• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Abla eski tartı kayınvaldemin tartısı ben haftasonu ona gidince tartılıodum..şimdi onlar bizdeler evlerinde kalamıyolar, yeni taşındılar bizdeler.geçen haftalarda evin yerleşmesi için gidip bize geri dönüyoduk gidince orda tartılıyodum pazar günü, pzt onu yazıyodum.. geçen salı gittim kendime tartı :1:aldım bu haftada gitmeyiz artık oraya. Ben salı günü alınca tartılım 600 gr fazlaydı ondan sonrada bakmadım:44: pazartesine bakarım diye... bu hafta olmasada gelecek hafta inşallah dediğin gibi yaparım gül abla:34:

Canım benim digital tartim var ,normal tartidan 1.8 kg fazla tartiyor ...yeni sonuc seni yaniltmasin

benide alın kızar.hayatımda ilk defa 99 u gördüm.ne korkunç bir rakammış o öyle :25:

Tabii ki aliriz:))) hosgeldin kolayliklar dilerim. .
Istedikten sonra yapilamayacak sey yok..ben daha önce 20 kilo verdim. .burdan ayrilmayip menülerini paylas ki motivasyonun artsin:)

kızlar öncelikle merhaba herkese başarılar:)))
kedi bana yolladığın kitapları inceledim ama aklıma takılan bazı şeyler var.
ben karatayda sanki bazı şeyler eksik olacak gib hissettim.mesela ben meyvede yemek istiyorum ama önerilmiyor.

Merhaba arkadaşim hepimize basarilar..meyveyi g.i düşük olanlardan gunde 1 tane şeklinde serbest...

Abla eski tartı kayınvaldemin tartısı ben haftasonu ona gidince tartılıodum..şimdi onlar bizdeler evlerinde kalamıyolar, yeni taşındılar bizdeler.geçen haftalarda evin yerleşmesi için gidip bize geri dönüyoduk gidince orda tartılıyodum pazar günü, pzt onu yazıyodum.. geçen salı gittim kendime tartı :1:aldım bu haftada gitmeyiz artık oraya. Ben salı günü alınca tartılım 600 gr fazlaydı ondan sonrada bakmadım:44: pazartesine bakarım diye... bu hafta olmasada gelecek hafta inşallah dediğin gibi yaparım gül abla:34:

Hayirli olsun yeni tartin bol eksi li gostersin...bundan sonra kafan karismaz hic olmazsa hep ayni yerde tartilirsin ;)

Tabii ki aliriz:))) hosgeldin kolayliklar dilerim. .
Istedikten sonra yapilamayacak sey yok..ben daha önce 20 kilo verdim. .burdan ayrilmayip menülerini paylas ki motivasyonun artsin:)

çok teşekkür ederim.bende verirmiyim acaba.geçen sene 93ten 84e kadar düştüm.bu sene 99 da buldum kendimi.moralim dipte resmen.çünkü ikinci bir bebeğim olsun istiyorum ama bu haldeyken mümkün değil.bahsettiğiniz kitap linkine nasıl ulaşabilirim?topiğin tamamını okumak epey zaman alıcak gibi

10 :30
1 Yumurta
10 zeytin
çökelek

14 :00

yarım kase kısır
3 kaşık makarna salatası
çeyrek dilim poğaça
çeyrek dilim börek
fındık
badem
( msafirliğe gittik ısrarlara ancak bu kadar dayandım )

su: 3 lt
Hosgeldiniz ....
Ne zamandir karatay yapiyorsunuz

Iyi akşamlar arkadaşlar hafta sonu olunca anca gelebildim..bu gün bi baş agrisi musallat oldu mecbur kaldim basit bi ağrı kesici aldim..sporda yapamadım bu yüzden, bol bol ütü yaptim Ve yattım..
Sabah 10.30 KKK yarim kase nar

Akşam 18.00 ispanak kavurma, yesil mercimek çorbası, haslama karnabahar ve yoğurt

Simdide cay içiyorum. . Su:3 lt
Spor yok, belki yaparım enerjim olursa..
Gecmis olsun canim dikkat et kendine,,,

benide alın kızar.hayatımda ilk defa 99 u gördüm.ne korkunç bir rakammış o öyle :25:

Aramiza hosgeldiniz..
O rakami asagiya cekmek icin dogru yerdesiniz...sizinle ayni kg da olan arkadaslarimiz da var...rekabetle daha cabuk verirsiniz,,,,bizlerde yardimci oluruz bol moivasyonla ustesinden gelirsiniz:)

çok teşekkür ederim.bende verirmiyim acaba.geçen sene 93ten 84e kadar düştüm.bu sene 99 da buldum kendimi.moralim dipte resmen.çünkü ikinci bir bebeğim olsun istiyorum ama bu haldeyken mümkün değil.bahsettiğiniz kitap linkine nasıl ulaşabilirim?topiğin tamamını okumak epey zaman alıcak gibi

Topigin ilk sayfalarini okuyarak genel mantigini anlayabilirsiniz. .kitap linki cepten yazdigim icin veremiyorum ama verebilecek arkadaş elbet cikar..bende kitabi okumadım. Burayi ve face'de saglikli yasiyoruz sayfasini takip ediyorum kafama takilan bir sey olunca soruyorum hemen yanit veriyor gül abla ve arkadaşlar:)

Topigin ilk sayfalarini okuyarak genel mantigini anlayabilirsiniz. .kitap linki cepten yazdigim icin veremiyorum ama verebilecek arkadaş elbet cikar..bende kitabi okumadım. Burayi ve face'de saglikli yasiyoruz sayfasini takip ediyorum kafama takilan bir sey olunca soruyorum hemen yanit veriyor gül abla ve arkadaşlar:)

http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
link burda tatlım ama tüm kitaplarını almanızı öneririm Sevgili Canan Ablamızın:16:

ben 2 gündür benimkiyle yapıyorum,keten tohumları küçük geliyor boşa dönüyormuş gibi oluyor ama akıyor senden akmadımı

Akmıyor bendeki. :( Çok azcık geliyor ama ancak birkaç güne doldurur 1 tatlı kaşığını.

Iyi akşamlar arkadaşlar hafta sonu olunca anca gelebildim..bu gün bi baş agrisi musallat oldu mecbur kaldim basit bi ağrı kesici aldim..sporda yapamadım bu yüzden, bol bol ütü yaptim Ve yattım..
Sabah 10.30 KKK yarim kase nar

Akşam 18.00 ispanak kavurma, yesil mercimek çorbası, haslama karnabahar ve yoğurt

Simdide cay içiyorum. . Su:3 lt
Spor yok, belki yaparım enerjim olursa..

Geçmiş olsun.

kızlar öncelikle merhaba herkese başarılar:)))
kedi bana yolladığın kitapları inceledim ama aklıma takılan bazı şeyler var.
ben karatayda sanki bazı şeyler eksik olacak gib hissettim.mesela ben meyvede yemek istiyorum ama önerilmiyor.

Meyve yiyebilirsin ama gece yenilmeyecek. Sağlıklı diye gece koca bir tabak yiyoruzya o yasak. Meyveyi sabah kahvaltıda, en geç öğlen yiyebiliriz. Obezite, kilo sorunu olanlar, kalp vs... rahatsızlıkları olanlar mümkünse hiç tüketmeyecekler. Düzelince de uygun saatlerde 1-2 tane tüketilebilir. :)

Güzel görünüyor eline sağlık. .insan bu kadar çok sey yiyince akli hiç yiyeceklerde kalmiyor

Evet, gerçekten doyurucu oluyor ve canın birşey çekmiyor.

Hoşgeldin.

Bende cepten giriyorum pc kizimda gece ancak bana verir:) kedi83 girince linki yazar,,,,sen karataya baslamaya karar verdiysen bir an once basla ve buradan kopmdan devam etki motivasyonun dusmesin buradan uzaklasan kg alip geliyor:(....hamile kalmak istedigin kg ya gelince hamile kal ve karatay devam et..hem fazla kg almazsin hemde bebegin saglikli beslenerek dogar...

[video=youtube_share;F7pavjceN-k]http://youtu.be/F7pavjceN-k[/video]

Back