• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gulcugum musadenle birsey soracagim canim.Aksam yemegimi besbucuk,alti gibi yiyorum.Dokuzbucuk on gibi tarcinli zencefilli sut icebilirmiyim yoksa insulin tekrar mi calismaya baslar,leptinim bozulur mu ?Tesekkur ederim canim.

canım aklına takılanları istediğim zaman sorabilirsin lütfen çekinme

süt azda olsa leptini engeller insülini çalıştırırmış

keyfi içme canım ama çok acıkırsan aç kalıp kıtlık sinyali gitmektense süt,ayran ve yoğurt olabilir:34:

Canlarimmmmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Hepinizin mutlulugu enaz benim kadar olsun insaallah.Binlerce sukur bu haftada prensesimi layikiyle agirliyabildim.Onun gozlerinde ki mutluluk benim icin dunyalara bedel.Biraz once yerine teslim ettim cok sukur.Gulcugum nasilsiniz canim?Fmgenccigim tekrar cok gecmis olsun yavrum.Mydenizzzcigim bana yazdigin guzel duygularinla beni yuceltiyorsun cok sagol yavrum.Prenscigim kendine maksimum dikkat ve itina et yavrum.Gurbetcicegim birinciliginden dolayi dun aksam seni coookk tebrik etmistim ama okudugum kadariyla usutmussun ,hazirladigin icecekler cok faydali cok gecmis olsun canim benim Hepinizi sevgimle kucakliyorum.

ablacım çok teşekkür ederim.. prensesini de seni öpüyorrum çok :16:

gurbetçiçeğim bende harhalda dişi son ana kadar baklicem inan çok korkuyorum.. üniv. de okurken arkadaşlarım aameliyatla aldılar herbirinin yüzü şekilden şekile girdi morardı onlarıda görünce hepten korktum:18::18:

belki özel de olduğu için erken çıkar...ben Atatürk te yaptırıyorum diğerleri 1 günde D 10 günde çıkıyor

dr o kadar konuştu ki bi kaç kez tekrar ettim özellikle d vitaminini..dr da hepsini istedim, tüm vitaminleri harşeyi diyip diyih başka şeyler sordu :9::9: tereddüte düştüm dışara faturalerı imzalatan arkadaşa sorum d vit. var demi listede diye evet listede var dedi

merhaba
boşver arkadaşım kg yu dert etme bu tartıda onu son görüşündü bundan sonra o kg ya elveda diyerek yeni bir güne başladın:9:

kahvaltı çok eksik KKK tam yapmalısın ki metabolizma % 30 hızlı çalışıp daha çok yağ yaksın 5 km koşmakmı daha iyi kahvaltıdaki herşeyi yemekmi ...ben kahvaltıda herşeyi yemeyi tercih ediyorum hem doyuyorum hem boşuna 5 km koşmuyorum yaptığım kahvaltı 5 km kosmus gıbı yağ yakıyor zaten

saat 16.30 ile 18.00 olmamış insülin 1.5 saat çalışmış tekrar yesyice sıfırdan başlayarak tekrar çalışmaya başlamış ve yediklerini yağa çevirmiş.:20::20: 2 sinin arasında 17.15 veya 17.30 gibi hepsini birlikte yeseydin insülin tek sefer çalışacaktı...

En sevdiğim öğündür benim kahvaltı bugün pek iştahım yoktu :( İki öğün arası 4 saat diyorsunuz yani.

dr o kadar konuştu ki bi kaç kez tekrar ettim özellikle d vitaminini..dr da hepsini istedim, tüm vitaminleri harşeyi diyip diyih başka şeyler sordu :9::9: tereddüte düştüm dışara faturalerı imzalatan arkadaşa sorum d vit. var demi listede diye evet listede var dedi

bazen tamam yazarım diyorlar unutuyorlar sorduğun iyi olmuş

menüm sabah 12.00 da bitti. peynir avuç içi kadar
12tane yeşil zeytin
sucuklu yumurta
iki tatlı kaşığı kaymak
yeşil biber azıcık acılardı
yerfıstığı yarım çay bardağı
bir kupa süt içtim yanında

saat 17.30gibi acıkmaya başladım yemeğe kadarda çok acıkırdım birazcık yerfıstığı yedim.
19.30da da akşam yemeğim bitti.. bir kase yoğurt, yeşil salata , acı biber ve bulgurdan yapılmış yaprak sarmasıyla biber dolması yedim..

şimdiden 3lt su bitti. jillian yapamadım hiç bu hafta.. hastalık, misafir derken olmadı ama bu yapmıyacağım demek değil misafirim yarın gidecek ve bende hemen yarın akşam başlıyorum tekrar

Son düzenleme:
En sevdiğim öğündür benim kahvaltı bugün pek iştahım yoktu :( İki öğün arası 4 saat diyorsunuz yani.

4 saatten sonra leptin çalışmaya başlar....ne kadar gec acıkırsan o kadar çalışır leptin...5 saat sonra yersen 1 saaat, 6 saat sonra yersen 2 saat gibi

Bugünkü yediklerimi yazsammı bilemedim, kendimden utanıyorum. :17:

Sabah 5 km yürüyüş.
AKŞAM SPOR

KAHVALTI 11:30
Annem yazın domatesi, küçük biberlerle kavanozlara koymuştu, ona maydanoz ve soğan ekleyip salata yaptı
Çeçil peynir
Yeşil Zeytin
Fındık, kabak çekirdeği
Kaşarlı yumurta
1 mandalina, 1 dilim elma
Siyah çay

16:20'den 19:00'a kadar yedim bunları
Öncelikle
Karalahana çorbası (2 veya 3 kase:))
Kuru fasülye
Bulgur pilavı
Kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği
Dayanamadım, çok sevdiğim için 1 kase daha çorba yedim

Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Bugünkü yediklerimi yazsammı bilemedim, kendimden utanıyorum. :17:

Sabah 5 km yürüyüş.
AKŞAM SPOR

KAHVALTI 11:30
Annem yazın domatesi, küçük biberlerle kavanozlara koymuştu, ona maydanoz ve soğan ekleyip salata yaptı
Çeçil peynir
Yeşil Zeytin
Fındık, kabak çekirdeği
Kaşarlı yumurta
1 mandalina, 1 dilim elma
Siyah çay

16:20'den 19:00'a kadar yedim bunları
Öncelikle
Karalahana çorbası (2 veya 3 kase:))
Kuru fasülye
Bulgur pilavı
Kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği
Dayanamadım, çok sevdiğim için 1 kase daha çorba yedim

Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

5 km yürüdüğün için sorun yok sen hedef kg dasın zaten bundan sonra 5 km yürü istediğini ye

bu arada karalahana çorbası içmekten içinde kara lahana çıkacak:9::9::9:

ben gece 2 den sonra çıkarken sana devretmiştim burayı gece kuşu sun diye sen bu gece nöbete gelmemişsin:9:

havuç tad versin diye az bişey konulabiliyor fakat pişince yenmiyor....ben büyük doğruyorum yerken tabaktan çıkarıyorum

biraz sabret tok kalmaya alış 2 öğüne geçersin yada erken kalkınca 3 öğün geç kalkınca 2 öğün yaparsın

aynen ablacım gece nöbeti bana ait.arada nöbet kaçırdığım oluyo.
akşam korkudan daha fazla yedim doyduğum halde acıkırım diye
çok şükür 7 de bitti yemeğim ve acıkmadım bu saate kadar
hafiiiiif bi kıprtı var..o da tam açlık değil.
bol limonlu su ve bitki çayı içiyorum..

5 km yürüdüğün için sorun yok sen hedef kg dasın zaten bundan sonra 5 km yürü istediğini ye

bu arada karalahana çorbası içmekten içinde kara lahana çıkacak:9::9::9:

İstediğini ye derken, börek, pasta, kurabiyelerde içinde mi? :9::9::9: Evet çorbayı annem bu aralar sık sık yapıyor, kışın yaptığı için. :52:Bende çok severim. 5 km. yürüdüm, birde akşam spor yaptım. :34:

Son düzenleme:
aynen ablacım gece nöbeti bana ait.arada nöbet kaçırdığım oluyo.
akşam korkudan daha fazla yedim doyduğum halde acıkırım diye
çok şükür 7 de bitti yemeğim ve acıkmadım bu saate kadar
hafiiiiif bi kıprtı var..o da tam açlık değil.
bol limonlu su ve bitki çayı içiyorum..

limonlu su kıpırtıyı gideriyor iyi oluyor

bebek nasıl oldu düzeldimi canım

sabah:56: KKK

akşam:56:lahana yemeği, yaz çorbası, salata, ayran, yoğurt, omega 3

spor:8: bugün tatil dün gece yapıldı

Back