Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah,tereyağında peynirli yumurta ile kkk
Öğlen,ciğer -salata bol yeşilikli-ayran
Akşam ,yalancı paça/işkembe çorbası-salata-ayran-meyve
Aralarda limonlu su-su ,sütlü kahve
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 59,50
Bu hafta: 59
Fark: -500 gr
Toplam fark :5 kg.(19.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Çok enerjik başladım güne,herkesin duası kabul olsun inşallah :)))))
Ben kuru köfteye azıcık ekmek içi koyuyorum 3-4 yemek kaşığı kadar yarım kiloya ve ızgara tavam var onda yağsız pişiriyorum. Sulu köftelerde ince bugur kullanıyorum. Ama kuru köftede de ince bulgur kullanabilirsin. Yarım kilo kıymaya 1 fincan bulguru azıcık kısır yapar gibi ıslatırsan köfteye katabilirsin.Aman dikkat,gül ablacığımın önerdiği gibi ılık limonlu su iç çok iyi gelir,iyileşirsin..
Birde ben size birşey sormak istiyorum..Köftenin içine ekmek koymuyorsunuz dimi? Nasıl yapıyorsunuz ? içeriğini yazarmısınız bana :))
Ben pişirirken yağ sürdüğüm tepsiye dizip fırının ızgara ayarında pişiriyorum ya da tavada zeytinyağında çeviriyorum..
Öncelikle tebrik ederim.rumuz:umud
başlangıç tarihi: 23.12.2013
başlangıç kilosu:78.80
geçen hafta: 78.80
bu hafta:77.700
fark: -1100
toplam fark: 1.100
beden: 42-44
spor: tuğba özayla fıtness (haftada 3 gün)
boy:1.70
hedef: 65
yüzde: ?
bu ilk haftam ve ilk bildirimim kilo vermeye başaldım bilee
Yaa abla ben yılbaşından çok korkuyorum. Kardeşlerim benden meşhur iç pilavlı hindi dolmamdan istiyorlar. Acaba yarısını bulgurlu mu yapsam ki? Azıcık birşeylerde içeriz sanki. Benim doğumgünün bana pasta alırlar yok ben pastamdan yemeyeceğim mi diyeceğimYılbaşı akşamı yemeğe saat 8 gibi başlanır zaten melere önce sonra yavaş yavaş diğerleri. Ayyyy geliyorlar soldan soldan
rumuz:umud
başlangıç tarihi: 23.12.2013
başlangıç kilosu:78.80
geçen hafta: 78.80
bu hafta:77.700
fark: -1100
toplam fark: 1.100
beden: 42-44
spor: tuğba özayla fıtness (haftada 3 gün)
boy:1.70
hedef: 65
yüzde: ?
bu ilk haftam ve ilk bildirimim kilo vermeye başaldım bilee
ne kadarda kaçamak yapmayın desem coğunuz yapacaksınız özel gün diye...
yılbaşında hafif kaçamak yapın ama dikkatli olun abartmayın
...sonrada bol sporla telafi yapacaksınız ama..
ne kadarda kaçamak yapmayın desem coğunuz yapacaksınız özel gün diye...
yılbaşında hafif kaçamak yapın ama dikkatli olun abartmayın
...sonrada bol sporla telafi yapacaksınız ama..
bu bana ders olsun haftaya inşallah vermiş olurum.
Sevgili squawcigim,bu olayi neden bir ders-ceza gibi algilayip kendini uzuyorsun.Nacizane bir ablan olarak,kilo verme olayini keyfini yasayabilecegin bir hedefin olarak gorursen hem yasam tarzi haline gelir,bikkinlik yapmaz ve beyin ac birakilacagim diye kitlenmez,yaglar ve kilolar direnc gostermeden kendiliginden giderler.Ayrica bizlerde burada her konuda seve seve yardimci oluruz canim.Bugunden itibaren butun dostlarimin menulei kusursuz ornek menulerdir,insaalah haftaya sonuc kalbine gore olacaktir canim.
ben çıkıyorum buraya kadar olanları hazırladım gelince yeni bildirenleri ekler yayınlarım saat kaç olur bilmiyorum gezme dönüşü bir yere uğrayıp kardeşimin aldığı bluzu değiştireceğiz. oradan pazara uğrayıp yeşillik alacağım derken saat kaç olur bilmem gece 12 deeeeeermişimmmmbyeeeeeeee
sırt ağrısı da kötü olur dikkat et bi kaç gün zorlama maşallah yine iyi yapıyosun ben izlerken yoruluyorum kadınıIyi geceler arkadaşlar, cok kosturmacali ve misafir agirlamali bi aksamdi..çaylar içildi sohbetler edildi..simdi gitti misafirler bende hemen buraya...
Sabah tarti bana surpriz olacak.1 haftadir tartilmiyorum...
yalniz sirt agrim beni bunaltiyor..bu gidişle 3. Leveli yapmayacağım
Neyse sabah sucuklu yumurta bol ceviz, peynir, 15 zeytin:) turp ,havuç ve nar yedim...
Arada elma ve yoğurt yedim.sutlu kahve
Aksam çeşit coktu ( çok şükür) azar azar yedim..yarmali yoğurt çorbası, barbunya, patlican yemegi (yazdan konserve yapmıştım) 2 kaşık bulgur pilavı, 2-3 çatal salata
Su 2.5 lt
Yeşil çay yok (aktardan açık alacağım)
Spor 2/8 jillian ,200 ip atlama
sırt ağrısı da kötü olur dikkat et bi kaç gün zorlama maşallah yine iyi yapıyosun ben izlerken yoruluyorum kadını
benimde misafir çoktu akşam.. işten koştur kdştur gel misafir ağırla. bi de gidince herkes bugünün yemeğini yaptım öldüm yoorgunluktan
benimde menümde keşkek pilavı vardı.. sende çorbasını yapmışsınttartı öncesi iyi olmadı ama ne yapalım yanında et yemeği yedim o kadar diğer yaptıklarımı yemedim ..
h
gerçekten izlemek bile yetiyor yorulmak için..3.bölümü seyrettimde gözüm korktu ama hırsta yaptım..bilmiyorum ne olacak..ciddi incelme sağladı ama kilo vermemi de baltaladı bu spor 2 gün sonra tekrar ölçülerimi alacağım merak ediyorum...teşekkür ederim maşallahın için canım..eminim sende yaparsın istersen ama zaten spor yapıyorsun sen hepsi birden çok ağır olur
keşkek dedin bitirdin beni daha öncede yazmıştım sanırım burada çokkkk severim ve çok özledim..en iyisi annemden isteyimde yapsın..benimde kaçamağım keşkek olsun
misafir güzelde doğru zamanda geniş geniş ağırlamak daha rahat oluyor..ben günlerdir ayak üzeri misafir ağırlıyorum, hepsinden son 5 dakikada haberim oluyor, neyse bunada şükür allah eksikliğini göstermesin
sen birde çalıştığın için ertesi günü düşünmen gerekiyor..kolay gelsin valla çalışırken daha zor oluyor ev işi misafir..
Hamilesin ama bizden fazla kilo veriyorsun.
Ben kuru köfteye azıcık ekmek içi koyuyorum 3-4 yemek kaşığı kadar yarım kiloya ve ızgara tavam var onda yağsız pişiriyorum. Sulu köftelerde ince bugur kullanıyorum. Ama kuru köftede de ince bulgur kullanabilirsin. Yarım kilo kıymaya 1 fincan bulguru azıcık kısır yapar gibi ıslatırsan köfteye katabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?