merhaba canım
teşekkür ederim kambumbağa hızı ile gidiyordum bu sefer hem detoksla önceki haftaki 700 gram ödemin gitmesi hem de 300 gram verince 1000 oldu ...1. liği kaptım bi dahada zor
yarın ölçülerdeki farkı yazarsın ilk orta ve son bakarız ne kadar sıkılaşma var
kıızım ankaray a binecekken yemiş gazı gelene kadar düzelmiş çok kötüydüm öksürüp durdum gözlerimden yaşlar aktı metronun altı bile göz gözü görmüyordu diyor...millet metronun altına kaçıyor diye orayada sıkıyorlarmış kapalı ortama
merhaba canım
teşekkür ederim kambumbağa hızı ile gidiyordum bu sefer hem detoksla önceki haftaki 700 gram ödemin gitmesi hem de 300 gram verince 1000 oldu ...1. liği kaptım bi dahada zor
yarın ölçülerdeki farkı yazarsın ilk orta ve son bakarız ne kadar sıkılaşma var
kıızım ankaray a binecekken yemiş gazı gelene kadar düzelmiş çok kötüydüm öksürüp durdum gözlerimden yaşlar aktı metronun altı bile göz gözü görmuyordu diyor...millet metronun altına kaçıyor diye orayada sıkıyorlarmış kapalı ortama
Ödem'i detoks ile mi attın?
Canim Gulcugum,bir evlat ne umitlerle dunyaya geliyor,ne zahmetlerle buyutuluyor.Ben bunlari misliyle yasayan bir anne olarak sizleri cumlenizi rabbime emanet ediyorum.
Karatay kurabiyesinin tadı diğer kurabiyeler gibi bekledikçe lezzetli oluyor. Sabah sıcakken yediğimde pek anlamamıştım. Bugün her öğünüm de yedim. Toplamda 5 oldu. :18::26:
mesela ben diyet yapmıyorken de günde 2 yumurta yiyordum.çevremdeki bazı kişiler her gün yumurta yenir mi bu kadar kuruyemiş yeme kolesterolün çıkar falan diyorlardı..şimdi onlara ne dicem...anşıtayn boşuna önyargıyı çürütmek atomu parçalamaktan zordur dememiş...
çok şanssızım hem kendi babam, hem de kaynbabamlarn doğrularına başkaldıramıyorum...
kitabı okuyunca kendi önyargını çürüt yeter benim kolestrolüm 90 ı geçmezken 200 lerde sınırda 3 aydır yaptırmadım belkide geçti..canan hocanın 350 lerde ve hap kullanmıyor..yüksek kolestrol iyidir uzun yaşanır düşükten korkun diyor
hoca yılardır bu tarz besleniyor sapa sağlam ayakta 30 luk 40 lılara taaş çıkarırı onun yaşındakiler evde oturup 5 dkk yurumeye dermanları yok...
onlarada kitap hediye edersin okusunlar anlasınlar kitap okuyunca bakış açışı değişiyor sindire sindire okuyunca
gül abla,
hani babamların yımurta ile ilgili önyargılarından bahsetmiştim ya,
sen de,sen kendi önyargılarını çürüt önce demişsin de,
benim canan karataya karşı önyargım yok ki çürüteyim,
büyük sempatim var tam tersi,ayrıca kitabı da okudum.ama bayağı oldu işte tekrar okumalıyım,
Karatay kurabiyesinin tadı diğer kurabiyeler gibi bekledikçe lezzetli oluyor. Sabah sıcakken yediğimde pek anlamamıştım. Bugün her öğünüm de yedim. Toplamda 5 oldu. :18::26:
Afiyet ,sifa,saglik olsun yavrum.
maşşallah maşşallah....ekinde 3 er 3 er yiyordu ya kahvaltıda ve akşam yemekte ...
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 9:30 - 10:30
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
2-3 badem 3 kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Karatay Kurabiyesi
14:00
Karalahana diblesi
Sütlü türk kahvesi
2 karatay kurabiyesi
Kuruyemişlerden atıştırdım, komşumuz kendi cevizinden, bademlerinden verdi, 1 tanede incir kurusu.
19:10
Badem, kaju
Tarhana Çorbası
3 çiğ köfte
SALATA, kırmızı lahana, havuç, limon, zeytinyağ, sirke
1 karatay kurabiyesi
Keten tohumlu yoğurt
Karbonatlı Su
SU
ÇOK YEDİM BUGÜN.
afiyet olsun
hafta içi yiyemediklerinin acısını çıkardın
merhaba canım...gözünaydın baban gelmiş
teşekkür ederim canım
bir iki sefer geç yemekten bişey olmaz önemli olan kaçamak olmasın oda yok sende
Süt şişkinlik yapar mı?
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 9:30 - 10:30
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
2-3 badem 3 kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Karatay Kurabiyesi
14:00
Karalahana diblesi
Sütlü türk kahvesi
2 karatay kurabiyesi
Kuruyemişlerden atıştırdım, komşumuz kendi cevizinden, bademlerinden verdi, 1 tanede incir kurusu.
19:10
Badem, kaju
Tarhana Çorbası
3 çiğ köfte
SALATA, kırmızı lahana, havuç, limon, zeytinyağ, sirke
1 karatay kurabiyesi
Keten tohumlu yoğurt
Karbonatlı Su
SU
ÇOK YEDİM BUGÜN.
sağol ablacım.. bugün kızkardeşimiin yanına geçti torun sevmeye afyona.. yarın adanaya eve geçecek inşallah. bizde herkes bi yerdeAllah tüm sevdiklerimize can sağlığı versin, varsın uzak olsunlar.. böyle diyip avunuyorum
menüm 7.30 kkk
10.3 türk kahhvesi
13.30 da bi ayran biraz kuru yemiş( dışardaydım hava güzel olunca dolaştık biraz)
meyve yememiştim hiç 17.30 gibi bi kaç tane üvez yedim '( karatay kitabında yazıyordu hangisi hatırlamıyorum ama faydalıymıış. ancak zayıflama aşamasında yenebiliyor mu bilmiyorum. alıç gibi aynı )
akşam bulgur pilavı salata zeytin yağlı yeşil fasülye kuru sogan ev yapımı turşu
Öğlen'e 2 tane de yerli muz ekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?