canım yaaa valla ben diyetisyene gittiydim o bana böle demişti kahvaltıyı ama tabi herkes bir olmuyo demi ben bilmiyom karatay diyeti nasıl oluyo bu arada ben sporda yapamıyom bebek düşündügümz için ne yapcam bilemedim zayıflamakta İSTİYORUMMM[/QU
internet sınırlı olduğundan dolayı pek bişey indiremiyorum bide ben ne yesem göbüş davul gibi oluyo direk strese giriyorum
kahvaltılara baktınmı
bütün kalanları ayırıp bir kere daha çekebilirdin...un gibi yapmadığın daha iyi olmuş karatay un haline dönen yiyecek yemeyin diyor ...
Canlarimmmm,herbirinize mutlu ve saglikli hafta sonlari diliyorum butun kalbimle.Gulcugum ve ekincigim sizede cok gecmis olsun canlarim.Kedicigim kurabiyelerin ellerine saglik afiyet olsun canim.Ben zencefili ve tarcini sute,ictigim bardagin buyuklugune gore ayarliyorum.Her zaman zencefili tarcindan daha az kullaniyorum,cunku zencefil baskin bir baharat oldugu icin fazla gelebilir.Keza ben tarcini ve zencefili ayni zamanda yogurdumafa karistirip yiyorum.Hepinizi opuyorum canlari,hepbirlikte nice dortyuzuncu sayfalara insaallah.
iki dilim peynir yeşil çay zeytin 1 tane yumurta 2 dilim ekmek
ben yeni üye oldum pek bilgim yok nasıl oluyo karatay diyeti
Birde kurabiyeleri kaşığın ucuyla alın yazmışlar, alınca dağılıyor bende sonunda yeter dedim, aldım elime iyice sıktım öyle toplandı.
kahvaltılara baktım canım ben onların hepsini yiyemem bile acayıp güzelmişşşş
arkadaşlar merhaba öğün saatleriniz merak ediyorum..saat kaçte ne yıyorsunuz..bırde kefırın zayıflamaya etkısı varmı acaba..cook tok tutuyor ve kabızlıga ıyı gelıyormus
arkadaşlar merhaba öğün saatleriniz merak ediyorum..saat kaçte ne yıyorsunuz..bırde kefırın zayıflamaya etkısı varmı acaba..cook tok tutuyor ve kabızlıga ıyı gelıyormus
arkadaşlar öğün saatlerinizi merak ediyorum..hangı saatlerde nasıl ne yıyorsunuz..bırde kefır ın zayıflamaya etkısı varmı acaba..
Sütlü türk kahvesi ile karatay kurabiyesi çok güzel gidiyor.
Sütlü türk kahvesi ile karatay kurabiyesi çok güzel gidiyor.
sağol canım,
gezmeden geldikten sonra ancak fırsat buldum,
kız ta 9 da geldi okuldan Kızılay'da Atatürk'ün Ankara'ya geliş yıldönümü kutlamaları varmış ortalık karışmış bide biber gazı yemiş.... o saatten sonra ona yemek hazırla-topla,,, yarın bursa ya gidecekti halasının yanına yılbaşı için bilet almıştık babası aramış salı günü İstanbul a gelecekmiş (Kazakistan'da) bende gideyim İstanbul'a dedi bilet değiştirmek için bir sürü yer aradık derken 1 saatte öyle geçti,,, makinaya çamaşır attım-astım ufak tefek işler derken 12 ye doğru ancak spora sıra geldi....
iyi gidiyorsun ,,,3 ü yapacakmısın
sanada canım iyi geceler
iyi haftasonları canım arkadaşlarım.. babam gelmişti ya o yüzden pek giremedim ama aklımdaydınız hep. ara ara girdim okudum...
bi liste haftası daha bitti herkesi sağlıklı beslerdikleri için kutluyorum..
gül ablacım birinciliğini tebrik ederim nihayet kırıldı şeytanın bacağırahatsızlanmışsın geçmiş olsun çok.
ekincim sanada geçmiş olsun dikkat edin havalar çok tuhaf.. kaç gündür buz kesen ankara bugün çok güzel..
kedicim seninde ellerine sağlık afiyet olsun
perşembe menüm.. sabah kkk
öğlen yoğurt elma
akşam keşkek pilavı et yemeğim yeşillik turp kuru soğan
cuma menüm.. sabah yumurta kalnamıştı ilk defa kkk yumurtasız oldu
öğlen iki yerli muz yoğurt
akşam et köftesi salata ( geç yedim 8.30)
afiyet olsun canım,
Afiyet olsun aklimizin bi kenarinda dursun canim:)
iyi haftasonları canım arkadaşlarım.. babam gelmişti ya o yüzden pek giremedim ama aklımdaydınız hep. ara ara girdim okudum...
bi liste haftası daha bitti herkesi sağlıklı beslerdikleri için kutluyorum..
gül ablacım birinciliğini tebrik ederim nihayet kırıldı şeytanın bacağırahatsızlanmışsın geçmiş olsun çok.
ekincim sanada geçmiş olsun dikkat edin havalar çok tuhaf.. kaç gündür buz kesen ankara bugün çok güzel..
kedicim seninde ellerine sağlık afiyet olsun
perşembe menüm.. sabah kkk
öğlen yoğurt elma
akşam keşkek pilavı et yemeğim yeşillik turp kuru soğan
cuma menüm.. sabah yumurta kalnamıştı ilk defa kkk yumurtasız oldu
öğlen iki yerli muz yoğurt
akşam et köftesi salata ( geç yedim 8.30)
Ablacim Merhaba dün birinciliğini kutlamamisim canan abla yazinca aklima geldi, bu topikteki ilk birinciligin Tebrikler devami gelir umarım. .
3-ü sormussun abla sanirim yapmicam sıkıldım artik.sirtimda zorlanmasin yuruyecegim bi müddet. Bu gün yaptim jilliani yine yarın olculerimi alip bitirecegim..
Biber gazi mi yemiş kizin yazık kiyamam
eşim geçen diyordu küçücük bi parfüm şişesi kadar biber gazindan sadece 1 pıst odaya sıkmis duramamislar çok kötü olmuslar..kizin ne durumda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?