Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

HURMALI DONDURMA

Malzeme

5 su bardağı süt

5 tatlı kaşığı saf salep (katkısız)

8-10 adet hurma

Hazırlama

1. Hurmaları yıkayın, dondurma yapımına başlamadan 2-3 saat önce bir kâsede üzerlerini öretecek miktarda ılık su ile ıslatın.
  2. Mandıradan ya da marketten aldığınız çiftlik sütünü kaynatıp soğutun.
  3. Salebi küçük bir kâseye koyun, soğuttuğunuz sütten bir miktar üzerine döküp, tahta bir kaşıkla karıştırarak salebi pütürsüz bir kıvama getirin ve karıştırarak tenceredeki süte katın. Ocağı orta ısıda açıp, devamlı karıştırarak pişirin (süt katı bir muhallebi kıvamı alıncaya kadar).
  4. Süt iyice katılaşınca tencereyi ateşten alın ve 5-10 dakika kadar sürekli karıştırın.
  5. Suda yumuşamış hurmaları çekirdeklerinden ayırıp küçük küp şeklinde doğrayın. Her kâseye iki adet hurma düşecek şekilde, hurmaları kâselerin içine koyun. Üzerine hazırladığınız dondurmayı dökün, soğutun, buzdolabında dinlendirin, servis etmeden 3-4 saat önce buzluğa koyup dondurun ve servis edin.

Oooo bu tarif süpermiş ablacım yaaaa bende daha yeni gelebildim dişime dolgu yaptırdım daha kahvaltı edemedim 2 saat birşey yemeyeceğim. Saat 11:3o da yiyeceğim.

Sabah tartıldımmmm

Başlangıç : 65,5
1. Gün : 64,9
2.Gün : 64,4 ümmmmmmmmmmm tıka basa doyuyorum ve zayıflıyorum düşünebiliyor musunuz yaaaaaaaaa

Eğer yanlış anlamazsanız ben sadece karatay diyeti kitabını okuma fırsatım oldu diğer kitaplarıda var mı sizde bana gönderme şansınız var mı ? Göndermek istemezseniz de saygı duyarım.

Saliha gezmelere gitti gibi Arzu sen nerdesin hiç sesin cıkmıyo kaçamak mı yapıon yoksa Ben bu ara hiç spor yapmıyorum kendımdan hiç memnun degılım bu akşam 1 saat yapıcam tartı gününe az kaldı

Saliha gezmelere gitti gibi Arzu sen nerdesin hiç sesin cıkmıyo kaçamak mı yapıon yoksa Ben bu ara hiç spor yapmıyorum kendımdan hiç memnun degılım bu akşam 1 saat yapıcam tartı gününe az kaldı
Yok kuzum sıfı kacamak ımsallah hafta umıtlıyım kahvaştımı erken alsam ymegıı erken yyıyorum nekadar tkrn ytsrk okadarlptın calısıyoya o bakımdan

Eğer yanlış anlamazsanız ben sadece karatay diyeti kitabını okuma fırsatım oldu diğer kitaplarıda var mı sizde bana gönderme şansınız var mı ? Göndermek istemezseniz de saygı duyarım.
ben de internetten Canan karatayin baska kitaplari var mi diye bakarken bulmustum. ozelden gondermeyi deneyeyim

Saliha gitti kimse yok buralarda isal geçti şükür ama burun tıkanıklığım var bir iyileşmedim hiç kilo almadım dikkat edemiyorum kızlar ama evime geçince artık tam yapacağım inş

Ama diğer günler hiç kaçamağım yok gecen gün aksam yemegını 4 de yedım az yedım 9 da acıktım ayran ıctım baskada uygunsuz bısey yapmadım hadi bakalım ıkı gun sonra tartı gunu kızlarrrrr

Sevgili Saliha hanim bende artık yediklerimi yazmaya karar verdim. 6.5 aylık hamileyim. 6 kilo aldım. Derdim kilo değil şeker hastalığı. Sanırım bende hamile sekeri var. Şekerli bir şey yiyince ellerim uyuşuyor aşırı uyku ve bitkinlik çöküyor belim ya da başım aşırı ağrıyor. Zaten şimdiye kadar toplasan 4-5 kere yemisimdir.

Zaten karatay beslenmeye çalışıyordum şimdi artık kesin kararlıyım. Yediklerimi yazayım.

Sabah
sucuklu yumurta peynir salatalık domates gunkurusu kayısı kaymak. Çok çok açık çay.

Diğer öğün
1 kepçe tavuklu çorba
1 tabak tas kebabı köfte bol salata.

Su 4 lt 1 maden suyu

Günlük hedefim 5 km tempolu yürüyüş. Birazdan da yürüyüşe çıkacağım.

Karatay dondurma tarifi veren arkadaş haftada 1 kere 1 kase yesek 1 öğün yerine olur mu?

La Luna
Karatayin hamileler ile ilgili kitabi var okudun mu bilmiyorum .ben okumadim .

ama maden suyu icmek.cok faydali bacaklarima kramp girince doktorum maden suyu ic demisti . hamileleikte pek ilac vermeyi sevmiyordu.

bence de seker olabilir uyku gelmesi direk belirti dio canan hoca. bence bende de vardi canim hep dimit poaca istiyordu ama seker yüklemede cikmadi ama son ayimda 4300f cikinca cocuk doktorlar sonucun neydi diye soruyor ama oncesinde koruyucu hekimlik diye bir sey yok.
maşallah ne guzel size Karatayla hamilelik geciriyorsaniz.

Kitabı bugün alacağım. Aslında önleyici hekimlik olmalı çünkü sonuçta şimdiye kadar bebek çoktan etkilenmiş olurdu ben şeker tüketseydim.

Canan hoca sayesinde yogurt mayalamaya başladım. Süt çok gaz yapıyordu şimdi yogurt yiyorum bol bol.

Hamilelik agrilarim çok azaldı. Daha dinç hissediyorum. Ve Canan hocaya gerçekten güveniyorum. O kadar inatla insanları bilinçlendirdiği için de minnettarım.

Günaydın herkese haftasonu karatayı bozdum herşeye silbaştan başlıyorum bozmamak ümidi ile aslında neden bozdum onu bile bilmiyorum karnım doyuyordu çokta güzel gözümün açlığından bozdum hep bugün tekrardan başlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…