Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün sabah 9:00 da KK yaptım. Öğlen 14 gibi bir kase bademli tarçınlı keten tohumlu yoğurt yedim akşam 18:00 da 1 kase brokoli çorbası, 1 kepçe kanrıbahar, 1 kepçe taze bakla , yoğurt ve turp yedim. Şu an içerdeki odada eşim çekirdek çitliyor ve ben o odaya gitmek istemiyoruuuumm çıt çıt çıt çıt sesler buraya kadar geliyor

Abla yenilerden değil ama eskilerden unutmussun...hiç bildirim yapmayan arkadaslarin adi bile yaziyor ben yokuuuuummm ( (aglama ikonu)
Kilo veren herkesi tebrik ederim
..
Bu günkü menum

Sabah kkk

Ara armut yogurt sütlü kahve

Aksam yoğurt çorbası, patlican yemeği aycekirdegi kavrulmamis 1 kase

Su2.5 lt
Spor jillian 2/9

Eyvah eyvah nasıl gözden kaçmışsın sen:44:

evet ben hergün omega 3 ve antioksidan alıyorum ama çoğu arkadaş almıyor evet balıkyağı
değirmen mutfak aletleri satan çoğu mağaza ve büyük marketlerde var kedi ve prenscim bim den aldı geçen hafta
kristal kaya tuzu alacaksın en güvenilir yer cankirituzu sitesi ben oradan almıştım memnun kaldım kedi ve prenscim de geçen hafta oradan aldı
canım şunu bunu alacağız diye kendini kasma vejeteryan olanlar et yok diye karatay yapamayacakmı...
önemli şeyleri al gerisi günlük hayatta yediğin şeyler olacak,,, yemeği her zaman yaptığın gibi yapacaksın ama yağını ve tuzunu eskilerden atmayacaksın, prinç yerine bulgur kullanacaksın,

ilk ay pahalı gibi geliyor evde olmayan şeyler alındığı için bana da başta öyle geldi bu ne ya onu al bunu al ne çok şey almak lazım diye... eskiden iş dönüşü her gün elim kolum dolu gelirdim kg kg meyve, abur cubur, tatlılar, lt lt içecekler ne hamallık yaparmışım...şimdi zararlı şeyleri almayınca hamallık yapmamada gerek kalmadı,,,,hem cebim rahatladı hem ben... zararlı şeylere verdiğim para ne çokmuş almayınca anladım, tuzu 7.5 alıyorsun en az 3-4 ay kullanıyorsun,

aaaaaaaaaaaaaaaaa sabah geçen haftaki listeyi buldum topikten kopyaladım üstünde oynamalar yaptım senide ekledim format kayınca ileri geri yaptım o sırada seni eklediğim sıra kaydı demekki gelincede yeni bildirim yapanları ekledim eskileri kaydettim diye bakmadım...özür dilerim canım sdf 82 yide bildirim yapmadığı için yenilere eklemeyide unutmuşum

abla ben daha başlamadım...daha bugün kek yedim::haftaya bismillah diyip başlayacağım inşallah..:)

KİLO VERENLER

Gul_0663 -%1.46 :119:
umud - 1,39
Ekin06- %1.30:
Fmgenc -%1.24:
Gulhatun -%1,02 :
kedi83 - % 0,86:
mydenizzz-0,748:
CANANSU60 -%63:

SABİT KALANLAR

Squaw:44:

KİLO ALANLAR

Gurbetçiçeği

HAMİLELER

prenscim…- 500....59 kg (başlangıç 54, 20 haftalık)

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

bluebottle
sdf82
Snowflake84
Kaania
RuweYDaa…
ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13

arkadaşlar atladığım varmı....yenilerden özellikle

kulaklık tak duyma sesleri

estafirullah abla özür falan dileyipte beni yerin dibine sokma..kaç yaş büyüksün benden ne özrü:))

sadece unutulacak hatun muyum diye şaşırdımmmm

ben iyisi mi kitabı tekrar okuyayaım belli başlı şeylei hatırlıyorum ama yine de okumakta fayda var.

kitaptaki örnek menülerde hep et ve balık var onlar adı üstünde örnek....sağlıklı yaşıyoruz da ki Nurçin hanım (okan beyin eşi) vejeteryan o bile 27 kg verdi et, balık, tavuk yemediği halde ..ben mesela et sevmem kıyma olarak kullanıyorum arasıra, tavuk 7 aydır yemedim güvenip alamıyorum tiksindim, balıkta 2 haftada bir ....zengin diyeti değil yani eşin rahat olsun

Son düzenleme:

abla eline koluna sağlık tekrar yayınlamasaydın keşke...atladığım var mı demesen söylemeyecektim..sonuçta sonucu biliyorum, zaten kayda değer bi başarımda yoktu....

bu arada yılbaşından sonra 10 ocak günü olan listeyi ben yapabilirim..bu gün işim çoktu,,,o yüzden talip olmadım..iyi ki de olmamışım..yarım saat öncesine kadar çok telaşım vardı yine

estafirullah abla özür falan dileyipte beni yerin dibine sokma..kaç yaş büyüksün benden ne özrü:))

sadece unutulacak hatun muyum diye şaşırdımmmm

ben seni unuturmuyum canım sen ilk gözağrılarımdansın

özrün yaşı olmaz canım hata yapan herkes özür dilemeyi bilmeli.... sen yerin dibine girme ben nasıl olur diye girdim zaten...

olurmu canım hepimiz bir hafta kg vermek için uğraşıyoruz bildirim yapıyoruz liste yayınlıyoruz niye eksik kalınsın ben nerde olursa olsun hak geçmesini sevmeye bir kişiyim...5 dkk daha uğraştım ama içim rahat etti

pazartesi işyerinde öğlen listeyi hazırlarım evde vakit kaybetmeyeyim onunla ilk sıraya kediyi yazmayı düşünüyorum sonra seni yazarım sonra ekini derken sıralarım işi olan diğeriyle değişir yapamayana yapanlar yardımcı olur el birliği ile götürürüz ....

abla ben daha başlamadım...daha bugün kek yedim::haftaya bismillah diyip başlayacağım inşallah..:)

o zaman ayın 1. nde başla bari yılbaşında da kaçamak yaparsın boşa başlangıç yapmamış olursun...

yeni yılın ilk günü yeni bir adım atmış olursun

ben seni unuturmuyum canım sen ilk gözağrılarımdansın

özrün yaşı olmaz canım hata yapan herkes özür dilemeyi bilmeli.... sen yerin dibine girme ben nasıl olur diye girdim zaten...

ayyy teşekkür ederim ablamilk gözağrılarımdansın falan oh oh oh iyi ki unutmuşsun beni listeye yazmayı ne güzel sözler duydum bu sayede

elbet özrün yaşı olmazda inan özürlük bi durum yok :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…