk buldum pahali oldu biraz ama olsun parcalayip buzluga attim pratik tarifiniz varmi? 5dklik yemek tarifi lazim bana ders calismaya baslicam akliniza geldikce yazarsaniz cok sevinirim
Buarada nar eksisi benimde ev yapimi annecim getirmisti bizim orda soguk serbetini yaparlar ben sekersiz yapiyorum deneyin cok guzel oluyor hatta yigenime kola diye onu veriyoruz:)
Aksam menumude yazip derse oturayim balik sari kanat cok severim ama yoktu ona cok benzeyen cinekop salata ve tahin saat 5te yedim umarim acikmam
anladim canim gercekten cok zor olsa gerek:18:Barfiks demire asılıyorsunda, kendini yukarıya çekiyorsun, o oluyor. Ama ben hala yukarıya tam çekemiyorum. Bacağı kaldırma yapıyorum, karın için. :)
mydeniz paylaşmıştı, kaydettim bende.
harikasin yaa cok güldüm gercekten bizlerin kalkmasi cok coookk zorSen 47 kg lluk vucudu kaldiramiyorsun biz tonlarca agirliktaki vucutlari nasil kaldiralim...:):)biz barfiks degil ancay yerfiks yapariz...:):):)
afiyet olsun bende cecil peyniri cok seviyorum , ögütücü elektriklimi , benimde varda elektrikli aslinda kahve ögütücüsü ama ben keten tohumuda ögütüyorum:)))))
Eminönünden keten tohumum için öğütücü aldım. Akrilikmiş, iyi dedi bakalım. Alt kısmı seramikmiş. Tuz için olanı zaten çankırı tuzdan alacağım.
En sevdiğim çeçil peynirinden aldım.
afiyet olsun soganli yumurta hic yemedimEki Görüntüle 878350
Kahvaltım, zeytinlerin hepsini bitiremedim. Kalpli tabaktaki de süt kaymağı. Soğanlı yumurta, ben önceden yapıyormuşum, annem öyle söylüyor ama hiç hatırlamıyorum.
canim benimki alman markasi, ben almanyada yasiyorum , türkiyede bu markadan varmidir bilmiyorummerhaba .
bir sorum olacaktı.eliptik bisikletinizin modeli ve markasından memnunmusunuz. bende bu aralar alacağım, iyibir şey olsun istiyorum.
anladim canim gercekten cok zor olsa gerek:18:
harikasin yaa cok güldüm gercekten bizlerin kalkmasi cok coookk zor
afiyet olsun bende cecil peyniri cok seviyorum , ögütücü elektriklimi , benimde varda elektrikli aslinda kahve ögütücüsü ama ben keten tohumuda ögütüyorum
afiyet olsun soganli yumurta hic yemedim
canim benimki alman markasi, ben almanyada yasiyorum , türkiyede bu markadan varmidir bilmiyorum
soganli yumurta pek meshur olmus bu topikte, tarifini versenizde bizde bir denesek, yalniz tek sorum ekmeksiz yerken bulanmazmiyiz acaba
Elektirikli değil, ama zaten bir işe yaramadı. Öğütülmüyor bununla, keten tohumları küçük geliyor galiba.
Bi fırsat bulupta giremiyorum arkadaşlar nete arada telden girip okumaya çalışıyorum
hemen menümü yazayım bugünkü
Sabah saat 8.30 da kkk yaptım
öğlen saat 2de iki adet küçük karnıyarık yedim yoğurtt yanında bi tanede elma yedim
Akşam 7.30 da bi kase çoorba ( etli, et suyuyla yoğurt ve sütle yapılmış) yanında 3tane et köfte yoğurt yeşillik domates salatalık yedim...
ohhh bayada yemişim
Pzt sini iple çekiyorum bu arada digital tartımı da almıştım ama demeyi unutmuşum.. herzamanki tartıdan fazla çıkardı biraz pazartesi artık ne çıkarsa bahtımıza nasılsa karataya devam
afiyet olsun canım....pazartesi eski tartınla tartıl yeniylede tartıl ikisinide yaz ona göre haftaya aradaki farkı ayarlarız...
Eki Görüntüle 878350
Kahvaltım, zeytinlerin hepsini bitiremedim. Kalpli tabaktaki de süt kaymağı. Soğanlı yumurta, ben önceden yapıyormuşum, annem öyle söylüyor ama hiç hatırlamıyorum.
:)))))
Eminönünden keten tohumum için öğütücü aldım. Akrilikmiş, iyi dedi bakalım. Alt kısmı seramikmiş. Tuz için olanı zaten çankırı tuzdan alacağım.
En sevdiğim çeçil peynirinden aldım.