spora ancak sıra geldi bu saatte zumba denenmez ben leslie 4 yapayım en iyisi
gül abla ve diğer arkadaşlar,
şuan elimde karaty diyeti ve karatay mutfağı kitapları var.kitapta diy ki her gün omega 3 alınacak 2,3 gr.bu bildiğimiz balık yağı mı
ben de kayatuzu alıcam değirmeni nerden bulabilrim.hepsiburadada falan var mıdır?kayatuzunu kedicik arkadaşımız gibi çankırı tuzun internet sitesinden mi alayım.(kedicik internetten mi almış)
eşime söyledim pirzola falan alcaz diye.boşver daha fakir işi bi diyet yap diyo..:)
evet ben hergün omega 3 ve antioksidan alıyorum ama çoğu arkadaş almıyor evet balıkyağı
değirmen mutfak aletleri satan çoğu mağaza ve büyük marketlerde var kedi ve prenscim bim den aldı geçen hafta
kristal kaya tuzu alacaksın en güvenilir yer cankirituzu sitesi ben oradan almıştım memnun kaldım kedi ve prenscim de geçen hafta oradan aldı
canım şunu bunu alacağız diye kendini kasma vejeteryan olanlar et yok diye karatay yapamayacakmı...
önemli şeyleri al gerisi günlük hayatta yediğin şeyler olacak,,, yemeği her zaman yaptığın gibi yapacaksın ama yağını ve tuzunu eskilerden atmayacaksın, prinç yerine bulgur kullanacaksın,
ilk ay pahalı gibi geliyor evde olmayan şeyler alındığı için bana da başta öyle geldi bu ne ya onu al bunu al ne çok şey almak lazım diye... eskiden iş dönüşü her gün elim kolum dolu gelirdim kg kg meyve, abur cubur, tatlılar, lt lt içecekler ne hamallık yaparmışım...şimdi zararlı şeyleri almayınca hamallık yapmamada gerek kalmadı,,,,hem cebim rahatladı hem ben... zararlı şeylere verdiğim para ne çokmuş almayınca anladım, tuzu 7.5 alıyorsun en az 3-4 ay kullanıyorsun,
olurmu canım hepimiz bir hafta kg vermek için uğraşıyoruz bildirim yapıyoruz liste yayınlıyoruz niye eksik kalınsın ben nerde olursa olsun hak geçmesini sevmeye bir kişiyim...5 dkk daha uğraştım ama içim rahat etti
pazartesi işyerinde öğlen listeyi hazırlarım evde vakit kaybetmeyeyim onunla ilk sıraya kediyi yazmayı düşünüyorum sonra seni yazarım sonra ekini derken sıralarım işi olan diğeriyle değişir yapamayana yapanlar yardımcı olur el birliği ile götürürüz ....
Bende yaptım bugün hareketlerimi.leslie 4 bitti...20 dkk da yer hareketleri yapıldı
kolay gelsin abla, ben o işi hallettim rahatım şükür..yarın ikinci levelin sonusonrasında ölçülerimi alıp belim iyileşene kadar yürüyüşe başlayacağım belkide tamamlamam jillianı..
neyse eşim oğlum geldiler bu saatte maçtan onlarla ilgileneyim bende..
Allah rahatlık versin arkadaşlar
Hurma yerine üzüm katsam tadı kötümü olur?
Gulcugum,birinciligini cok tebrik ederim canim.Bize her yonden verdigin emekler icin ellerine ve guzel yuregine saglik.Hayirli geceler dilerim canim.
Ne yapacağız.
O zaman yapayım.
o zaman ayın 1. nde başla bari yılbaşında da kaçamak yaparsın boşa başlangıç yapmamış olursun...
yeni yılın ilk günü yeni bir adım atmış olursun
Seninkide karatay kurabyesi olmzda kedi kurabiyesi olur :):):)
arkadaşlar çankırı tuzun sitesinde hangi tuzu alırsak alalım fark etmez dimi mesela bulgur var en küçüğü.hani daha çabuk ufalanması bakımından..
Eki Görüntüle 911508
Mesaj attım. Aldığımız tuz ile ilgili, zeytinyağı ile ilgili de attım, eğer bildiğin bir yer yoksa. :)
ben de öyle düşünüyorum ablacım..
bi de bi şey daha söylemek isterim..mesela ben diyet yapmıyorken de günde 2 yumurta yiyordum.çevremdeki bazı kişiler her gün yumurta yenir mi bu kadar kuruyemiş yeme kolesterolün çıkar falan diyorlardı..şimdi onlara ne dicem...anşıtayn boşuna önyargıyı çürütmek atomu parçalamaktan zordur dememiş...
çok şanssızım hem kendi babam, hem de kaynbabamlarn doğrularına başkaldıramıyorum...
arkadaşlar çankırı tuzun sitesinde hangi tuzu alırsak alalım fark etmez dimi mesela bulgur var en küçüğü.hani daha çabuk ufalanması bakımından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?