Abla kac saat bekletiyorsun yogurdu..ben 3 saat tutuyorum güzel oluyor.fazla tutunca eksiyor hemen bu sürede tutunca 1 haftayi gecsede ekşimiyor..bu hafta bende 8 kilo süt aldım. .süt yogurt yetmiyor
Bu arada peynirler harika görünüyor ellerine saglik..
Lor yapip icine corekotu ve z.yagi ekleyip yiyesim geldi..sabah köy loru var corumdan gelmisti onu yapayim bari...
üstte soldaki tereyağ, yanındaki cevizli peynir
ortada soldaki çörek otlu peynir, yanındaki sade peynir
kavanozdakilerde salamura peynirlerim
Eki Görüntüle 914471
Canim Gulcugum,afiyet olsun,saglik.sifa olsun canim.Goruntuleri muhtesem.Rica etsem dilimlisi beyaz kaser peynir gibi oldu dediginin tarifini rica edebilirmiyim lutfen.Birde peynir alti suyu en dogal protegin destegiymis,ozellikle spor yapanlar icin cok ideal takviyeymis.Gulcugum,bu arada sole ile ilgili siteyi okudum,umarim ve de insaallah diz eklemi agrima kalici sifa olabilir.Bir de cok sagol,senin yonlendirmen sonucunda D vitamin olcumu yaptirmistim,uc ay once daha topige istirak etmeden takipteydim.Ozaman D vitaminim sadece ve sadece - 6 - idi.Neredeyse tamamen yok.Dr D vitamini hapi verdi ,her gun iki tane,bir tane de vit. b 12.Simdi cok merak ediyorum,umarim olumlu gelisme vardir ama en buyuk eksigim kendime ait bir tahlil veya dr.luk durumu hep bos veririm,ertelerim.Hic dogru degil ama.Insallah en kisa zamanda yaptirip hap yetersizse igne olmayi dusunuyorum kismetse.Cunku yasim geregi ihmale gelmez.Herbirinize hayirli geceler dilerim canlarim.
Hepsi çok güzel görünüyor,ellerine sağlık..
Günaydın;
Dün
Sabah ; 3 kayısı ile kkk +1 yumurta +1 minik yerli muz
Öğlen ; Mercimek çorbası+salata+ayran
Akşam; Tarhana çorbası+Kıymalı taze fasülye+Isırgan+Salata+Yoğurt
Isırganı bu defa soğan ve sarımsak ile tereyağında kavurdum,üzerine bol limon sıktım..1 tabak çıktı zaten onuda ben yedim
Akşamda çayla biraz fıstık yedim,kabuklu ikili tombul fıstıklara bu sıra kafayı taktım :) oğlum çıkardı ben yedim :)))
günaydın canım
teşekkür ederim
afiyet olsun yarasın
aynen bende fıstıklara taktım en çok onlardan yiyorum bide kitaplarda onun 100 lerce faydasından bahsetmiş ya hoca, severek yiyorum önceden ağzıma sürmezdim...
:)) sağol gül ablacım..
bende en sağlıklısı o diye düşünmüştüm,hiç bir işleme maruz kalmamış en doğal hali..yaradanımıza şükürler olsun,ne güzel nimetlerimiz var..sanırım en çok bu akşam fıstık yiyeceğim :))annemide arayıp sorayım menüde neler varmış..
kesin tatlıda yapmıştır babam çok sever :))
bende en sağlıklısı o diye düşünmüştüm,hiç bir işleme maruz kalmamış en doğal hali..yaradanımıza şükürler olsun,ne güzel nimetlerimiz var..sanırım en çok bu akşam fıstık yiyeceğim :))annemide arayıp sorayım menüde neler varmış..
canım sen kaç aylık hamilesin bebeğin kız mı erkek mi ilk neydi kaç kilosun
karatay yaptığına göre fazla kg almadığını tahmin ediyorum
benim bebeim 3 aylık büyük kızım da 5 yaşında
bebeğimin burnu tıkalıydı..son bi kaç gündür emmekte sorun yaşıyordu.ben de ilk kez mama verdim çok aç gibiydi yavucak çok üzüldüm.bi de sanki az kg alıyor.dr geişimi iyi dedi ama biraz minyon gidiyrz dedi.2900 gr ile küvezden çıktı.şimdi 5430gr ve 62 cm zayıf duruyr yaa..
arkadaşlar yoğurdun sulu olmaması için ne yapıyorsunuz
geçen bizim apartmanın önüne sütçü geldi.4 kg süt aldım mayalamak için.bir de çift sarılı yumurta aldım..
sütü mayaladım.sonuçta çok sulu bi yoğurt çıktı.2 bardak su çıkardım..sonra kalşan yoğurdun tadı güzeldi ama..
ısısımı düşüktü yadada azmı beklettin geçen benimkide suluydu başka sütçüden aalmıştım buzdolabına ağzı açık bıraktım bir gün ağzını kapatmak için baktığımda hiç su kalmamıştı...
mayalarken tencerenin kapağını kapattıysan buhardan da sulanmıştır...
http://www.onlinehirdavatci.com/images/products/01/13/27/11327_buyuk_zoom.jpg
işte buydu kedicim bende var bu çokpratik
Canım ben 5 aylık hamileyim,54 ile başladım 59 um şuan..boyum 167 cm.
Şuan için bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah..herşey yolunda gelişim olarak önden gidiyoruz..Bebeğe yarıyor yani..
9,5 yaşında birde oğlum var,kısmetse bir oğlum daha olucak :)
Allah bağışlasın sizinkileride,geçmiş olsun..
Geçen bir video paylaştım,emziren anneler için,ben yakında başlıcam ki daha etkili olsun.
Bulursam tekrar koyarım buraya..bebekler için fizyolojik serumlar var burnuna damlatıyorsun..çok etkili..
Videodaki çayı bence sende yap iç ,hem sütün kalitesi artar hemde bebeğin iyileşmesine yardımcı olur..
Kedicik nerelerde(
Canım ben 5 aylık hamileyim,54 ile başladım 59 um şuan..boyum 167 cm.
Şuan için bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah..herşey yolunda gelişim olarak önden gidiyoruz..Bebeğe yarıyor yani..
9,5 yaşında birde oğlum var,kısmetse bir oğlum daha olucak :)
Allah bağışlasın sizinkileride,geçmiş olsun..
Geçen bir video paylaştım,emziren anneler için,ben yakında başlıcam ki daha etkili olsun.
Bulursam tekrar koyarım buraya..bebekler için fizyolojik serumlar var burnuna damlatıyorsun..çok etkili..
Videodaki çayı bence sende yap iç ,hem sütün kalitesi artar hemde bebeğin iyileşmesine yardımcı olur..
Kedicik nerelerde(
Annemi aradım :))
Yaprak sarma
Kabak tatlısı cıssss
Köfteli nohutlu yoğurt çorbası
Börek cıssss
Mercimek köftesi
ve pasta :))) cıssss
Ablamlarda yapıp yapıp getirirler..
Bende bir çeşit salata yapıp götüreyim bari :))
Annemi aradım :))
Yaprak sarma
Kabak tatlısı cıssss
Köfteli nohutlu yoğurt çorbası
Börek cıssss
Mercimek köftesi
ve pasta :))) cıssss
Ablamlarda yapıp yapıp getirirler..
Bende bir çeşit salata yapıp götüreyim bari :))
Görüyormusun Gül abla zorla sana kaçamak yaptırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?