Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

[video=youtube;PutmjSp0Qk8]http://www.youtube.com/watch?v=PutmjSp0Qk8&list=PLyM7xn1mfaWIFcSI6KewETp5 M2cPywNE2[/video]

Kapıya sütçü gelmiş annem al istersen dedi, koştum hemen 2 lt aldım, içmek için, Canan abla zencefil'mi ekledim demiştin sanki öyle hatırladım, bende 1 çay kaşığı toz zencefil ekledim, birde tarçın. Yanlışmı yaptım?
Şimdi aklıma geldi, zencefilli kurabiyeler güzel oluyor, keşke zencefilde ekleseydim kurabiyeme.

afiyet olsun Çıtırların çıtırı
kedi kurabiyesinin resminide görmek isteriz bıyıkları varmıki

afiyet olsun Çıtırların çıtırı
kedi kurabiyesinin resminide görmek isteriz bıyıkları varmıki

Foto varda, pek güzel görünmüyorlar. Birde ben rondoda un olmasın diye korkudan fazla tutmadım, bir baktım bütün kalanlar olmuş.

Borcama koyduğum için sanki bezin üzerindeymiş gibi görünüyorlar.

ben iyiki salı başlamışım...pazar gecesi TV de karatayı duydum pazartesi araştırdım salı başladım...
salı sallanır dediler ama bende ters etki yaptı çok şükür sallanmadan devam ediyor

Sanki ben haftasonu başladım gibi hatırlıyorum ama pazartesi başlamışım.

hanımlar ben bugün bşladımmmm ne yazıkki cnm sürekli bişeler yemek istıyoooo
:

Foto varda, pek güzel görünmüyorlar. Birde ben rondoda un olmasın diye korkudan fazla tutmadım, bir baktım bütün kalanlar olmuş.
:

bütün kalanları ayırıp bir kere daha çekebilirdin...un gibi yapmadığın daha iyi olmuş karatay un haline dönen yiyecek yemeyin diyor ...

Son düzenleme:
Canlarimmmm,herbirinize mutlu ve saglikli hafta sonlari diliyorum butun kalbimle.Gulcugum ve ekincigim sizede cok gecmis olsun canlarim.Kedicigim kurabiyelerin ellerine saglik afiyet olsun canim.Ben zencefili ve tarcini sute,ictigim bardagin buyuklugune gore ayarliyorum.Her zaman zencefili tarcindan daha az kullaniyorum,cunku zencefil baskin bir baharat oldugu icin fazla gelebilir.Keza ben tarcini ve zencefili ayni zamanda yogurdumafa karistirip yiyorum.Hepinizi opuyorum canlari,hepbirlikte nice dortyuzuncu sayfalara insaallah.

teşekkür ederim canım
inşallah hep birlikte nice 400 lere zayıflayarak tabiii

ben yeni üye oldum pek bilgim yok nasıl oluyo karatay diyeti

öncelikle kitaplarını okuman lazım ki kendini beynen hazır hissedesin

ilk kitabı e-kitap olarak indirebilirsin internetten

aklına takılanları sorarsın yediklerini bize yazarsan hatalarını biz düzeltiriz

Kahvaltılar bunlar kahvaltı örnekleri,,,kahvaltılar yazan kırmızı yazıya tıklarsan örnekleri görürsün canım

Son düzenleme:
neden acıktın biliyormusun

ekmek=şeker=zehir

ekmekte şeker olduğu için insülin yükselir çabuk sindirim olur ve acıkma başlar

sen karatay kahvaltısı yapsaydın en az 5 saat acıkmazdın

canım yaaa valla ben diyetisyene gittiydim o bana böle demişti kahvaltıyı ama tabi herkes bir olmuyo demi ben bilmiyom karatay diyeti nasıl oluyo bu arada ben sporda yapamıyom bebek düşündügümz için ne yapcam bilemedim zayıflamakta İSTİYORUMMM

hepimiz diyetisyenlere gittik kg verdik geri aldık karatayda geri almıyorsun en güzel yönü bu
karatay ezber bozdu sağlıksız denen herseyın sağlıklı olduğunu kanıtladı,
karatayda ekmek, şeker ve şekerli ürünler, unlu gıdalar, prinç,patates,işlenmişgıdalar, pakete girmiş herşey yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…