- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Ben hastalandım ciddi ciddi. Dün tiğim limonlar kuşburnu felan vız geldi trıs gitti yaaa. Gece boyu dön dön uyuyamadım üşüdüm bide.Bugün de yolaıkacaktık. Şimdi çorba içiyorum üstüne ilaç içeceğim:2::2:
Ben hastalandım ciddi ciddi. Dün tiğim limonlar kuşburnu felan vız geldi trıs gitti yaaa. Gece boyu dön dön uyuyamadım üşüdüm bide.Bugün de yolaıkacaktık. Şimdi çorba içiyorum üstüne ilaç içeceğim:2::2:
çoook geçmiş olsun canım.
eşim akttardan bi kış çayı almış.akzerdiye bi marka kış çayıu süper işe yarıyo.biz tayinimiz çıkmadan önce vandan almıştık.içinde soğukalgınlığına iyi gelen şifalı bitkiler var...
Sana da geçmiş olsun. Ben de üşütecek soğuk almadım. İzmir soğuk değiş ki? Noldu bizeeeetekrar geçmiş olsun canım...
bende de dün akşamdan beri kulak ağrısı başladı sağ kulağım ağrıyor yutkunurken bile zorlanıyorum günlerdir evdeyim izinliyim canım bi yerlerede gitmek istemedi cumadan düne kadar evdeydim üşüttüm desem üşütecek soğuk almadımki..
Teşekkür ederim. O tür karışımlara güvenemiyorum çünkü tanıdık güvendiğim bir aktar yok. Kuşburnu da iyi geliyormuş soğuk algınlığına. Onu içiyorum şimdi
Sana da geçmiş olsun. Ben de üşütecek soğuk almadım. İzmir soğuk değiş ki? Noldu bizeeee
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum duyan yokmu beniiii 23 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim evklendikten sonra kilo almaya başladım bir dur demem lazım kilolara 60 kilodayım ve hedefim 50 yardımınıza ihtiyacım var bu arada bebek düşündüğümüzden dolayı nasıl bişekilde spor yapacağımı bilemiyorum lütfennn yardımmmm?
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum duyan yokmu beniiii 23 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim evklendikten sonra kilo almaya başladım bir dur demem lazım kilolara 60 kilodayım ve hedefim 50 yardımınıza ihtiyacım var bu arada bebek düşündüğümüzden dolayı nasıl bişekilde spor yapacağımı bilemiyorum lütfennn yardımmmm?
merhaba aramıza hoş geldin
burası bebek isteyenlerin topiği olduarkadaşlarımızın çoğu sizin gibi bebek istiyor.. ilk bebeğimiz yolda inşallah isteyen bütün arkadaşlarımızın en kısa sürede olur...
burayı takip edip menülerinizi paylaşırsanız hem yanlışları düzeltiriz hem yapabileceğiniz tarzda sporlar öneririz....
ben leslie yapıyorum, jillian yapan var, zumba yapan var
diğer sporlar için kedi ve yapan arkadaşlar yardımcı olur...
Bebek isteyenlere bir yenisi daha katıldıHoşgeldin aramıza
tuzu anladım da boyutunu sormuştum sanırım boyutu önemli değil.kayatuzu olsun yeter o site güvenilir orijinal kayatuzu..
zeytinyağı konusunda ise çok şanslıyım annemler balıkesirden hem taze hem de doğal sıkım z.yağ gönderiyrlar.kusura bakma canım bebeğim var ya sayfaları iyi takip edemiyorum geçen gül ablanın mesajını da geç gördüm
kitabı okuyunca kendi önyargını çürüt yeter benim kolestrolüm 90 ı geçmezken 200 lerde sınırda 3 aydır yaptırmadım belkide geçti..canan hocanın 350 lerde ve hap kullanmıyor..yüksek kolestrol iyidir uzun yaşanır düşükten korkun diyor
hoca yılardır bu tarz besleniyor sapa sağlam ayakta 30 luk 40 lılara taaş çıkarırı onun yaşındakiler evde oturup 5 dkk yurumeye dermanları yok...
onlarada kitap hediye edersin okusunlar anlasınlar kitap okuyunca bakış açışı değişiyor sindire sindire okuyunca
tekrar geçmiş olsun canım...
bende de dün akşamdan beri kulak ağrısı başladı sağ kulağım ağrıyor yutkunurken bile zorlanıyorum günlerdir evdeyim izinliyim canım bi yerlerede gitmek istemedi cumadan düne kadar evdeydim üşüttüm desem üşütecek soğuk almadımki..
sen bunu yılbaşında tekrar yayınla akşama doğru
Hoşgeldin.hoşbulduk kızlarrr evet 1 senedir düşünüyoruz kısmet inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder allah bi tarafdan bebek isteyip bi tarafdan spor yapmak istiyorum ama nasıl olacağını bilemediğim için hemen aranıza katılmak istedim
şefimiz sensin sanırım bana da yardımcı olsan ?
[video=youtube;MsqI4mwWi-I]http://www.youtube.com/watch?v=MsqI4mwWi-I&oq=ebru%20%C5%9Fall%C4%B1%20ile&gs_l=youtube..0. 5j0l4.214.1861.0.4210.10.10.0.0.0.0.295.1515.3j5j2 .10.0.eytns%2Cpt%3D-40%2Cn%3D2%2Cui%3Dt.1.0.0...1ac.1.11.youtube.cPmqc zCEtuI[/video]
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 9:30 - 10:30
3 yumurtanın sarısını tereyağında pişirdim (akı kurabiye için ayırıldı)
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
Bitter çikolata (3 parça)
Kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Kedi Kurabiyesi(kurabiyenin tarçını bana az geldi, 1 tatlı kaşığı ekledim, keşke biraz daha ekleseydim)
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 9:30 - 10:30
3 yumurtanın sarısını tereyağında pişirdim (akı kurabiye için ayırıldı)
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
Kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Kedi Kurabiyesi(kurabiyenin tarçını bana az geldi, 1 tatlı kaşığı ekledim, keşke biraz daha ekleseydim)
bu yediklerin kilo aldırmıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?