Ben kaçamaklar yaptım bugün, ne yapsam acaba. Sporumu dün yapmıştım ama.
. :)
senin kaçamağından bişey olmaz hedefin altındasın canım
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 9:30 - 10:30
3 yumurtanın sarısını tereyağında pişirdim (akı kurabiye için ayırıldı)
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
Kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Kedi Kurabiyesi(kurabiyenin tarçını bana az geldi, 1 tatlı kaşığı ekledim, keşke biraz daha ekleseydim)
afiyet olsun Çıtırların çıtırı
kedi kurabiyesinin resminide görmek isteriz bıyıkları varmıki
ben iyiki salı başlamışım...pazar gecesi TV de karatayı duydum pazartesi araştırdım salı başladım...
salı sallanır dediler ama bende ters etki yaptıçok şükür sallanmadan devam ediyor
Foto varda, pek güzel görünmüyorlar. Birde ben rondoda un olmasın diye korkudan fazla tutmadım, bir baktım bütün kalanlar olmuş.
Borcama koyduğum için sanki bezin üzerindeymiş gibi görünüyorlar.
Sanki ben haftasonu başladım gibi hatırlıyorum ama pazartesi başlamışım.
Foto varda, pek güzel görünmüyorlar. Birde ben rondoda un olmasın diye korkudan fazla tutmadım, bir baktım bütün kalanlar olmuş.
:
hanımlar ben bugün bşladımmmm ne yazıkki cnm sürekli bişeler yemek istıyoooo
:
iki dilim peynir yeşil çay zeytin 1 tane yumurta 2 dilim ekmekkahvaltıyı eksik mi yaptın neler yedin yazarmısın
Canlarimmmm,herbirinize mutlu ve saglikli hafta sonlari diliyorum butun kalbimle.Gulcugum ve ekincigim sizede cok gecmis olsun canlarim.Kedicigim kurabiyelerin ellerine saglik afiyet olsun canim.Ben zencefili ve tarcini sute,ictigim bardagin buyuklugune gore ayarliyorum.Her zaman zencefili tarcindan daha az kullaniyorum,cunku zencefil baskin bir baharat oldugu icin fazla gelebilir.Keza ben tarcini ve zencefili ayni zamanda yogurdumafa karistirip yiyorum.Hepinizi opuyorum canlari,hepbirlikte nice dortyuzuncu sayfalara insaallah.
iki dilim peynir yeşil çay zeytin 1 tane yumurta 2 dilim ekmek
hanımlar ben bugün bşladımmmm ne yazıkki cnm sürekli bişeler yemek istıyoooo
:
iki dilim peynir yeşil çay zeytin 1 tane yumurta 2 dilim ekmek
ben yeni üye oldum pek bilgim yok nasıl oluyo karatay diyeti
neden acıktın biliyormusun
ekmek=şeker=zehir
ekmekte şeker olduğu için insülin yükselir çabuk sindirim olur ve acıkma başlar
sen karatay kahvaltısı yapsaydın en az 5 saat acıkmazdın
canım yaaa valla ben diyetisyene gittiydim o bana böle demişti kahvaltıyı ama tabi herkes bir olmuyo demi ben bilmiyom karatay diyeti nasıl oluyo bu arada ben sporda yapamıyom bebek düşündügümz için ne yapcam bilemedim zayıflamakta İSTİYORUMMM[/QU
internet sınırlı olduğundan dolayı pek bişey indiremiyorum bide ben ne yesem göbüş davul gibi oluyo direk strese giriyorum
canım yaaa valla ben diyetisyene gittiydim o bana böle demişti kahvaltıyı ama tabi herkes bir olmuyo demi ben bilmiyom karatay diyeti nasıl oluyo bu arada ben sporda yapamıyom bebek düşündügümz için ne yapcam bilemedim zayıflamakta İSTİYORUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?