Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çoook geçmiş olsun canım.
eşim akttardan bi kış çayı almış.akzerdiye bi marka kış çayıu süper işe yarıyo.biz tayinimiz çıkmadan önce vandan almıştık.içinde soğukalgınlığına iyi gelen şifalı bitkiler var...

tekrar geçmiş olsun canım...

bende de dün akşamdan beri kulak ağrısı başladı sağ kulağım ağrıyor yutkunurken bile zorlanıyorum günlerdir evdeyim izinliyim canım bi yerlerede gitmek istemedi cumadan düne kadar evdeydim üşüttüm desem üşütecek soğuk almadımki..

Teşekkür ederim. O tür karışımlara güvenemiyorum çünkü tanıdık güvendiğim bir aktar yok. Kuşburnu da iyi geliyormuş soğuk algınlığına. Onu içiyorum şimdi

Sana da geçmiş olsun. Ben de üşütecek soğuk almadım. İzmir soğuk değiş ki? Noldu bizeeee

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum duyan yokmu beniiii 23 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim evklendikten sonra kilo almaya başladım bir dur demem lazım kilolara 60 kilodayım ve hedefim 50 yardımınıza ihtiyacım var bu arada bebek düşündüğümüzden dolayı nasıl bişekilde spor yapacağımı bilemiyorum lütfennn yardımmmm?

merhaba aramıza hoş geldin
burası bebek isteyenlerin topiği oldu arkadaşlarımızın çoğu sizin gibi bebek istiyor.. ilk bebeğimiz yolda inşallah isteyen bütün arkadaşlarımızın en kısa sürede olur...

burayı takip edip menülerinizi paylaşırsanız hem yanlışları düzeltiriz hem yapabileceğiniz tarzda sporlar öneririz....
ben leslie yapıyorum, jillian yapan var, zumba yapan var
diğer sporlar için kedi ve yapan arkadaşlar yardımcı olur...

Bebek isteyenlere bir yenisi daha katıldı Hoşgeldin aramıza

Bebek isteyip ip atlayan vaaaar

Bebek isteyenlere bir yenisi daha katıldı Hoşgeldin aramıza

hoşbulduk kızlarrr evet 1 senedir düşünüyoruz kısmet inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder allah bi tarafdan bebek isteyip bi tarafdan spor yapmak istiyorum ama nasıl olacağını bilemediğim için hemen aranıza katılmak istedim

Geçmiş olsun, ilaç içmeseydin keşke.

Süper olurdu.

Aldığımız tuzun bağlantısını atmıştım. Bulgur büyüklüğünde olan. Çok şanslısın gerçekten, Balıkesirden bizimde tanıdığımız var ama az çıkıyor onun ancak kendine yetiyor.

Ben kaçamaklar yaptım bugün, ne yapsam acaba. Sporumu dün yapmıştım ama.

Geçmiş olsun, demekki farkında olmadın üşütsende.
sen bunu yılbaşında tekrar yayınla akşama doğru

Görürlerse tabii.

Hoşgeldin.
şefimiz sensin sanırım bana da yardımcı olsan ?

Şefimiz Gül abla, tabii bizde yardımcı oluruz, hepimiz birbirimize bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama bebek isteme aşamasında spor yapılmıyormu ben öyle birşey duymadım, hatta spor yardımcı bile olur, araştırayım önce sonra yanlış yönlendirmeyelim. En iyi prenscim bilir. Pilates te yapabilirsin. Ebru Şallının bir videosu vardı, bulursam paylaşayım. :)

Son düzenleme:
[video=youtube;MsqI4mwWi-I]http://www.youtube.com/watch?v=MsqI4mwWi-I&oq=ebru%20%C5%9Fall%C4%B1%20ile&gs_l=youtube..0. 5j0l4.214.1861.0.4210.10.10.0.0.0.0.295.1515.3j5j2 .10.0.eytns%2Cpt%3D-40%2Cn%3D2%2Cui%3Dt.1.0.0...1ac.1.11.youtube.cPmqc zCEtuI[/video]

CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 9:30 - 10:30
3 yumurtanın sarısını tereyağında pişirdim (akı kurabiye için ayırıldı)
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
Kaju
Siyah Çay

Türk Kahvesi
Kedi Kurabiyesi (kurabiyenin tarçını bana az geldi, 1 tatlı kaşığı ekledim, keşke biraz daha ekleseydim)

Son düzenleme:

bu yediklerin kilo aldırmıyomu

bu yediklerin kilo aldırmıyomu

Aaaa pardon, bitter'i bugün yememiştim. Dünden kalmış yazı. Benim kilom, hedef kilomun altında olduğu için abartmamak şartıyla kaçamak serbest, başladığımdan beri börek hiç yememiştim. Kilolu olanlar için kaçamakta yasak. Kedi kurabiyesinde de un yok, kuruyemişler, kurumeyveler, yumurta akı ve tarçın var. (Aslında Karatay kurabiyesi ama ben malzemelerin hepsini eklemedim, değiştirdim, Gül abla kedi kurabiyesi koydu adını) :) 2 adet yedim ondanda. Beni örnek almayın ama. Diğer yediklerim zaten karatay kahvaltısında yenilmesi gerekenler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…